Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינויים בחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי SUPER BEETLE מודל 73' - עם גג סגור.

האם ניתן להפוך את הגג ל-SUNROOF - כמו בחיפושיות שיוצרו כך?

האם יש צורך בהמצאת אישורים למשרד התחבורה?

היכן ניתן לבצע שינוי זה? מחירים?

האם יש קיטים מיוחדים לבנייה עצמית?

כמה שיותר ישן - יותר טוב!

פורסם

ביררתי טלפונית בזמנו (לפני כשנה שנה וחצי) והמחירים נעו בין 1500 ל 4000 שח לפי סוג ודגם הגג.

לפי מה שנאמר לי אין צורך באישורים מיוחדים. (שינוי מבנה וכו')

החברה למיטב זכרוני היתה ממוקמת באחד מהמושבים באזור השרון, אני אנסה לברר לך פרטים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

התקשרתי אל המספר והם אמרו לי שהם לא מתקינים גג נפתח בחיפושיות ישנות.

תודה בכל אופן.

פורסם

ביצוע כל שינוי מרכב, לרבות חיתוך גג נפתח, מחוייב בבדיקת משרד הרישוי/מעבדת הרכב בטכניון, מאחר וזהו שינוי מהותי אשר יכול להשפיע על חוזק המרכב. שים לב שברשיונות של רכבים רטיים חדשים שמגיעים עם סאן רוף מצויין מפורשות שישנו חלון בגג, וברכבי קבריו מצויין "גג נפתח".

למרות שעל פניו מבחינת המרכב לא תהיה לך בעיה מכיוון שהרכב בנוי על שלדת צינורות שמחוברת לשאסי רציני (כמו בקרמן שלי), עדיין חובה לבצע בדיקה ושינוי רשיונות. אחרת, יתכן בהחלט שלא תעבור טסט, אלא אם יש לך קשרים במכון...

טכנית, ביצוע העבודה בחיפושית הוא פשוט למדי - בהנחה שאתה מתכוון לגג ברזנט לכל אורך הגג, צריך פשוט לחתוך עם דיסק את הגג, להתקין ניטים ואליהם להצמיד את הברזנט וזהו (רצוי לבצע גימור נגד חלודה). כל מוסך פחחות יוכל לעשות את העבודה, במחיר לא גבוה. מה שכן, קנית גג חשמלי כבר תעלה 4-5K (יותר מהרכב עצמו), וספק באמת אם יש הרבה שיהיו מוכנים לבצע את העבודה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האם יש לך בעל מקצוע טוב שיוכל להתקין גג ברזנט?

כמה יעלה כל הסיפור ומאיפה ניתן להשיג גג ברזנט חדש?

פורסם

נסה להיות יותר ספציפי - אתה רוצה להוריד לגמרי את הגג (ואז החיפושית היא קבריולט), או לעשות סאן רוף (ואז יש לך שמשה מלבנית בגג שניתן לפתוח אותה)?

פורסם

כאשר מתקינים את הגג - לא חותכים את המסגרות של החלונות בחיפושית.

הגג עשוי מויניל / בד.

החלל מתחיל מתחילת הגג ומגיע עד לכ-20 ס"מ מסוף הגג.

• תוכן חדש...