Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה וולוו 164

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1974 דגם אמריקאי. אוטומטי,הגה כח,מזגן. 2990cc טורי 6 ,דגם B30 [הזרקה]+סעפת רגילה וקרבורטור. לבן שנהב,במצב מקורי,ללא טסט, 9000 ש"ח גמיש.

תמונות ב volvo164.pic.co.il.

050-7319933

03-9538205

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול רק לומר דבר אחד-חבל שהרכבים שאני מעוניין בהם לא נראים כך ובאתה רמת מחיר.

הרכב נראה יפיפה(לפחות בתמונות) והמחיר...נו המחיר. במחיר כזה רוב הרכבים שנמצא בשוק יהיו נבלות סרוחות.

לא אוהב להשיא עצות אבל במחיר כזה כבר הייתי משאיר אותה לעצמי...מה כבר אפשר לקנות טוב יותר במחיר כזה?

כמה חבל שאני לא אוהב וולוו.

בהצלחה

אלי

פורסם

גמיש במחיר + אפשרות החלפה !

פתוח להצעות מריו.

יש לי 144 מעולה בשימוש כל שבוע (כמה מחברי הפורום יעידו).

בחדשים האחרונים חנתה אצלי וננהגה על ידי ה164 של צביקה...

אני התאהבתי ב164 למרות עליית מחירי הדלק ואולי גם אשתי (יש הגה הכח)

אם החלפה טובה בעינך...אשמח

בתמונה ה144 שלי וה164 של צביקה

volvo.jpg

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ל elitkh בעניי דבריך כנים וברוב המקרים גם נכונים,

ועל כך תודה !

נ.ב באיזה רכבים אתה מתעניין ???

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

כרגע אני משפץ CJ5 שנת 73.

באילו רכבים אני מתעניין? היריעה קצרה מלהכיל...

העניין עם וולוו ,וסלח לי מראש אם אני מעליב, שלדעתי הם עושים כלי רכב חסרי כל יחודיות. אמנם רכבים אמינים מאד (וזה חשוב) ונוחים. אבל לא יפים לטעמי,ללא חדשנות,לא מהירות במיוחד,ובטח שלא זריזות.

בקיצור "סתם" רכבים (גם החדשים) אני כמובן לא מדבר על P1800 המלאך שהיתה יפה בלבד אבל לא ספורטיווית כמו שהתיימרה להיות.אבל שוב..זה עניין של טעם כנראה. אולי ביום מן הימים אוהב וולוו-כשאהיה זקן כנראה.

בהצלחה

אלי

פורסם

MARIO שלום, אתה מציין שזה מנוע B30 (הזרקה) ובהמשך אתה כותב קרבורטורים. איזו מערכת דלק מורכבת? מה המחיר הסופי? האם הרכב יכול לשמש לפעילות יום יומית?, האם לרכב יש פריטים יחודיים כמו: גלגלי מגנזיום?, גג נפתח?

כמו כן ציין היכן אפשר לראות את המכונית?, ומה מצב הנירת?

אנא העבר אלי מידע בדוא"ל: [email protected]

תודה - מצא

מצא משה

פורסם

מצא שלום!

את מדובר בדגם אמריקאי הרי שמדובר במנוע B30F שהוא אכן עם הזרקה של D-Jetronic במקור.

ברכב של מריו נעשתה הסבה לזוג קרברטורים (כמו במנוע B30A שנמצא ברובן של ה-164 שקיימות בישראל) הסיבה להסבה לקרבורטורים היא חוסר הידע של המוסכים בטיפול במערכת ההזרקה שהיא די אמינה אם יודעים לטפל בה.

מערכת ההזרקה ברכב שלי כבר (כמעט) תקינה - אחרי שכבר הציעו לי להכנע ולהחליף לקרבורטור

מריו מציין גם שמערכת ההזרקה שפורקה תמסר עם הרכב.

מעבר לכך האוטו נראה סטנדרטי - כפי שמעידות התמונות באתר שמריו מפנה אליו - לנוחותך צירפתי אחת התמונות:

v164mario.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצא שלום !

שלחתי לך פרטים נוספים שביקשתה באימייל האים קיבלתה אותם ???

ל ZVIT חן חן לך תודה !

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

מישהו יכול לספר קצת על הרכב?

בעיקר מה צריכת הדלק שלו מחוץ לעיר ובתוך העיר?

האם האמינות שלו גבוהה כמו של כל וולוו מאותם השנים?

אני פשוט מחפש רכב לסטודנטית שתיסע עליו בעיקר מחוץ לעיר, ולא בטוח שהוא מתאים...

תודה.

• תוכן חדש...