Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות....

Guest RAFIZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכולכם , רכבי אספנות נגנבים היום אם זה לברזל/לחלקים/לבאגי(בעיקר חיפושיות)/או סתם בגלל שהם יפים.

חלקינו היינו מכניסים את הרכב אם לא לחצר הבית, אז למיטה, במקום האישה/חברה כדי לשמור עליו , לא?!

אני מתלבט איך למגן או להגן מפני גניבה/פריצה ...

אני יודע שגנב שירצה לקחת את הרכב, יקח ולא משנה אם אני ושני הכלבים שלי נהיה בתוכו.

המלצות/רעיונות יתקבלו בברכה... רפי

*שום ביטוח בעולם לא יחזיר את האהבה ההשקעה והזמן שהשקענו...

פורסם

רפי שלום

כאחד העוסק למחיתו יום יום בפשיעה הכבדה בכלל ופשיעת הרכוש בפרט, פירסמתי בעבר צרור עיצות כיצד ניתן להתגונן בפני מכת הגניבות, תוכל להתרשם מהם בשירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74094&highlight=%E2%F0%E9%E1%E5%FA

לפרטים נוספים ושאלות תוכל לפנות אלי בכל דרך שתבחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מאמר חבל על הזמן..

בכל מיקרה אפשר בקלות לעשות פלאג מוות למערכת חשמל ברכב...

ולמי שיש MSD זה אפילו בא כאופציה.

חוץ מיזה אני אישית לא ישן טוב כל העוד הרכב לא בחניה סגורה במקום עם אזעקה.

בשביל שקט נפשי אולי אפילו שווה לשכור מקום.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
רפי שלום

כאחד העוסק למחיתו יום יום בפשיעה הכבדה בכלל ופשיעת הרכוש בפרט, פירסמתי בעבר צרור עיצות כיצד ניתן להתגונן בפני מכת הגניבות, תוכל להתרשם מהם בשירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74094&highlight=%E2%F0%E9%E1%E5%FA

לפרטים נוספים ושאלות תוכל לפנות אלי בכל דרך שתבחר-רן

אני לא יודע אם כדאי לך לכתוב בפורום שאתה עוסק למחייתך בפשיעה כבדה. יש שמועות ששוטרים מסתובבים בפורום. הם עלולים לתפוס אותך :twisted:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא יודע אם כדאי לך לכתוב בפורום שאתה עוסק למחייתך בפשיעה כבדה. יש שמועות ששוטרים מסתובבים בפורום. הם עלולים לתפוס אותך :twisted:[/quote

0:1

פורסם

משהו יודע היכן רוכשים? מחיר? טלפון?

אני מחפש סנדל לרכב כמובן... כמו ששימש בתקופה שלפני "המזלגות הנוסעים" של עריית ת"א

פורסם

סנדלי גלגל פותרים את הבעיה חלקית ולהם יתרונות וחסרונות, אכן מונעים הזזת הרכב בדרך המקובלת... אבל נתנים לפריצה ככל מנעול אחר. הם עלולים לגרום לנזק לרכב, במידה ולא מורכבים על פי כללי הזהירות הנדרשים, אינם מונעים את גניבת הרכב בהרמה, ומחייבים מקום איחסון מיוחד בשעה שאינם מורכבים, במידה ויש בכונתך לקחת אותם בתא המיטען הרי שהם כבדים יחסית ומסורבלים... ואם האיחסון יהיה במקום מגורך, הרי שהרכב יהיה חסר הגנה במקום אחר...הם אינם מונעים גניבה מתוך הרכב, או גניבת חלקי רכב (מי אמר סמלים?) אחרים....

חשוב להחנות את הרכב המסונדל במקום שבמקרה חרום לא יחסום, או יפריע ....כי לא יהיה ניתן להזיזו ללא גרימת נזק. והמלצה אחרונה, במידה ואתה גר באזור בו יש סכנת דליקה, (שדה קוצים, חומ"ס,או כל מפגע אחר שיש בו סכנה לאוטו) יש לשמור את המפתח במקום נגיש ולהכין כמה מפתחות ספייר.... ראיתי כבר רכב עולה באש שלא ניתן להזיזו כיוון שהיה נעול בסנדל........

בהצלחה-רן

פורסם
דרך אגב למישהו יש איתורן על רכב אספנות?

אני שוקל לשים באוטו שלי את המנגנון החדש עם הטביעת אצבע שכולל בתוכו גם איתורן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...