Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בימים הקרובים אנו נעלה את הקורטינה הכחולה על גרר, להלבשת גיר ידני חמישה הילוכים.

היום הצנו רצנו לעברה לשחררה מכל הכיסויים,הבלוקים,ואמצעי הביטחון שפקדו אותה במשך השנתיים האחרונות שהייתה מאופסנת.

חדל פטפטת,ניתן לתמונות לדבר.

כידוע,כל תהליך השיפוץ יועלה בלעדית לקארס פורום,מרגע ההורדה מהבלוקים,ועד ההזמנה להשקה:wink: .

DSCF5560.JPG

DSCF5561.JPG

DSCF5564.JPG

DSCF5565.JPG

DSCF5567.JPG

DSCF5569.JPG

פורסם

אור צודק,הרכב עמד כ10-20 שנה לפני שקנינו אותו על בלוקים וככה נשמרו כל מכלוליו.

משה-הוא יעבור טיפה יותר מפוליש ווקס.ואני מצפה לביקור ממך ברגע שיחזור עם הגיר החדש.

לילה טוב,ותודה על התגובות כאן ובה''פ.

לירון

פורסם

שלום.

קודם כל אני ממש מתפעל, מצבה של הקורטינה פשוט מדהים, אין לי ספק מדובר ברכב מהנה לנהיגה, הנאה אחורית, מנוע אמין מאוד ,פשוט כיף, הקורטינה הייתה הרכב הראשון שלי , חוץ מהמנוע האמין ביותר שלה ש 5 שנים ללא שום תקלה רצינית, כל שאר הרכב פשוט דיי נוטה להתפרק אבל הכל ניתן לתיקון.

לעניין השיפוץ, קראתי שרשורים קודמים בעניין הקורטינה הצהובה,כעת גם על הכחולה, כולי התפעלות,כל הכבוד.

מה שלא ממש לטעמי הוא, שאצלך כל השיפוץ הוא בעצם עניין של כסף, אתה לא עושה דבר בעצמך והכל בעצם בעלי מקצוע מבצעים תמורת כסף, כמובן אין שום פסול בכך, להיפך, אני בעד שיהיו כמה שיותר רכבי אספנות משופצים ברמות כאלה אך אני אישית חושב שחלק מהעניין אם לא העיקר זה לעשות לבד, לפי דעתי הגאווה והסיפוק מלשפץ בעצמך ולאמר הינה את הריפוד הזה אני ישבתי עליו שבועיים, או את החשמל ברכב אני עשיתי לבד לקח לי חודש....את הגאנטים השגתי מאיזה חור ולקח לי חודש לאתר אותם וכו.....לי אישית,זה הכיף וכל הסיפוק בענין, ולא לפתוח תוכנית חיסכון ולפזר כסף בין אנשי מקצוע שיבנו לי את האוטו.

אבל שוב, זו רק דעתי וחס וחלילה אם אני פוגע , יש לך רכב מעולה , אני אישית מת על הקורטינות\טוונוסים, ומכיר כל בורג באוטו הזה.

אם אתה צריך עצה, תרגיש חופשי.

לילה טוב והמון בהצלחה.

פורסם

לירון אין הרבה מה להרחיב-פשוט רכב במצב מדהים,ולא צריך להיות בעל מקצוע על מנת

להבין איך יראה לאחר השיפוץ.

רק בקשה קטנה אם אפשר:אני אישית דוגל ודגלתי מאז ומעולם בגיר ידני,ואפילו בהרדטופ אצלי

החלפתי מאוטומט לידני,אולם ממבט על הקונסולה וידית הגיר המנוקלת והיפה כ'כ,תנסה לעשות

חושבים שוב,אולי כדאי לוותר על הרעיון......

פורסם
מה שלא ממש לטעמי הוא, שאצלך כל השיפוץ הוא בעצם עניין של כסף, אתה לא עושה דבר בעצמך והכל בעצם בעלי מקצוע מבצעים תמורת כסף, כמובן אין שום פסול בכך, להיפך, אני בעד שיהיו כמה שיותר רכבי אספנות משופצים ברמות כאלה אך אני אישית חושב שחלק מהעניין אם לא העיקר זה לעשות לבד, לפי דעתי הגאווה והסיפוק מלשפץ בעצמך ולאמר הינה את הריפוד הזה אני ישבתי עליו שבועיים, או את החשמל ברכב אני עשיתי לבד לקח לי חודש....את הגאנטים השגתי מאיזה חור ולקח לי חודש לאתר אותם וכו.....לי אישית,זה הכיף וכל הסיפוק בענין, ולא לפתוח תוכנית חיסכון ולפזר כסף בין אנשי מקצוע שיבנו לי את האוטו.

אבל שוב, זו רק דעתי וחס וחלילה אם אני פוגע , יש לך רכב מעולה , אני אישית מת על הקורטינות\טוונוסים, ומכיר כל בורג באוטו הזה.

לילה טוב והמון בהצלחה.

אתה אולי לא פוגע, אבל לדעתי די מתקרב לזה... כשאומרים "הכל עניין של כסף" משתמע שאין כאן שום עניין של רגש, אהבה לתחביב ונכונות לעבודה קשה. בהכירי את משפחת יריב זה ממש לא המקרה.

יש חבר'ה אמידים שמעדיפים לעשות הכל לבד, ויש תפרנים שיגרדו פרוטה לפרוטה כדי לתת עבודה מסוימת לבעל מקצוע, משום שאינם מצוידים בידע או הכשרון לעבודה המסויימת. הדוגמא הנפוצה היא צביעה - רובנו נלך לבעל מקצוע גם אם אנחנו אוהבים לעשות הכל לבד.

לירון ואביו עושים את העבודות שהם יכולים ויודעים, והשקיעו אין-ספור שעות בקורטינה הצהובה, ובעיקר דווקא בעבודות ה"שחורות". זו לא בושה לגשת לבעל מקצוע אם צריך (ואם מתאפשר כלכלית), וכל אחד מגדיר לעצמו את ה-MIX של עבודה עצמית ועבודה "שכירה".

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

במילה אחת, פשוט מדהימה

ניראה כי היא צריכה רק צבע ושטיפה בפנים והיא במצב תצוגה

בהצלחה בשיפוץ ואל תשכח לעדכן אותי לגבי ההחלפה של הגיר רצוי עם תמונות

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שלום.

קודם כל אני ממש מתפעל, מצבה של הקורטינה פשוט מדהים, אין לי ספק מדובר ברכב מהנה לנהיגה, הנאה אחורית, מנוע אמין מאוד ,פשוט כיף, הקורטינה הייתה הרכב הראשון שלי , חוץ מהמנוע האמין ביותר שלה ש 5 שנים ללא שום תקלה רצינית, כל שאר הרכב פשוט דיי נוטה להתפרק אבל הכל ניתן לתיקון.קודם כל תודה!!!

לעניין השיפוץ, קראתי שרשורים קודמים בעניין הקורטינה הצהובה,כעת גם על הכחולה, כולי התפעלות,כל הכבוד.שוב תודה!!!

לילה טוב והמון בהצלחה.

קובי צודק,אתה ממש מתקרב לפגיעה.

תגיד לי,אני נראה לך בונה קארטינג?

הדברים היחידים שלא נעשו על ידינו בקורטינה הצהובה היו :פחחות,צבע,ריפודים.

מה לעשות,אני לא פחח ולא צבעי ולכן העבודה הזו נשמרת לבעלי מקצוע שמתמחים בזה ,והתוצאה בהתאם. ובקשר לריפוד: נגמר לי החוט באותו יום של המכונה:evil: .

הערה שלך ממש לא במקום לדעתי. מי שמכיר אותי יודע כמה שעות רבות אני ואבי ישבנו בתוך הרכב על מנת לשפץ אותו ברמה הגבוהה ביותר שיכלנו.

לא יודע האם אתה לקחת פעם רכב ממצב עמידה של חמש שנים,ריקבונות ובעצם גרוטאה,והפכת אותו למצב כמו שהצהובה שלנו היום.

וככה זה יהיה גם בכחולה:הצבע והפחחות(המעט מאד שיש)יועשו אצל בעלי מקצוע,וכן גם המושבים.

מהפן המכני ,רק הגיר יועשה אצל בעל מקצוע,מסיבות אישיות.

לכן,אני שוב מודה לך על המחמאות,אבל ויש פה אבל גדול :כל עוד אתה לא מכיר אותי אישית ,אל תעביר עליי ביקורת.

פורסם
לירון אין הרבה מה להרחיב-פשוט רכב במצב מדהים,ולא צריך להיות בעל מקצוע על מנת

להבין איך יראה לאחר השיפוץ.

רק בקשה קטנה אם אפשר:אני אישית דוגל ודגלתי מאז ומעולם בגיר ידני,ואפילו בהרדטופ אצלי

החלפתי מאוטומט לידני,אולם ממבט על הקונסולה וידית הגיר המנוקלת והיפה כ'כ,תנסה לעשות

חושבים שוב,אולי כדאי לוותר על הרעיון......

אני בתור בחור צעיר,מעדיף את הגיר הידני מבחינת ההנאה.

חשבתי על זה המון,אבל אני צריך שהרכב יהיה לטעמי 100% ,וחלק מזה זה הגיר הידני:wink: .

• תוכן חדש...