Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים, מצאתי חפושית צהובה חמודה להפליא.

בעל הרכב,בחור צעירנסע משנת 95 ולאחרונה העמיד אותה כיוון שהמנוע שלה כבר גמור.

הרכב יד 2, בערך 350,000 ק"מ, מבפנים שמור מאוד, הכל שלם ועובד, גג חדש.

מבחוץ, האוטו נראה סביר+, יש חלודות אך סה"כ המרכב שלם ונראה כאילו הוא שמר על האוטו טוב טוב.

דיברנו על מחיר של 1000 ש"ח בערך.

השאלה: כמה יעלה לי שיופץ מנוע (1300) לחיפושית ומה האלטרנטיבות שלי?

האם כדאי לרכוש את הרכב או שכדאי לחפש חיפושית במצב טוב יותר?במעט יותר כסף?

עזרה!!!!

פורסם

איזה שנה החיפושית?

ובלי שום קשר כדאי לך לחטוף את האוטו אחרת מה ההנאה עם לא תשפץ אותו קצת והשאלה מה גמור במנוע? מה המצב שלו בערך

סהר

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

פורסם
גג חדש.

תוכל, בבקשה, להסביר יותר לעומק את כוונותיך?

האם מדובר בקבריולט, או שמא מצב הגג פשוט "כמו-חדש"?...

(פשוט תמוה מדיי שחיפושית קבריולט במצב כזה, גם אם מנועה גמור, תעלה אלפייה...)

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

בנוגע למחיר האוברול למנוע אני יבדוק לך אצל חבר שלי שהוא מכונאי

סהר ואני מציע לך לקחת את הרכב

פורד שנהייתה לבאגי

פורסם
שאלה: כמה יעלה לי שיופץ מנוע (1300) לחיפושית ומה האלטרנטיבות שלי?

האם כדאי לרכוש את הרכב או שכדאי לחפש חיפושית במצב טוב יותר?במעט יותר כסף?

עזרה!!!!

ב 6,000 שקלים אתה יכול למצוא חיפושית נוסעת פה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=306&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice

וגם פה:

http://www.classiccar.co.il/ads/subAds.asp?cat_id=14&sub_id=127

אם תירכוש את החיפושית היתי ממליץ לך לבדוק על חריטת הצילינדרים ל 1,600.

ואל תשכח. זה לא מתבטא רק בהחלפת/שיפוץ מנוע תמיד יש עוד משהו. השאלה אם אתה בנוי לזה נפשית וכלכלית.

איפה אתה גר?

אולי אפשר להפנות אותך לאנשים שמתעסקים עם זה.

בהצלחה:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני משפץ מנוע כזה היום ומחר אני גר החדרה 0522790303

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

א. מנוע במצב טוב משומש יעלה סביב ה1.5-2K שקלים.

ב. אוברול שיביא את המנוע למצב חדש (החלפה של הכל+חריטות) יעלה בסביבות 3.5-4K שקלים.

ג. אוברול של חריטה+ החלפת גומיות ורינגים אני מניח יעלה בסביבות ה2K.

המחירים הם תיאורטיים בלבד.

צריך להיכנס לעובי הקורה כדי להבין מה ההוצאה המדויקת ומה יעשה.

פשוט יש לא מעט ברירות.

משכנתא זה קל

פורסם

טוב, מחר אני קונה אותה...

כאמור, החיפושית היא 1300 שנת 71, וכנראה גם מצאתי מישהו שיעשה לי את השיפוץ באיזור 3,000 ש"ח.

מבטיח להעלות תמונות בהקדם ותודה על העזרה :-D

פורסם

לגבי החיפושית. המכאניקה זה אולי לא זול, אבל מטריד פחות מאשר הפחחות.

ולגבי השיפוץ ב3K, תשאל מה הוא מחליף, מה הוא חורט ואיך הוא עושה את זה.

איך שמר אומר? "זול מתחיל בז'".

משכנתא זה קל

פורסם

שלום.

אחי עמד במצבך לפני כשנתיים. הוא קנה את החיפושית שהיתה באמת במצב נדיר רק שהלך המנוע והרכב עמד כשנתיים. הוא שם 500 ש"ח (לא כולל הובלה) ולאחר פרוק התברר שאחד הטלטלים נשבר וסדק את הבלוק. החלפנו למנוע מפרוק והתברר שיש לו נזילה חזקה מהפולי (הבלוק היה חרוט למידה המקסימלית) - הרכבנו פולי חדש מאלומיניום שנועד בדיוק בשביל זה ( = 90 יורו לא כולל הובלה) הנזילה מהפולי הפסיקה וכל השאר התחיל (מכסי שסתומים ומובילים) והמנוע אכל שמן יותר מטוסטוס שתי פעימות. לא היתה אחריות למנוע כי הוא ירד מחיפושית אחרת שהיתה לנו ועוד לא דיברנו על ההשקעה לטסט. בקיצור האוטו עמד עוד שנה וחצי ואתמול (טפו טפו טפו בלי עין הרע)סוף סוף הוא יצא מהמוסך אחרי אוברול קומפלט.

מניסיוני עד כה:

אוברול שכולל "החלפה של הכל וחריטות" מגיע ל 5K בהנחה שהטלטלים והבוכנות שאצלך תקינים ולא דורשים החלפה והבלוק לא נחרט לאוברסייז (והמכונאי יודע מה הוא עושה ויש לך כתובת אם לא הצליח).

חריטה ל1600 תצריך מינימום החלפת קלאץ' ל 200 מ"מ וזה לא כ"כ חוקי (כדי להפוך את זה לחוקי נראה לי שצריך ברקסים דיסק מקדימה ועוד כמה קטנות ונראה לי שזה נחשב גם שינוי מבנה - אצלי בהחלפה מ 1300 ל1200 חייבו אותי באגרה על שינוי מבנה).

קח בחשבון שלרכב יש עוד טסט לעבור (רק צמיגים אישור בלמים ומצבר, ובהנחה שהאגזוז לא רקוב וכל החשמל עובד תכין קצת יותר מאלפיה)

עוד לא החשבנו הוצאות לא צפויות.

מצד שני חיפושית לא רקובה (בהנחה שהיא באמת במצב טוב: בלי חור במקום מצבר רקבונות בחיבור הכנפיים לגוף וקורוזיה בתא המטען מנוזל הבלמים) זו מציאה כי כיום כבר לא פשוט למצוא חיפושית בגרושים עם בודי טוב (ואני לא מדבר עכשיו על גג).

אני גם היום (ואני בטוח שאחי כמוני) הייתי קונה אבל אני לפחות יודע שזו טעות ואם יש לך איפה להעמיד אותה אז בכלל אל תחשוב פעמיים מכסימום האוטו ישמש אותך לחלפים לרכב הבא שלך.

ואם עד עכשיו לא השתכנעת אני אודה לך מאוד אם תעביר לי את הטלפון של הבחור בפרטי :silly:

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אתמול שאלתי בשבילך את חבר שלי על האוברול והוא אמר לי שזה לא כל כך מצליח יש לך מושג עם הקראנק דופק?

צריך להחליף בוכנות לגרים בלאגן שלם

פורד שנהייתה לבאגי

• תוכן חדש...