Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

לאחר עבודת פחחות מוצלחת מאוד, וצביעה מוצלחת פחות, נוצרו לרכבי על מכסה המנוע ותא המטען מעין כתמי "אובר פיגמנטציה".

צורתם עגולה - אליפטית, שוליים כאילו משוננים, ובהשתקפות של אור עליהם - הם נראים כאילו יש שם הצטופפות של פיגמנטים על משטח המשטח הצבוע.

הצבע הוא שחור והבדלי ההשתקפות בו נראים ומהותיים.

בנוסף יש על הצבע מעין נקודות בולטות כאלה - כמו אבק שנדבק לצבע או משהו כזה.

כאמור - חזרתי אל מבצע העבודה ושאלתי מה עושים כדי לפתור את התסבוכת.

ההצעה שלו היתה "שלייף סבון" - ופה נכנסים חכמי הפורום

מהו שלייף סבון?

האם הוא נועד לפתור מקרים של בעיות צביעה?

מה גורם לכתמים כמו שציינתי להווצר?

יש לציין שמדובר בצבע שחור מטאלי, ושהמשטח שנצבע היה מצוייד בצבעו המקורי טרם הצביעה - כלומר זו לא צביעה על צביעה.

מה שכן - כן נעשתה על המכסה עבודת פחחות - שכן היו בו שקעים ודנטים.

שאלה נוספת למי שכבר יטרח לענות, קודם לצביעה ההשתקפויות על הצבע היו בסגנון מראה - הצבע היה חלק ואחיד לחלוטין. לאחר הצביעה ההשתקפויות קיבלו מראה מעט שונה - השוליים וקווי המתאר של הדמויות המשתקפות כאילו נעשו גליים - לא ישרים.

יש לי תמונות של המכסה לפני הצביעה, גם מאחור וגם מקדימה, אנסה, במידה וזה יעזור להביא גם צילומים של החלקים אחרי הצביעה.

אשמח לשמוע מה דעתכם

רון.

נ.ב. - השאלה הועלתה פה ולא בפורום הטכני משום שדווקא למשפצי הרכבים בינינו אני חושב שיש איזה ידע \ נסיון בנושא, בניגוד לבעלי ידע טכני [אני למשל] שאין להם ולו שמץ של מושג בפן היותר "אמנותי" ויזואלי.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלייף סבון מחליק את הצבע וגורם לאפקט הדומה שרואים בצבע של רכבי תצוגה.

אם הפחח לא יקח לך כסף נוסף על העבודה הזאת (שצריכה לקחת בערך שעתיים) אין לך מה להפסיד.

הפעולה מורידה שכבת צבע דקה ואולי תפתור את הבעיה.

לי נראה שהפתרון הבטוח הוא לצבוע מחדש כמו שצריך...( ובתנור )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואצל משהו שיודע ליצבוע ולא רק להתיז את הצבע.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
שלייף סבון מחליק את הצבע וגורם לאפקט הדומה שרואים בצבע של רכבי תצוגה.

אם הפחח לא יקח לך כסף נוסף על העבודה הזאת (שצריכה לקחת בערך שעתיים) אין לך מה להפסיד.

הפעולה מורידה שכבת צבע דקה ואולי תפתור את הבעיה.

האם מדובר בתהליך שהוא "לתמיד" או שצריך לחדשו אחת לכמה זמן?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלייף סבון רק מחליק את פי השטח ונותן ברק עמוק יותר. זה לא יפתור את בעיית הכתמים היכולה לנבוע מסיבות שונות. לפני התאור שלך, הבעיה העיקרית היא הכנה גרועה של הפח. הגלים הם פח לא חלק והבדלי הגוון במקרה זה נובעים מ"השכבה" של פתיתי האלומיניום בצבע המטאלי בזויות לא אחידות, דבר שיוצר החזרת אור שונה.

פורסם

שלייף סבון משתמשים בדרך כלל עם הצבע יוצא כמו קליפת תפוז או במקרים של נזילות בצבע משפשפים את הנזילה לפי מה שאתה אומר אני חושב שיש איזה בעיה בהכנה של הרכב זאת אומרת אפילו זה יכול לנבוע מכמה כתמים של שמן על הפח או אפילו שימוש בספרי סקאי ליד הרכב לפני הצבע נדבקים כמה חלקיקים ואז הצבע לא נידבק (נצמד) כמו שצריך ויוצר כמו עיגולים כאלה מתחת לצבע שקופים ומרגיזים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...