Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו צריך חלקים לרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלות הבלתי נסבלת של החיים בארה"ב, אז החלטתי לנצל את העובדה שאני כאן ויכול להיכנס לחנות חלפים רגילה ולרכוש פנסים למרצדס שנת 1972 ככה מהמדף .......

לבדוק האם קיים צורך בעזרה במציאת חלקי חילוף שונים.

בהודעה פרטית בלבד ואני לא מבטיח זמני תגובה הגיוניים אבל אם אני אקבל הודעות על חלקי רכב נדרשים (כאלה שנמכרו בארה"ב) אני אנסה לעזור לאתר אותם כאן ולענות. מי יודע, אולי אפשר לשלוח לארץ חלק שבדיוק יש כאן ואין בארץ.

נא לציין בהודעה הפרטית את כל הפרטים (רצוי באנגלית) יצרן האוטו, מודל, שנה, פריט נדרש וכל מידע נוסף שיש. כמובן דואר אלקטרוני שאפשר לחזור אליכם.

כמו כן, אם כבר איתרתם פריט (הכוונה לפריטים קטנים לרוב) ואתם צריכים עזרה במשלוח לארץ וכו' - תשלחו הודעה.

אולי נצליח לשדרג את כמות החלקים של הקלאסיות בארץ

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם

ירון, קודם כל תודה רבה מקרב לב על ההצעה החברית ועל הנכונות לעזור. :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

עיקר הבעיות שבהן אני נתקלתי היו דווקא בהסדרת משלוח של חפצים גדולים יותר - גג קשיח, חלקי פח וכיוב. בד"כ חנויות אמריקאיות לא מסוגלות להתמודד עם משלוחים מורכבים כאלה, כיוון שבתוך ארה"ב משתמשים דרך קבע בשרותים כמו UPS Ground.

פעמים רבות יש פתרונות די פשוטים, רק שאמריקאים מתקשים "To Think out of the box" כדי להתמודד איתם. מבחינתם, או UPS, או כלום.

אם תוכל לסייע בדברים כאלה (ואפילו בעצה או טיפ), זה יהיה שדרוג משמעותי למשפצים הצמאים בארץ הקודש. :-)

פורסם

אני לא מאמין שיש משהו לאלפא סוד שלי בארץ הגדולה מעבר לים, אבל אני אומר תודה מראש!

מאוד מחמם את הלב לראות שיש מי שמוכן לעזור ולתת מזמנו בעזרה לאספנים אחרים, יישר כוח :mm_yeah:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ממש כל הכבוד על היוזמה.

אני אשמח לכמה חלקים קטנים לקפרי שלי,

אבל איך יתבצע התשלום,

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הקלות הבלתי נסבלת של החיים בארה"ב, אז החלטתי לנצל את העובדה שאני כאן ויכול להיכנס לחנות חלפים רגילה ולרכוש פנסים למרצדס שנת 1972 ככה מהמדף .......

לבדוק האם קיים צורך בעזרה במציאת חלקי חילוף שונים.

בהודעה פרטית בלבד ואני לא מבטיח זמני תגובה הגיוניים אבל אם אני אקבל הודעות על חלקי רכב נדרשים (כאלה שנמכרו בארה"ב) אני אנסה לעזור לאתר אותם כאן ולענות. מי יודע, אולי אפשר לשלוח לארץ חלק שבדיוק יש כאן ואין בארץ.

נא לציין בהודעה הפרטית את כל הפרטים (רצוי באנגלית) יצרן האוטו, מודל, שנה, פריט נדרש וכל מידע נוסף שיש. כמובן דואר אלקטרוני שאפשר לחזור אליכם.

כמו כן, אם כבר איתרתם פריט (הכוונה לפריטים קטנים לרוב) ואתם צריכים עזרה במשלוח לארץ וכו' - תשלחו הודעה.

אולי נצליח לשדרג את כמות החלקים של הקלאסיות בארץ

ירון העם אפשר לשלוח לי מייל לפי הכתובת שבפרופיל בהודעה אישית אני לא מצליח לצרף תמונות

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני מצטרף למברכים.

אתה גר בסיאטל? יש בחור שאני מכיר בארה"ב עם מחסן חלפים למנטה (היו לו 18 מנטות), אני לא זוכר איפה הוא גר אבל אין לו זמן להתעסק עם משלוחים גדולים לארץ.

אולי תוכל להתחיל לפרסם לנו עלויות משוערות של משלוח של חפצים גדולים. אני יודע שלכל חברה יש מחירון לפי גודל ו/או משקל. זה יעזור לנו מאוד כי יש לי מלא חלקים שאני רוצה להביא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי תוכל להתחיל לפרסם לנו עלויות משוערות של משלוח של חפצים גדולים. אני יודע שלכל חברה יש מחירון לפי גודל ו/או משקל. זה יעזור לנו מאוד כי יש לי מלא חלקים שאני רוצה להביא.

רשות הדואר בארה"ב

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...