Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אופל מנטה A ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

לאחרונה אני חושב על רכישת אופל מנטה A ולכן אני מעוניין לקבל מושג לגבי עלויות של פרוייקט כנ"ל, החל בטווח מחירים לרכישת הרכב, טווח מחירים לשיפוץ, זמינות של חלקים...

תודה מראש...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

האופל מנטה A הנפוצות מגיעה עם מנועים: 1200 ועם 1600

בנפח 1600 ישנם גם גיר אוטומט וגם גיר רגיל .

זמינות חלקים בארץ למנוע 1200 , ללא כל בעיה , כמעט הכל . המנוע 1200

זהה למנוע של האופל קדט 1200 . כך שאין כלל בעיה של חלקים בכלל.

מנוע 1600 זהו המנוע שנמצא גם באסקונה 1600 משנות 75 עד 78 אם אני מדייק , אבל גם למנוע הזה אין בעית חלפים מיוחדת .

עד כאן לגבי השוק המקומי , עכשיו נגיע לעולם .

ישנם מועדונים של מנטה A , יש להם חלפים , יש באי ביי המון חלפים כולל חלקי

פח , קוסמטיקה , גריל , פנסים , דש בורד ומה לא .

צריך פשוט לעקוב אחר המכירה ובטוח מוצאים את מה שצריך .

אתה מוזמן להתייעץ עם אלעד הבעלים הגאים של המנטה A 1200

הוא קנה המון חלקים למנטה מגרמניה .

כמו כן לי אישית יש פנסי חסית ופנסים אחוריים , ראש מנוע ל - 1200 קרבורטור ,דסטרביוטור , רדיאטור ועוד .... אבל זה כשיהיה רלוונטי .

בכל מקרה , אוטו חביב , צורה מעניינת מאוד ובהחלט חשיבה טובה .

בי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

טווח מחירים זה כבר סיפור אחר , לגופו של עיניין ולמצבו של הרכב .

האם יש לך רכב שאותו אתה מעוניין לרכוש או שאתה שואל בכלליות ?

יש אחת שמפורסמת בקלאסיקר , מנטה אדומה 1200 גיר רגיל .

מכני מעולה דרוש שיפור בודי , וקוסמטי . אוטו בשימוש יומיומי במשך כמה שנים .

אני מכיר אישית את הרכב .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מחיר של מנטה במצב נסיעה הוא פחות או יותר 20K ש"ח. יש אחת צהובה בגבעתיים, יש אחת אדומה בירושלים, יש אחת לבנה בירושלים אחרי פחחות ומכאניקה אבל כל השמשות נאבדו, יש את הירוקה המפורסמת מת"א יד ראשונה בבעלות אישה מאוד מבוגרת, יש לי את כל הטלפונים ואני מכיר את כל הרכבים (חוץ מהאדומה מירושלים והצהובה מגבעתיים). כפי שדרור ציין, יש את המנטה האדומה מהקריות. רכב במצב מכאני מדהים, טיפה משופר אבל יש עבודת פחחות דיי רצינית וגם לסדר את האוטו קצת מבפנים. יש עוד אחת לבנה מבני ברק אבל אם הבעלים יחליט למכור אז הוא ימכור רק לי.

ד"א, זה משתנה מאוד מרכב לרכב. אני כבר יכול להכין אותך מראש שאף אחד מהמנטות שהזכרתי למעלה לא ימכור מתחת ל-15K ש"ח. אל תשכח שכמעט על כל מנטה יש סכום לא מבוטל להשקיע עליה (חוץ מהצהובה והאדומה מירושלים שפשוט לא ראיתי אותם מקרוב) אם אתה רוצה להגיע לתוצאות ברמה טובה.

ד"א, למה דווקא מנטה A?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יסלח לי אלעד שמבין באופלים הרבה יותר ממני...

אין מחירים ברורים לרכב אספנות, והמחירים יכולים לנוע בין 0 לעשרות אלפי שקלים.

הכל תלוי במצב המוכר ובהתלהבות הקונה.

על ה-164 שלי רצו 40000 ש"ח שנה לפני שקניתי אותה - אני שלמתי חמישית מזה אחרי שהבעלים שפך עוד 4000 ש"ח בשביל להעביר אותה טסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מחיר של מנטה במצב נסיעה הוא פחות או יותר 20K ש"ח. יש אחת צהובה בגבעתיים, יש אחת אדומה בירושלים, יש אחת לבנה בירושלים אחרי פחחות ומכאניקה אבל כל השמשות נאבדו, יש את הירוקה המפורסמת מת"א יד ראשונה בבעלות אישה מאוד מבוגרת, יש לי את כל הטלפונים ואני מכיר את כל הרכבים (חוץ מהאדומה מירושלים והצהובה מגבעתיים). כפי שדרור ציין, יש את המנטה האדומה מהקריות. רכב במצב מכאני מדהים, טיפה משופר אבל יש עבודת פחחות דיי רצינית וגם לסדר את האוטו קצת מבפנים. יש עוד אחת לבנה מבני ברק אבל אם הבעלים יחליט למכור אז הוא ימכור רק לי.

ד"א, זה משתנה מאוד מרכב לרכב. אני כבר יכול להכין אותך מראש שאף אחד מהמנטות שהזכרתי למעלה לא ימכור מתחת ל-15K ש"ח. אל תשכח שכמעט על כל מנטה יש סכום לא מבוטל להשקיע עליה (חוץ מהצהובה והאדומה מירושלים שפשוט לא ראיתי אותם מקרוב) אם אתה רוצה להגיע לתוצאות ברמה טובה.

ד"א, למה דווקא מנטה A?

לדעתי מדובר באחד הרכבים היפים והמוצלחים שהיו (חוץ מה-GT כמובן)....

בינתיים אני שוקל את העניין, מבחינה מכנית לא תהיה לי בעיה לתחזק אותו... (סבא שלי בעל מוסך אופל מעל ל- 30 שנה :)

שיקול אחר יהיה קדט B קופה..

דרך אגב, תודה לכולם על התגובות...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם
יסלח לי אלעד שמבין באופלים הרבה יותר ממני...

אין מחירים ברורים לרכב אספנות, והמחירים יכולים לנוע בין 0 לעשרות אלפי שקלים.

הכל תלוי במצב המוכר ובהתלהבות הקונה.

על ה-164 שלי רצו 40000 ש"ח שנה לפני שקניתי אותה - אני שלמתי חמישית מזה אחרי שהבעלים שפך עוד 4000 ש"ח בשביל להעביר אותה טסט.

אתה צודק ואני מסכים אתך. אבל עד כמה שאני "מתלהב" מהמנטות שלי, שלמתי עד היום 1500 ש"ח על איזבל ו-5K ש"ח על אנג'ל עם עוד מנטה שלמה לחלקים (את אנסטסיה קבלתי בכלל בחינם למרות שהיא במצב פי 1000 יותר טוב מהקניות הקודמות שלי).

לפותח השרשור, כמה כסף אתה מתכוון להשקיע? כי לפי דעתי ב-40-50 אלף ש"ח אתה יכול להביא מגרמניה או ארה"ב אופל GT שתהיה הרבה יותר יפה ומיוחדת מהמנטה. תקח בחשבון שלהשמיש מנטה מתחיל מ-20K ש"ח ומגיע ל-30K ש"ח לאוטו ליומיום. אם היית שואל אותי על איזה מנטה כדאי לך ללכת אז על המנטה הצהובה (כי לפי מה ששמעתי היא במצב דיי טוב, אני לא רוצה להתחיל לפרט פה כדי לא להטעות אותך סתם).

• אחראי פורום
פורסם

אם כבר שירשור על מנטות , מאותו דף פורסמה אתמול :

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?Page=2

דיברנו עליה בשרשור על האסקונה קבריולט למי שזוכר, בחיים

לא ראיתי דגם כזה בארץ. (הוא קורא לה קופה למרות שזה האצ'בק מובהק)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם כבר שירשור על מנטות , מאותו דף פורסמה אתמול :

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?Page=2

דיברנו עליה בשרשור על האסקונה קבריולט למי שזוכר, בחיים

לא ראיתי דגם כזה בארץ. (הוא קורא לה קופה למרות שזה האצ'בק מובהק)

אכן מנטה CC ולא מנטה רגילה (קופה כמו שלי). אני בהתחלה פחדתי שהמנטה שלי תראה כמו זו (לפני שקבלתי אותה) אבל למזלי טעיתי. היא כנראה הגיעה ביבוא אישי בדיוק כמו שהמנטה שלי הגיעה (גם שלי דגם מיוחד שלא נמכר פה ביבוא סדיר), היא יכולה להיות שנת 82-88.

• תוכן חדש...