Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מכיר מישהו שיש לו וולוו 1965 יפה ושמורה.

לקחתי את הרכב למוסך שיתן לי חוות דעת על המנוע ,מה לעשות אני לא מבין...

הוא כמובן אמר שהרכב יכול ללכת מנוע מחר ויכול להחזיק אי אפשר לדעת...

הרכב מעשן , ויש לו נזילות שמן וחופש בהגה.אבל הרכב עבר טסט.

הרכב אחרי צבע,כל הניקלים קיימים, מבפנים מצב לא רע גם כן, ומצבר חדש.

הרכב למי שאוהב רכבי אספנות "נקע לעיניים".

אני הצעתי לו 6000 והוא רוצה 7700 {שזה גם מחיר בסדר לדעתי}.לא סגרנו ונפרדנו.

עבר חודש הרכב עדיין לא נמכר,השבוע בטלפון הוא מבקש 12.000 ?!

בכמה שווה והאם כדאי לקנות??,מצד אחד יכול ללכת מנוע כמו שבמוסך אמרו מצד שני יכול להחזיק מעמד,מה עוד שהרכב יעמוד אצלי רוב הזמן. הרכב יפה!

תודה מראש על העזרה.

פורסם

ראיתי כבר שדרשו כ-30000-40000 שקל על וולוו משנתון דומה השאלה באיזו רמת שיפוץ הרכב, כי הצבע עשוי להסתיר המון חלודה שיכולה לצוץ אחרי כמה חודשים, לגבי המנוע התשובה שקבלת נכונה לדעתי, במיוחד אם הרכב יעמוד רוב הזמן, עד כמה השריטה עמוקה אצלך בנוגע לרכישת הרכב וכמה אתה מוכן לשלם, ולאיזה מצב אתה רוצה להביא את הרכב.

פורסם

למנוע יש בלאי - זה ברור.

בהתחשב בכך שאוטו יסע אצלך אלפי קילומטרים בודדים בשנה (אם בכלל) המנוע יכול להחזיק במצבו זה גם עוד עשר שנים...

גם אם ילך המנוע אין בעיה להשיג חלקים ע"מ לשפץ - וזה יהיה הרבה יותר זול משיפוץ קוסמטי של רכב עם מכניקה "חדשה".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...