Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באלפאסוד מאוחרת, כמו שלי, יש פנסי קארלו מהצורה הזו :

cb_1_b.JPG

אצלי הם לא מקוריים ולא יושבים יפה במקום, ואני מחפש להחליפם.

במסגרת חיפושיי מצאתי בארץ הקודש פנסים חדשים "מגנטי מרלי" אבל לסוד מוקדמת יותר (עד 79) :

8588361.jpg

נעזוב רגע את המקוריות בצד - מישהו יודע אם הם בכלל מתאימים מבחינת הצורה ?

יש לי חשד שגם הקונקטור לא בדיוק מתאים כי לא ראיתי שיש "כניסה" נפרדת לאיתות כמו אצלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא נראה שהם מתאימים למרות שאני לא יודע ב100%. ואם יש לך רכב שנה כך וכך למה לך לא פשוט למצוא את הפנסים המתאימים וזהו... במקום להתחיל עם התאמות ואילתורים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אני בטוח שהם לא יתאימו לך,

תוכל ללכת ל- "אלי פנסים" על מנת לבדוק את העניין, ראיתי שיש שם כאלו פנסים.

תמיד תוכל לשים את הפנסים הכפולים המדהימים של הסוד TIכמו בתמונה, שמאוד קשה להשיג אותם אפילו בחו"ל.

אופיר

alfasud_br200.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• אחראי פורום
פורסם

100% חוסר התאמה ולו רק בגלל יחידת האיתות

שקטנה יותר בדגם המוקדם.

לגבי חשמל אני לא יודע, אבל נראה לי דומה.

אגב אלי, חשבתי להיכנס לפרוייקט של בניית פנסי Ti בעצמי.....

שאפתני מדי?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אוקיי, תודה רבה על העצות.

אני עדיין לא נואשתי ומקווה להשאר עם המקוריים.

לגבי פנסי TI - אם יש סבלנות ניתן לגרד לאט לאט באיביי סט פנסים. איתותים לפגוש היו למכירה לפני שבוע, עכשיו יש למכירה פנס אחד עגול וכל הזמן מגיעים פריטים.

לבנות לבד ? נראה לי קצת קשה...

ולמי שמתעניין, הפנסים לסוד המוקדמת הם בגל-אור ברחוב שונצינו ת"א. כאמור חדשים בקופסה.

לאלי פנסים יש פנס אחד חדש כמו שאני צריך אבל דורשים מחיר יקר לטעמי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אגב אלי, חשבתי להיכנס לפרוייקט של בניית פנסי Ti בעצמי..... שאפתני מדי?
משהו כזה? http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-Alfasud-ti-headlight-frame-left-new_W0QQitemZ4586080722QQcategoryZ31350QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

היה פעם מכרז ב-EBAY בריטניה לפנסים כפולים ותושבות במחיר די נמוך, הצעתי הצעה וכמעט זכיתי.

אם רציתי יכלתי גם לזכות, אבל אחרי שעשיתי חושבים והבנתי שאני אצטרך לשחק עם המערכת חשמל, החלטתי לוותר.

No worries 8)

• אחראי פורום
פורסם

יורו אחד?! אם היה צד שני גם ב-20 יורו הייתי קונה.

דווקא לא בעיה לבנות אותם ביציקת פיבר, משתמשים

בפנסים המקוריים כדי להגיע למידה מדוייקת ואת השאר לפי תמונות.

אבל באמת, צריך גם מזל וגם חריש עמוק על ebay כדי למצוא פנסים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...