Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת אלפא רומיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שאני יכול לשאול את השאלה הזו אצל חברי מועדון אלפא רומיאו (שבו אני חבר וגאה על כך ) אבל אשאל גם כאן .

איזו אלפא בארץ היא העתיקה ביותר , נכון לעכשיו וכיצד ניתן ליצור קשר עם הבעלים ?

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נמכרה הלאה לחו"ל...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני זוכר סיפור על 6C משנות השלושים שנמצאה במצב מזעזע בארץ והגיעה לידיים של איתן וורטהיימר.
זה לא סיפור - זו אמת צרופה... כנראה שהמכונית גם היתה שייכת בשנות החמישים לאייבי נתן. בשלב מסויים הוחלף לה המנוע למשהו יותר מודרני, וכשוורטהיימר קנה אותה, נשארה רק השילדה עם עוד כמה פחים חלודים.

שמעתי שבשנים האחרונות השרידים נמכרו לאספן מחו"ל והגרוטאה עזבה את הארץ, אבל אין לי אימות לשמועה.

כשהיא מושלמת, היא אמורה להראות ככה: Mama mia....

AlfaRomeo6C1750GSZ-f.JPG

לעומת זאת, גרוטאה במצב הזה נמכרה באנגליה לא מזמן תמורת 32,775 ליש"ט... רכב כזה משופץ עולה מאות אלפי ליש"ט.

img03pop.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• אחראי פורום
פורסם

קובי , רואים די בבירור שני סוסי פרארי (אחד בגריל ומדבקה ליד השמשה) ,

כולל הסמל של אלפא. תוכל להסביר? ייצור משותף או משהו כזה?

תודה , איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אנצו פרארי עבד באלפא-רומיאו החל משנת 1920, בהתחלה כנהג מרוצים ואח"כ כמנהל קבוצת המרוצים שלהם. בשנת 1929 הוא הקים קבוצת מרוצים פרטית, בשם Scuderia Ferrari, ששימשה כקבוצת המרוצים הרשמית של אלפא בשנות השלושים. רק אחרי מלחמת העולם השניה, בערך בשנת 1946, הוא התחיל בייצור מכוניות מרוץ וספורט תחת השם Ferrari.

סביר להניח ששהאלפא המצולמת השתתפה בשנות השלושים במרוצים תחת כנפיה של Scuderia Ferrari, ולכן גם היתה זכאית לענוד את סמל הסוס הצוהל.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בקיצור...

אלפא רומיאו למהדרין!:yum:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המכונית האמורה עוברת בחודשים האחרונים שיפוץ יסודי (ויקר להחריד) ע"י אחד מאספני הרכב הוותיקים בארץ ! היא נמצאת בארץ, הגם שחלקים ממנה נשלחו לחו"ל לשיפוץ ע"י מומחים.

אין ספק שכאשר תושלם תהיה זו המכונית המיוחדת והיקרה ביותר בישראל.

פורסם
המכונית האמורה עוברת בחודשים האחרונים שיפוץ יסודי (ויקר להחריד) ע"י אחד מאספני הרכב הוותיקים בארץ ! היא נמצאת בארץ, הגם שחלקים ממנה נשלחו לחו"ל לשיפוץ ע"י מומחים.

כמו השם משתמש שלך,אפשר להגיד רק יאמי!

פורסם

משמח ומרגש אם זה אכן כך!

יהיה נפלא לראות בארץ קלאסית ברמה הגבוהה ביותר!

ג.

•  

• תוכן חדש...