Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוק הבודי מהשאסי עצות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני עומד לפני שיפוץ הרכב (כרמן גיאה). את עבודת הפרוק של הרכב אני מתכוון לעשות לבד. ראיתי מספר שיפוצים (לא בארץ כמובן) שבהם פירקו את הבודי מהשאסי - תמונות בלינק. דיברתי עם הפחח והוא אמר לי שאין לו בעיה עם זה הדבר היחיד שהוא רוצה זו עגלה כדי שיוכל לנייד את הבודי כשהוא מופרד מהגלגלים.

השאלות הם האם כדאי להפריד את הבודי מהשאסי?

איפה ניתן להשיג עגלה כזאת?

http://www.kustomcoachwerks.com/members/portfolio/john56/index4.html

אדיר.

פורסם

עגלה, בונים... אם אתה מיתכוון לעשות את השיפוץ לבד רצוי שתהיה לך רתכת טובה לדבר (CO או TIG). אתה יכול לבנות עגלה כפרוייקט ולהיתנסות בשימוש ברתכת...

את הבודי ניתן להפריד מהשילדה ע"י ניתוק כל הברגים שמחברים אותו, צמות חשמל וכו' (יש לי ספר טיפולים לחיפושייט ולכרמן, אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את הפרק שמדבר על פרוק השילדה מהבודי)... חשוב, רצוי לפרק את השמשות לפני שעושים את זה, כי הגוף מיתעוות ברגע שמרימים אותו והשמשות עלולות להיסדק או להישבר...

תהנה לך!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השאלה היא אם יש צורך אמיתי בפרוק הנ"ל והאם לא ניתן לבצע זאת ללא הפרוק....כל פרוק ע"י אדם לא מיומן עלול לגרום לנזק כזה או אחר....השאלה היא אם יש הצדקה לפירוק.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
השאלה היא אם יש צורך אמיתי בפרוק הנ"ל והאם לא ניתן לבצע זאת ללא הפרוק....כל פרוק ע"י אדם לא מיומן עלול לגרום לנזק כזה או אחר....השאלה היא אם יש הצדקה לפירוק.....רן

מה זה הצדקה לפירוק? יש הרבה חלודה בבודי וגם ברצפה האם זה מצדיק פירוק?

בוא נגיד שאני מפרק את הרכב כליל לפני פרוק הבודי כולל חשמל חלונות וכו'...

האם יש סיכונים נוספים כמו למשל עיוות הבודי בצורה כזאת שלא יחזור למצבו ויראה לעיין?

פורסם

אני פרקתי חיפושית לפני חצי שנה בלי לפרק שמשות חוץ מ את כל הברגים ברצפה מסביב ו4 חברים הרמנו אותה

למה חשוב להפריד את הבודי מהשילדה איזור האומים ברצפה מועד לרקבונות וכשמרימים את הבודי ניתן לתפור פח חדש ואום להחליף או לתקן את הרצפה בקלי קלות אם תרצה יעוץ צור קשר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אני פרקתי חיפושית לפני חצי שנה בלי לפרק שמשות חוץ מ את כל הברגים ברצפה מסביב ו4 חברים הרמנו אותה

למה חשוב להפריד את הבודי מהשילדה איזור האומים ברצפה מועד לרקבונות וכשמרימים את הבודי ניתן לתפור פח חדש ואום להחליף או לתקן את הרצפה בקלי קלות אם תרצה יעוץ צור קשר

חלודה אכן סיבה טובה טובה לפירוק הבודי, בזהירות ובהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כל דגמי פולקסווגן משנת אנו באנו אפשר לפרק את הבודי מהשסי

עד כמה שידוע לי בניגוד לחיפושית בכרמן גיאה אין אפשרות להפריד את הגוף מהשילדה.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
עד כמה שידוע לי בניגוד לחיפושית בכרמן גיאה אין אפשרות להפריד את הגוף מהשילדה.

לא נכון. הבודי מחובר עם ברגים לשלדה. מה ששונה מהחיפושית זה שהכנפיים לא ניתנים לפירוק מהבודי באופן פשוט, כי הם מחוברים לבודי בריתוך ולא בברגים.

אם אתה מפריד את הבודי מהשלדה, תיזהר מאוד שהבודי לא יתקפל ללא התמיכה של השלדה. ראיתי כאילו שייצרו מעמד מיוחד לבודי כדי למנוע התקפלות.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

שאלה על כרמן איזה שעונים יש לכרמן על הדש ???

ראיתי בתמונות שונות ובמציאות שיש שלוש

ולא כול כך היבנתי של מה תאמת לא בדיוק התרכזתי בשעונים

אחד של מהירות

מה השניים ההאחרים????

נ.ב הקניה שלי [של הכרמן] בתהליכים אני מקווה לטוב

תחזיקו לי אצבעות [כול כך מדהימה מקווה שבקרוב אני יוכל לתת לכם לראות אותה

כמובן כשאני בתוכה]

• תוכן חדש...