Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוצרות דרום תל אביב- יפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי במוסך ליד מכון דרום (מכון הטסטים) בדרך בן צבי, שעל גבול תל אביב- יפו,

כבר בדרך, אגב, הבחנתי במשהו מעניין ברמזור, מוסטאנג שחורה קופה.

attachment.php?attachmentid=46181&stc=1

כמו כל מי שעובר באיזור, הבחנתי בגופת האל קמינו שעומדת על המכולה, ומשקיפה על המכון טסטים. המוסך שלי נמצא בדיוק 20 מטר ממנה באותו הצד. איך שנכנסתי לרחוב של המוסך כבר הבחנתי במשהו שתפס לי את העין ולא עזב אותה (כואב, אני חייב לציין) זו הייתה שלדה של מה שנראה כמוסטאנג מאך1 או דגם דומה, (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה שבטוח, זה שהרכב שהשלדה הזאת הייתה שלו פעם, נדיר.

attachment.php?attachmentid=46182&stc=1

ועוד אחת באיכות יותר טובה

attachment.php?attachmentid=46183&stc=1[/url]

אחרי שיצאתי מהמוסך, המחזה שהתגלה לפני היה מדהים ומזוויעה כאחד : טונות של רכבים קלאסיים עומדים בערימות ומגדלים, ממה שאני זוכר היה שם פז'ו J7 במצב טוב מאוד, עם כל ארבעת הגלגלים על האדמה, היה רנו 5 דור ראשון שנראתה שלמה להפליא, עומדת על אמריקאת מעוכה, ומאחוריה היה אוטוביאנקי A112 שהיו חסרים לה גלגלים אחוריים. אני בטוח שיש עוד המון מכוניות שוות במגרש. אני לא נכנסתי, ומצטער, חטאתי ולא צילמתי.

וגם בדרך חזרה נתקלתי בשלושה רכבים ששווים הזכרה, לא ידוע לי מה הם, חוץ מזה שהם פורדים, ולא נראה לי שהלוחית רישויי על הרכב האמצעי שייכת כל-כך לרכב.

וגם כתובת של המקום בו הם נמצאים.

attachment.php?attachmentid=46184&stc=1

attachment.php?attachmentid=46185&stc=1

בברכה,

דימה.

מוסטאנג1.JPG

שלדה1.JPG

שלדה2.JPG

מכוניות1.JPG

מכוניותקדימה.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרר ג'רוסי זה ליד בית פנורמה (ממש ממול למקום שהתפוצץ בו לאחרונה מיטען באחת הדירות) גם משאית הגרר שלו היא משנתון הדומה לפורדים הניצבים בחניה.

ניתן גם להוסיף שבאיזור רח' הרצל בתל אביב מסתובבת משאית שברולט ישנה, צהובה וחבוטה עם שישה מספרים בלוחית הרישוי .

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כבר לקחו לנו את כל המועדונים הטובים לטובת ה- FFF והערסים...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
"......איך שנכנסתי לרחוב של המוסך כבר הבחנתי במשהו שתפס לי את העין ולא עזב אותה (כואב, אני חייב לציין) זו הייתה שלדה של מה שנראה כמוסטאנג מאך1 או דגם דומה, (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה שבטוח, זה שהרכב שהשלדה הזאת הייתה שלו פעם, נדיר.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=46182&stc=1

......".

המוסטאנג של חבר של חבר. ראיתי אותה פעם ראשונה לפני למעלה מחצי שנה כשסיימו לפרק אותה ובנו לה מתקן שיוכלו לעבוד עליה ולסובב אותה לכל היוונים.

אני אבדוק מה קורה עם המוסטאנג הזו ואדווח לכם...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
השלדה אכן שייכת למאך 1 בבקשה תמונה

71mach1y30.jpg

האם חוץ מהשאריות האלה יש עוד מאך 1 בארה"ק?

בהחלט כן - אני אישית מכיר לפחות 3, מהן אחת בחיפה בתחנת דלק "דור" מאחורי דרעי אגזוזים, אחת אדומה בזכרון (או לפחות היתה שם) ושייכת לבעל מסעדת "ארומה" ועוד אחת שחורה. בהחלט רכב מיוחד, גם אם אני אישית מעדיף את המוסטאנג המקורית בגרסת קונברטיבל, ולא גרסאות מאוחרות יותר (ובודאי שלא את הזוועות מאמצע שנות השבעים ואילך)...

ואגב, לפני שבועיים ביקרתי אצל דוד שלי בקיסריה, וברח' לידו (נדמה לי רח' האודם, לא בטוח) חונה מוסטאנג מאמצע-סוף שנות ה-70', למכירה. מצב הרכב נראה סביר. מצטער שלא לקחתי טלפון. אם מישהוא מעוניין, אני בטוח שיש כאן צדיקים מאיזור קיסריה שיכולים לעזור ואם לא אני אשיג את הפרטים ב"סיבוב" הבא שלי שם...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האם חוץ מהשאריות האלה יש עוד מאך 1 בארה"ק?

במפגש שישי של מועדון החמש לפני כמה חודשים, אפילו הגיעו שתיים אדומות בשיירה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם כבר מכוניות אספנות בדרום ת"א ,

ישנו איזה מוסך , באיזור רח' בן צבי אם אני לא טועה , מול החנות עודפים של קסטרו ולידו יש שטיפת רכב ידנית בדיוק על הפינה .

במוסך שם יש איזה משהו שחבר זיהה כסברה , צבע אדום עם פס לבן לכל האורך .

מישהו ראה ויודע על מה אני מדבר ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אם כבר מכוניות אספנות בדרום ת"א ,

ישנו איזה מוסך , באיזור רח' בן צבי אם אני לא טועה , מול החנות עודפים של קסטרו ולידו יש שטיפת רכב ידנית בדיוק על הפינה .

במוסך שם יש איזה משהו שחבר זיהה כסברה , צבע אדום עם פס לבן לכל האורך .

מישהו ראה ויודע על מה אני מדבר ?

ידוע למי שמסתובב באיזור זו אכן סברה. פאר (אם אפשר ליקרא לזה ככה) הרכב הישראלי.

משהו דומה לזה:

Theeuw1.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

התאריך המדוייק הוא 8.4.05

אצלי כל המפגשים מסודרים בתיקיות לפי תאריכים.

(שלא תחשבי שהמחזה נחקק לי בזיכרון,ומאז השתנו חיי:lol: )

• תוכן חדש...