Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר הייתי אצל חבר שעובד ברדיו מילאנו, דיברנו וניכנסתי לסדנת התקנות, והמחזה שהתגלה לפניי השאיר אותי מחוסר נשימה לכמה דקות, עם עיניים שיצאו מחוריהן :shock2::crazyeyes , ולשון מגולגלת כמה מטרים על הריצפה. הלכתי, סליחה, טסתי לראות אותה.

היא: קורבט 1957 בצבע בורדו מקורי, יבוא אישי מארה"ב, עם 6K (!!!) מייל מקוריים!!!, שמורה במצב מושלם, מקורית על כל חלקיה, כבר אמרתי שזה חולם רטוב מאז שאני זוכר את עצמי?:yum::cry:

אני: מחוסר נשימה מנסה לאסוף את הלשון שלי ולהחזיר אותה לפה, ומחוסר תקציב, (מה?! 60K דולר זה לא הרבה... :roll: )

טוב, מספיק מילים, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן...

והפעם המצלמה שלי התחרבשה סופית, כנראה היא גם לא עמדה במחזה...

קורבט1.JPG

קורבט2.JPG

קורבט3.JPG

קורבט4.JPG

קורבט5.JPG

קורבט6.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ו... כולם איתי ביחד!!!

"כסף מסובב ת'עולם, סובב ת'עולם, סובב ת'עולם..."

:shock:

בקיוצר "מפרגנות...."

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מדהים!!!

אומנם הקורבט הפחות האהובה עליי,אבל עדיין קורבט במצב כזה בארץ הקודש זוכה למעמד גבוה!!!

היום כסף באמת קונה הכל.

שוב, מדהים מדהים מדהים.

פורסם

והחלום יכול להיתגשם תמורת 60 אלף דולר בלבד...

ועכשיו כולם איתי:

"למה אין לי אבא מיליונר?... אבא מיליונר... אבא מיליונר..." :cry:

פורסם
זה המחיר שהוא קנה אותה או שהרכב למכירה במחיר הנ"ל???

זה המחיר שתמורתו הוא מוכן להיפרד ממנה

מה זה עם 6K (!!!) מייל מקוריים!!!

רכב משנות ה50 עם 6000מייל - ממש לא סביר,

זה מה שמופיע על המד קמ' וזה מה שבעל הרכב עומר שהיא עברה, כמובן שיכול להיות שזה כבר סיבוב שני או שלישי, אבל הקילומטראז' הנמוך לא מפליא אותי.

פורסם

המכונית הזו כבר היתה מספר פעמים במפגשי שישי. למיטב ידיעתי היא יובאה לארץ דווקא מבלגיה (לא שזה משנה משהו...).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אהלן קובי, מזמן לא דיברנו...

הייתה אחת שיובאה מבלגיה, אבל זאת לא היא...

דיברתי עם הבעלים והיא מיובאת מארה"ב

פורסם

הקילומטראג' יכול להיות הגיוני. ישנן כל מיני מכוניות שאופסנו בגיל צעיר מסיבות שונות ומשונות, ומשוחררות לאחר זמן רב למכירה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...