Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי מיני מיינור שנת 78' שלא נסעה כבר יותר משנתיים. מה הפרוצדורה הנדרשת על מנת לחזור ולנסוע בה? כולל ביטוח, טס, ושיפוץ בסיסי של חלקים שלא נעשה בהם שימוש שנתיים? יש למישהו הערכה של המחיר? תודה רבה

פורסם
שלום. יש לי מיני מיינור שנת 78' שלא נסעה כבר יותר משנתיים. מה הפרוצדורה הנדרשת על מנת לחזור ולנסוע בה? כולל ביטוח, טס, ושיפוץ בסיסי של חלקים שלא נעשה בהם שימוש שנתיים? יש למישהו הערכה של המחיר? תודה רבה

2 אפשרויות:

לגשת למשרד הרישוי להוציא רשיון רכב לגשת למוסך ולהכין את הרכב לטסט. לגשת לבדיקה במעבדה מוסמכת, שתאשר שהרכב תקין לחזור לכביש לגשת למכון רישוי ולבצע טסט.

או

לחקות ל 1/1/2008 ואז לגשת למשרד הרישוי להפוך את הרכב לרכב אספנות (לא משלמים על התקופה בה הרכב עמד) , למוסך להכין את הרכב לטסט ולמכון הרישו לבצע טסט.

ההבדל באופציה הראשונה מלבד הבירוקרטיה המעצבנת יש את האגרות של התקופה שהרכב לא נסע (אלא אם הופקד רשיון הרכב) לשלם עבור בדיקת מעבדה. לפי האופציה השניה התשלום הוא 150 וקצת עבור הטסט.

בנוסף לשתי האופציות יש לחשב עלויות של צמיגים תשלום למוסך עבור בדיקת הרכב והחלפת/תיקון מכלולים ו 62 שקלים לבדיקה במכון הרישוי (כל בדיקה חוזרת 19 שקלים)

בנוסף על רכבאספנות יש הנחה של 75% בביטוח החובה.

בהצלחה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משה

הסבר מפורט , כל הכבוד , אבל באפשרות השניה יש הגבלת תנועה בבוקר ימי חול.

אנא המשך לפרט והשלם את התמונה .

סביר שמי שלא יודע מה זה אספנות (ברשיון) לא ידע זאת , ורק ישמח מה-75% שציינת.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

סביר שמי שלא יודע מה זה אספנות (ברשיון) לא ידע זאת , ורק ישמח מה-75% שציינת.

ישי

מי שלא יודע מה זה רכב אספנות מוזמן להיכנס לדביק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

תודה על ההערכה:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...