Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם אישתי!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי בשיפוץ הטריומף (תמונות בקרוב),לדבריה אני "מבלה" עם הטריומף יותר מאשר איתה, ומיתייחס לטריומף ברגישות יותר מאשר אליה להלן טענותיה:

1.מהרגע שאתה חוזר מהעבודה אתה ישר ניגש לטריומף לבדוק מה שלומה ואחר כך אתה נכנס הביתה,וכמובן אוכל מהר וחוזר אליה.

2. לאחר ה"בילוי" עימה כך לטענתה ,אתה ניכנס למקלחת ו........ ומדליק את המחשב וגולש "בפורום" עד השעות הקטנות.

3.כל נושא איתך קשור רק לטריומף או לרכבי אספנות.

האים כל זה נכון ?

ניסיתי להסביר שזה לא כל-כך נכון, וזה רק זמני לתקופת השיפוץ ,לא עזר, נכון להיום אני נמצא במצב קשה מאוד, אישתי אמרה לי היום או אני או היא ,שאלתי היא, מה עושים ? זקוק לעצות!! תחמונים וכוליי......

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תכניס אותה לפורום,יש כאן מספר אנשים שרמת המחלה שלהם גדולה משלך עשרות מונים...

"צרת רבים חצי נחמה"

לגבי או "אני או היא"-ברור לא?:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם אתה שואל אותי, הייתי עוזב את הרכב לשבוע שבועיים או לפחות מנסה ומסוו את תשומת ליבך רק לאישתך ואח"כ חוזר בהדרגה... אין בררה :|

פורסם

לעיתים, אנחנו נוטים לשכוח מהחברה/אישה. גם לי זה קרה. הייתי יושב מול המחשב וממש שוכח ממנה.

תתחיל להשקיע בה קצת. תנסה למצוא את נקודת האיזון.

פורסם
לאחרונה התחלתי בשיפוץ הטריומף (תמונות בקרוב),לדבריה אני "מבלה" עם הטריומף יותר מאשר איתה, ומיתייחס לטריומף ברגישות יותר מאשר אליה להלן טענותיה:

1.מהרגע שאתה חוזר מהעבודה אתה ישר ניגש לטריומף לבדוק מה שלומה ואחר כך אתה נכנס הביתה,וכמובן אוכל מהר וחוזר אליה.

2. לאחר ה"בילוי" עימה כך לטענתה ,אתה ניכנס למקלחת ו........ ומדליק את המחשב וגולש "בפורום" עד השעות הקטנות.

האים כל זה נכון ?

ניסיתי להסביר שזה לא כל-כך נכון, וזה רק זמני לתקופת השיפוץ ,לא עזר, נכון להיום אני נמצא במצב קשה מאוד, אישתי אמרה לי היום או אני או היא ,שאלתי היא, מה עושים ? זקוק לעצות!! תחמונים וכוליי......

וואוו

נכנסת לתחום האפור ידידי. חסרים הפרטים על אישתך ולכן אתן המלצה כוללת-

אם מדובר בפולניה כולנו משתתפים בצערך-אין מה לעשות חביבי היה נחמד להכיר אותך.....

מרוקאית: קשה לי הלהאמין כי ככל הידוע לי אין אינטרנט חופשי בחדר מיון...

גרוזינית: חביבי הבעיה היא עם כל המשפחה במיוחד עם גיסך, ממולץ שומר ראש....

מסור פרטים נוספים נשתדל לעזור

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ניראה לי שכמעט לכולנו יש את אותה הבעיה .

פשוט תעשה הפסקה של יום יומיים עם אוטו והמחשב ותתסק רק עם האישה ורצוי גם לקנות לה משהוא, אפילו פרחים, זה עוזר.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני באותה בעיה ועוד לא נשוי והיא מתלוננת שאני יותר עם החיפושית הוריאנט וההילמן

ממש בעיה

ועוד משהו יש לה יום הולדת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לגברת שנכנסת לאספנת וחוגגת 30 אשמח להמלצות זה יום הולדת ראשון ביחד (לחברה)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מה הבעיה ?

קח אותה איתך , אם אתה עדין בעבודה המלוכלכת , מכונאות וכ' ,

שתעשה קפה ותהיה גם לידך , אחרי שרואים את התוצאות היא גם תשוויץ !

ואם אתה בחלק הקוסמטי , וכאן אני יותר רציני , שיתוף פעולה ואיזון בחלוקת הזמן בין הרכב לבינה יועיל מאוד , היא תמיד תוכל לומר כי גם עבדה על הרכב ותתקשר גם כן לתחביב ולתוצאות כמובן . שלא לדבר על הטיולים אח"כ , והפירגונים מכל הנהגים בדרך.

אז מגיע השלב של ההכרה בתחביב

אני מכיר אישית יותר מאישה אחת "של " שהיתה מעורבת בתהליך השיפוץ והדבר בהחלט מהנה ושומר של אחדות בבית .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

"הוא אמר לה תשתקי_________ והחליף את האישה...."

"משינה"

הכל נאמר בהלצה כמובן:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אמנם (עוד) לא אספן.

אבל חובב רכב.

ועם אישה

ו 4 ילדים.

ואני מכיר מקרוב את מה שאתה רושם.

הפיתרון לפחות אצלי היה לקבוע זמן מוגדר שבו אתה מתעסק רק בתחביבים שלך ואף אחד לא מפריע.

שעתיים ביום מספיקים בד"כ לרכב,ולמחשב תאלץ להתמכר בלילה - אחרי שהאישה והילדים ישנים.

בשאר השעות תהיה עם המשפחה ותקדיש את הזמן להם בלעדית.

אני מבטיח לך שזה ישתלם לך יותר מאוחר.

אצלי זה עובד מצויין.

פורסם
מה הבעיה ?

קח אותה איתך , אם אתה עדין בעבודה המלוכלכת , מכונאות וכ' ,

שתעשה קפה ותהיה גם לידך , אחרי שרואים את התוצאות היא גם תשוויץ !

ואם אתה בחלק הקוסמטי , וכאן אני יותר רציני , שיתוף פעולה ואיזון בחלוקת הזמן בין הרכב לבינה יועיל מאוד , היא תמיד תוכל לומר כי גם עבדה על הרכב ותתקשר גם כן לתחביב ולתוצאות כמובן . שלא לדבר על הטיולים אח"כ , והפירגונים מכל הנהגים בדרך.

אז מגיע השלב של ההכרה בתחביב

אני מכיר אישית יותר מאישה אחת "של " שהיתה מעורבת בתהליך השיפוץ והדבר בהחלט מהנה ושומר של אחדות בבית .

בהצלחה

דרור .

אני לא מכיר דבר כזה, אישתי לראשונה עשתה סיבוב על "הגרוטאה" רק שלשום אחרי לחץ גדול.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שחר שלום

ידעת שזה יגיע נכון???

כל העצות שנתנו פה אחלה! אולם אשתך חכמה אני מאמינה, והיא תקלוט מייד את כל התימרונים, סבתי ספרה לי שכל פעם שקבלה צמיד יהלומים ידעה שסבי רעה בשדות זרים.

הדרך הנכונה היא קודם כל בלהבין ולשמוע מה באמת מפריע, לא נראה לי שעצם העיסוק אלא דווקא הזמן המוקדש, נסה קצת לאזן ויחד עם זאת נסה להכניס אותה יותר לעניינים, אני מציעה תמיד להביא את בנות הזוג למפגש, ברב המקרים הנשים שמגיעות הן אוהדות ויכולות לסחוף אתן גם את אילו שלא, שאל את רן לדעתי אשתו מאד נהנתה במפגש, אשתו של האחר החלה להצטרף אליו לנסיעות לירידים השונים בעולם.

די מוזר להיות כאן על תקן של מה שמה??? אין לי מושג אהה רות וסטהיימר ... לא לא

אני גם הוכנסתי לתחום הזה ע"י בן הזוג, אני באה מתחום התעופה, אבל בשבילו זה היה חשוב ושווה, העדפתי שיוציא את כל החשקים על כלי רכב מאשר במקום אחר... הראה את מה שכתבתי

אירית

פורסם

כמו שחלק מן המכובדים אמר

איזון בין שניהם חשוב מאוד כדי לא להגיע למצב שהגעת.

וכדי לצאת מהמצב הזה מניסיון תרפה מהטריומפ לטובת המשפחה

ותחזור למצב איזון.

לי יש הרבה כלי רכב והאיזון קשה יותר.

אומרים שהמכונית היא האישה השנייה של הגבר

אז אני נשוי ל-25+ נשים + 3 ילדים.

בהצלחה

אבי

האים כל זה נכון ?

• תוכן חדש...