Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש ערך אספני לאוטו שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!!

ברצוני לדעת אם אכן יש לרכב שברשותי

ערך אספני כלשהוא..???

כאשר הרכב הוא במצב נסיעה יום יומית.

אני מתכוון לאופל קדט 73'

4 דלתות (לא קופה)

1300 אוטומטית.

תודה!

kadett5.JPG

kadett2.JPG

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

לפני התשובה כמה שאלות לבירור:

1. היית בעבר או בכוונתך להיות אפיפיור?

2. הרכב האמור היה שייך בעבר ליהודה סעדו או נינט טייב?

3. האם הרכב האמור היה מעורב בתאונה בה נהרג ג'יימס דין או סלברטאי אחר?

4. כל התשובות נכונות

אם כן יש לך אוצר ביד, אם לא טפח אותו ותהינה ממנו ואל תחשוב אפילו על ערכו לא הכספי ולא האספני...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לפני התשובה כמה שאלות לבירור:

1. היית בעבר או בכוונתך להיות אפיפיור?

2. הרכב האמור היה שייך בעבר ליהודה סעדו או נינט טייב?

3. האם הרכב האמור היה מעורב בתאונה בה נהרג ג'יימס דין או סלברטאי אחר?

4. כל התשובות נכונות

אם כן יש לך אוצר ביד, אם לא טפח אותו ותהינה ממנו ואל תחשוב אפילו על ערכו לא הכספי ולא האספני...רן

:lol::king::twisted::roflmao: :roflmao: :roflmao:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני אומר לך משהו שאמרתי למישהו לפני כמה שבועות ששאל אותי האם לרכב שלו יכול להיות ערך אספני כלשהו, והאם יוכל למכור אותה במחיר "טוב".

אספנות זה הובי, ולא מניות. בלי לצפות להרוויח. אם תחשוב יותר מדי על ערכים שונים, יצא לך כל החשק, כי תבין שאתה מתעסק עם משאבת כסף, ולא בתחביב.

יש לך רכב מצויין ביד, שסביר להניח ההשקעה בו תעלה על מחיר הרכב עצמו, אבל תשקיע פעם אחת לטובה - והאופל הזו תתן לך שקט נפשי, ואמינות של בהמת משא. מה עוד שהרכב הזה באמת יפה, ואני לא הייתי מתנגד להחזיק אחד כזה בעתיד.

אם אתה מעוניין לשמור על הערך של הרכב, קנה לך טויוטה קורולה מאמצע שנות ה90'. היא עושה את זה הכי טוב.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אם אתה מעוניין לשמור על הערך של הרכב, קנה לך טויוטה קורולה מאמצע שנות ה90'. היא עושה את זה הכי טוב.

לא בדיוק.

מי שרוצה לשמור על הערך של הכסף שלו שישמור אותו מתחת לבלטה:wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...