Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פחח טוב באזור ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ווספה ראלי , ואני מעוניין לשפץ אותה מבחינה קוסמטית.

הווספה שלמה , ועם כמה מקומות של חלודה וקילופי צבע,

כמו כן ישנם כמה סדקים בציפוי האלומיניום שמחייבים ריתוך.

אני מחפש פחח טוב שידע לנקות את הווספה מהחלודה ומשאריות הצבע הישן , ירתך את החלקים

שמחייבים ריתוך ושיצבע את הווספה.

הייתי עושה את העבודה בעצמי (למעט הריתוך) אבל אין לי זמן והחורף בפתח.

אשמח לשמוע עצות בעניין , המלצות וסדר גודל של עלויות.

פורסם

מניסיון אישי וטוב, בקש הצעת מחיר אצל חיים או איל מ"מוסך ביטון", רח' בית הדפוס, גבעת שאול בירושלים (02-6536325). בהצלחה.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

דווח בבקשה על התוצאות ,אם לבסוף תעשה את העבודה המוסך.

כיוון שגם אני מחפש פחח טוב,שיעשה לרנו שלי פחחות וצבע מקיפה,תיקוני חלודות ותיקון פיברגלאס.

פורסם

שלום

אני מאוד לא ממליץ על מוסך ביטון-עשיתי אצלם פחחות וצבע לאופל קדט B שנת 72 לאחר שראיתי את הטריומף של אייל בשלבים אחרונים של שיפוץ(הבנתי שהרכב יובא לארץ במצב טוב והיתה דרושה מעט מאוד פחחות ).האופל הזאת משמשת אותי כרכב ראשון ויומיומי(לכן לא רשומה כרכב אספנות-היתה של סבא שלי יד ראש ראשונה והיא אצלי מ-94). האוטו היה שם כשלושה חודשים שלאחריהם הרכב יצא במצב מאכזב ביותר(גלים, צביעה לא איכותית וחלודה שצצה לאחר זמן קצר -בקיצור הרבה כאבי לב).

NIR .Y

פורסם

מצער אותי, ואף מפתיע, לשמוע חוות הדעת על עבודת מוסך ביטון. לי יש ניסיון טוב מאוד שם עם שתי המכוניות שלי - ה"מלאך" והטריומף. אחרי 10 שנים גיליתי בטריומף ניצני חלודה במקומות המועדים והיו לפחות שלושה מוקדים של עבודת פחחות במרכב. הרכב פורק לפנלים ואחר כך לגורמים. הייתי שם כמעט כל יום לראות מקרוב ובימי שישי כמעט כל היום בעבודה משותפת. כאמור, אני מעיד באופן אישי על שביעות רצון מלאה (ולמען הגילוי הנאות והשקיפות ולמען הסר כל ספק גם מצהיר שאין לי שום קשר עיסקי עם המוסך).

מציע לך לגשת לשם, לראות מכוניות בעבודה, להתרשם מהמרכיב האנושי, לקבל הצעה ואז להחליט.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

גם אני לא יכול להמליץ עליהם,

פעם, האח הצעיר במוסך דפק לי את הדלת של האוטו והכריח אותי להשתתף בחצי מעלות התיקון

משום שהיתה שריטה קודמת באותו מקום שהוא דפק.

אני מניח שמי שמצליח להסתדר איתם יקבל שרות טוב...אני לשם לא חוזר.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אני מצטרף בחום להמלצתו של איל.

לפני כשנתיים ה MG שלי נכנסה לתיקונים קוסמטיים במוסך ביטון. בוצעה שם עבודה יסודית שכללה ריתוכי טלאים במקום מריחת חומר פחחים (כנהוג אצל מרבית הפחחים בארץ). את העבודה ביצע במו ידיו חיים בעל המוסך שעשה זאת מכל הלב. הרכב שהה שם קצת למעלה מחודש. אבל זה היה שווה את זה.

ודרך אגב, המחיר היה סביר בהחלט.

1965 MGB

פורסם
אני מצטרף בחום להמלצתו של איל.

לפני כשנתיים ה MG שלי נכנסה לתיקונים קוסמטיים במוסך ביטון. בוצעה שם עבודה יסודית שכללה ריתוכי טלאים במקום מריחת חומר פחחים (כנהוג אצל מרבית הפחחים בארץ). את העבודה ביצע במו ידיו חיים בעל המוסך שעשה זאת מכל הלב. הרכב שהה שם קצת למעלה מחודש. אבל זה היה שווה את זה.

ודרך אגב, המחיר היה סביר בהחלט.

אלון שלום,

טוב לדעת שזו המידג'ט שלך שהייתה במוסך ביטון. ראיתי אותה שם על הליפט ונדלקתי. היא מדהימה ולכן ביקשתי מהמוסכניק שיתן לי את הפרטים שלך כדי לשאול אם תרצה למכור. הוא כמובן סירב אך הבטיח לשאול אותך. ואתה כצפוי ענית בשלילה.

בנימה אישית, למה אתה לא מגיע למפגשי שישי של המועדון. יש לך בהחלט במה להתגאות.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
"......בנימה אישית, למה אתה לא מגיע למפגשי שישי של המועדון. יש לך בהחלט במה להתגאות".

יש גם מפגשים בירושלים???

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
יש גם מפגשים בירושלים???
לא. אין. וחבל....

אולי באמת נתחיל להתארגן למפגשים באזור י-ם וסביבותיה?

אספני וחובבי אספנות מירושלים וסביבותה (גבעת זאב, מודיעין, רעות, כפר רות, צור הדסה, שוהם וכו') להתפקד!

פורסם
לא. אין. וחבל....

אולי באמת נתחיל להתארגן למפגשים באזור י-ם וסביבותיה?

אספני וחובבי אספנות מירושלים וסביבותה (גבעת זאב, מודיעין, רעות, כפר רות, צור הדסה, שוהם וכו') להתפקד!

יאללה מי לוקח יוזמה???

יש פה לא מעט ירושלמים אם אני לא טועה :wink:

Moshe Azulay

פורסם

לפי דעתי האישית,(ואני בטוח שהרבה יתנגדו לה) לא מומלץ להקים עוד מפגש באזור ירושלים.

כי הרי אם כל עיר בארץ תעשה לה מפגש משל עצמה ,ייעלם כל הכיף.

משה-בוא נקים מפגש בראשון,יש פה כמה וכמה חברה מראשון. מבין כמה זה מגוחך?

מכוניות אספנות יכולות עדיין לנסוע מירושלים לת''א וזה כולם יסכימו איתי.ככה המפגש רק ייגדל ויתרחב ונכיר עוד מכוניות ואנשים.

המפגש בצפון ובדרום עוד מובן,אפחד הרי לא ינסע שעתיים הלוך ושעתיים חזור כל יום שישי.

אבל ירושלים?נו באמת....

גם לנו יש נסיעה של חצי שעה לפחות למפגש,אבל נהנים מעצם הנסיעה.

בכל אופן,זו דעתי.

לירון

פורסם
לפי דעתי האישית,(ואני בטוח שהרבה יתנגדו לה) לא מומלץ להקים עוד מפגש באזור ירושלים.

משה-בוא נקים מפגש בראשון,יש פה כמה וכמה חברה מראשון. מבין כמה זה מגוחך?

מכוניות אספנות יכולות עדיין לנסוע מירושלים לת''א וזה כולם יסכימו איתי.ככה המפגש רק ייגדל ויתרחב ונכיר עוד מכוניות ואנשים.

המפגש בצפון ובדרום עוד מובן,אפחד הרי לא ינסע שעתיים הלוך ושעתיים חזור כל יום שישי.

אבל ירושלים?נו באמת....

גם לנו יש נסיעה של חצי שעה לפחות למפגש,אבל נהנים מעצם הנסיעה.

בכל אופן,זו דעתי.

לירון

לירון למיטב זכרוני אינך מגיע באופן קבוע עם הקורטינה למפגשי שישי. אני בטוח שאם היה מפגש ליד ביתך לא היית מפספס אף מפגש. וזה כל העניין. המפגשים המקומיים אינם באים כדי לבטל את המפגש המרכזי אלא לאפשר לרחוקים לקיים מפגשים לעיתים תכופות יותר ולהגיע עם מכוניות האספנות שלהם.
פורסם

משה-בוא נקים מפגש בראשון,יש פה כמה וכמה חברה מראשון. מבין כמה זה מגוחך?לא בכול עיר אלא בערים שנחשבות מרכזיות ת"א, חיפה, ירושלים, ב"ש. ועל אותו המשקל מפגשי מועדוני רכב שצצים כל יום במקומות שונים יהיה נחמד אם הם יהיו מרוכזים למקום מפגש אחד.

מכוניות אספנות יכולות עדיין לנסוע מירושלים לת''א וזה כולם יסכימו איתי.ככה המפגש רק ייגדל ויתרחב ונכיר עוד מכוניות ואנשים. לי אין בעיה עם מפגש אחד לכולם (אני מגיע כבר 3 שנים כמעט לכל מפגשי שישי :wink:. אבל צריך להיתחשב גם באחרים. גם הירושלמים (שאני מכיר) שמגיעים לת"א בדרך כלל לא מגיעים עם אספנות לת"א אלא עם הרכב הרגיל.

אבל ירושלים?נו באמת....

גם לנו יש נסיעה של חצי שעה לפחות למפגש,אבל נהנים מעצם הנסיעה. לי לוקח רבע שעה.

בכל אופן,זו דעתי.

לירון

***בואו לא נישכח עוד דבר:

לעלות את העלייות לירושלים עם רכב מיושן (שלא לדבר על ענתיקה) באמצע ינואר כשקר וגשום או באמצע אוגוסט שחם ודביק לא ניראה לי שזו חוויה שהיתי רוצה לנסות.***

משה אזולאי.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...