Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לא תקין במכונית הזאת???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

אתגר קטן, למומחים ברכב אמריקאי, קודם כל זהו את הרכב, לאחר מכן ציינו מה לא נכון, הדבר הכי לא נכון מבחינתי, שהרכב לא שלי, בהצלחה!

1957buickcaballero.jpg

אירית

פורסם
חברים

אתגר קטן, למומחים ברכב אמריקאי, קודם כל זהו את הרכב, לאחר מכן ציינו מה לא נכון, הדבר הכי לא נכון מבחינתי, שהרכב לא שלי, בהצלחה!

אירית

מדובר בביואיק שנת 1957 אסטייט וואגון. מה שלא בסדר הוא שלדגם הזה יש 4 קישוטי ניקל עגולים/אליפטיים בצד ובתמונה, יש רק 3.

בנוסף, לא היו "דלתות התאבדות" לדגם הזה...אך אכן הוא היה 5 דלתות .

עריכה: הסמל בצד גם לא נכון, במקור היה סמל אחר.

עוד עריכה: הדגם הזה בכלל הארד-טופ בלי קורת צד

אוי נו די כבר, מספיק עם העריכות (זו כבר השלישית) הג'רנטים לא תואמים את השנתון.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יוסי ליאור עוד כמה דברים לא תקינים???? הדגם נקרא '57 Buick Caballero יש שם משהו קאדילקי לטעמי

אירית

פורסם
יוסי ליאור עוד כמה דברים לא תקינים???? הדגם נקרא '57 Buick Caballero יש שם משהו קאדילקי לטעמי

אירית

הפנסים האחוריים, כמובן.

ואגב, הדגם הזה ממש זהה לריווירה והוא כונה The Riviera Styled. אותו עיצוב נמכר תחת עוד כמה שמות, תחת שם הדגם Model 49D. עם השינויים שהם עשו בתמונה, לא ניתן להבין בין שני הדגמים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הפנסים האחוריים, כמובן.
אוך אני נהנית יש עוד... קבלתי גושפנקא להאריך את ההתעללות

אירית

פורסם
(איזה נודניקית הג'ינג'ית הזאת)

המראה, הגגון, אין לה סמל קדמי על מכסה המנוע? רוצה עוד? עכשיו תתחנני.

אוהה ליאור אני לא מהמתחננות, אבל אתה יודע לעשות את העבודה...תתאמץ קצת יותר, אבל תסכים איתי שזו פיסת VINTAGE לא רעה???

אירית

פורסם

הוא דומה מאוד לאופל אולימיפיה רקורדp1...גם הפנסים הקידמיים האחורים{בערך}הצורה של הפס ניקל הדלת הקדמית...

עידן!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

המנוע נישמע כמו שש טורי ולא כמו מנוע וי.....אה כן והקרבורטור מוגדל בדיזה...אגב עבר אוברהול בשנת 1990 אצל מוסכניק פורטוריקאני עם בעיות שתיה רציניות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אז הנה התשובה, אנימציה נחמדה, ליאור chapeau !!!

1957buickcaballero.gif

ליל מנוחה

אירית

• תוכן חדש...