Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנטולי!!

כנס לפורום חיפושיות בתפוז, ושאל חברת המועדון בשם משתמש :פוקוהנטס, פרטים נוספים על אנטולי, שהשם הטוב שלו הגיע עד אלי לנתניה, מירושלמים רבים, חברי מועדון החיפושיות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני חבר במועדון.

אני לא מכיר את אנטולי,אבל שמעתי עליו רק דברים טובים..אם אתה מתעקש על איזור ירושלים,אז הוא מומלץ.

אם אתה מוכן להוציא את האוטו מהאיזור תמורת עבודה מושלמת,דבר איתי בפרטי.

עוז

פורסם
גם אני שמעתי דברים טובים על אנטולי. ולא משנה איפה הוא עובד. ;)

נדב, מה לך ולחיפושיות עגולות?

הוא חיפש המון חיפושית משולשת עד שהתיאש-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה לכולם על האינפורמציה.

אבא שלי ביקש ממני לברר, בשביל מכר שלו...

ואם בחיפושיות עסקינן, האם יש מישהו שמחזיק בחיפושית מודל 63 הנושאת את המספר 213-720 ?

נדב

הוא חיפש המון חיפושית משולשת עד שהתיאש-רן

NSU Club Israel

פורסם

לגבי החיפושית המשולשת.... זה לא כל כך מיאש...

יש קופלאוואגן אחת למכירה אצל סוחר רכב מול קניון איילון, נראה לי שהוא שם תגי מחיר כאלו על המכוניות, שכמעט ולא קונים אותם.

אני את הקופלרוואגן רואה אצלו לפחות 3 שנים, למכירה, וכנ"ל לגבי עוד כמה מכוניות, כמו הבריטית האדומה שלו וכו...

יש גם כמה חיפושיות שטוחות ומוארכות (כרמן), וכמה מנופחות (טראנספורטר) וכו...

NSU Club Israel

• תוכן חדש...