Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בצביעה

chendiman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני צביעת ה"שסי"(רצפה) של חיפושית ורציתי לדעת באיזה צבע יסוד וצבע סופי מומלץ להשתמש בנוסף איפה ניתן להשיגם במרכז???

צבע אמיד לשמן מכות וכו'.

יש לי פיסטולט ואני בונה חדר אטום ללא תנור .

האם צובעים גם לכה בסוף?

אשמח לקבל טיפים ותהליכים או הפניה לקישורים בנושא .

תודה מראש

חן

פורסם

יש שתי אפשרויות לצביעת רצפה.

1.יסוד לברזל וצבע רגיל.

2.יסוד וצביעת זפת.

צביעת זפת אתה לא יכול לעשות עם פיסטולט רגיל צריך מכשיר מיוחד.

עכשיו זה כבר שאלה של העדפה.. יש שמעדיפים להעבוד בשיטה ה1 או בשיטה השניה..

מה ההבדל? בציפוי זפת אם תתחיל חלודה ברצפה אתה לא תראה אותה בזמן ורק כאשר הזפת תתקלף ויהיה מאוחר מדי.לאומת זאת היא מספקת הגנה יותר טובה נגד פציעות של אבנים מיים וכו.

בצבע אתה תראה ותבחין מייד אם צצה לה איזה חלודה מעצבנת..

המלצה..אם מצב הרצפה טוב ואין חלודה נקה את הרצפה טוב וצבע בצבע יסוד ועליו בצבע רגיל(רגיל של טמבור יעשה את העבודה יותר יפה צבע לא מבריק..אבל זה העדפה אישית)

אם אתה מחליט ללכת על צבע של רכב זה גם אפשרי אך לפי דעתי מיותר בהחלט(תשתמש בצבע ברק ישיר שמגיע עם לקה בתוכו).

בהצלחה.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אפשר לקנות ספריי זפת.

אצלי ברכב מבפנים שמתי שתי שכבות ממיר שתי שכבות המרייט ועל זה נייר זפת (כמו של איטום באותו עובי של המקורי)

מבחוץ שמתי זפת בספרי (במקור יש ציפוי זפת פשוט חידשתי אותו) צריך בערך פחית וחצי לכל הרצפה וכל פחית עלתה 30 לא מצדיק להפעיל פסטולט אפילו אם יש... :wink:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם ברצונך לבצע עבודה רצינית - אל תצבע עם טמבור. עם טמבור, לכול היותר הייתי צובע את גדר הגינה (שאין לי). על הברזל החשוף צובעים שיכבה אחת של EtchPrimer שאותו ניתן להשיג בחנויות הרציניות. שים לב שהרבה מוכרים לא ידעו על מה תדבר משום שרוב המצבעות לא משתמשות בחומר זה. מוכר גם בשיבוש H פריימר. עליו צובעים צבע יסוד, שוב מיוחד לתעשית הרכב, עליו 2 שכבות (לפחות) של פריימר מדולל היטב ועליו צבע עליון, סופי.

פורסם

כולם צודקים.... החומרים והטכניקות משתנים לפי אופי הבעלים והעבודה....העיקרון החשוב ביותר הוא בעצם משטח נקי ומלוטש ללא שאריות חלודה או פגמים, ועליו משטח מונע חימצון....החלודה מופיע במקרה של מתכת חשופה וחימצון, כאשר לחות וחומרים מזרזים מקדימים את הופעתה...צריך לזכור שלריצפת הרכב (כמו למטבע) שתי צדדים שצריכים לזכות לטיפול שווה.... וחלקים הקשים לגישה, בתפרים ונקודות החיבור צריכים לזכות לתשומת לב מיוחדת....בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...