Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רואים שזה טלעד - הפרידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניחה שיסלחו לי המנהלים, על "הסטייה" אבל אני מוצאת לנכון להגיד כמה מילים עם מי שמזוהה יותר מכל אצלנו עם טלעד, וזהו חבר מועדון יקר - איל פלד, נאמרו דברים אין ספור ונתנו מחמאות ובצדק, אבל היום למרות שבטלויזיה זה מוצג כמסיבת סיום - משום מה אני לא מרגישה כל כך FESTIVE , תחסרנה לי תוכניות רבות, אבל יותר מכל מסע עולמי, הזוית השונה שבה הוצגו יעדים בעולם, על אף שהייתי שם, פשוט תענוג היה לראות זאת דרך העיניים של איל, ומהכרות אישית למרות ההתעסקות רבת השנים שלו, האיש לא אבד את ה- התרגשות והרגשנות והייתה לי העדנה לשבת לידו במסיבת ה-20 ולצפות בו מהצד ובתגובותיו כאשר הוקרן הסרט שלו על המועדון - למרות שזה לא היה מסע עולמי עדיין האיש היה עם מן ברק בעיניים ונרגש (בעצם אולי זה היה בכל בגלל הבירה ששפכתי עליו..:roll: סורי), כדקה לפני הסרט הוצג הצפרדע הנודניק - איל קצת (בלשון המעטה) נלחץ והכחיש שייכות לדבר עם הרבה תנועות גוף, ולמי ששאל זו הייתה העבודה על איל.

איל "לחיים" :beerchug: בהצלחה בתחום המדיה

ולמי שלא זוכר, סקירה היסטורית מעניינת של התוכניות מתוך הפורטל של טלעד

http://www.telad.co.il/prog1048.asp

new_hp_top.jpg

פורסם

בהחלט בהצלחה לאייל פלד אוהב את התוכניות שלו. :-)

חבל על טלעד לטעמי היו להם תכניות טובות בעבר (הקומדי סטור, החמישייה הקאמרית, של מיהשורה הזאת ועוד הרבה)\ נו שוין עכשיו יהיה לנו 2 תכניות ריקוד :? .

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

המון בהצלחה לאייל בהמשך דרכו!

אני בטוח שעוד נראה תוכניות מסע עולמי תחת חסות זו או אחרת...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

good luck eyal

and im sure wed gonna see u in the future

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כול הכבוד זאת רק טיפה בים לאיל ואני בטוח שעוד נראה תוכניות "מסע עולמי" אם כי אובטח לנו במסיבה שנקבל את הסרט

ואני עדיין ממתין????????????????????

להשתמע

ירון

אני מניחה שיסלחו לי המנהלים, על "הסטייה" אבל אני מוצאת לנכון להגיד כמה מילים עם מי שמזוהה יותר מכל אצלנו עם טלעד, וזהו חבר מועדון יקר - איל פלד, נאמרו דברים אין ספור ונתנו מחמאות ובצדק, אבל היום למרות שבטלויזיה זה מוצג כמסיבת סיום - משום מה אני לא מרגישה כל כך FESTIVE , תחסרנה לי תוכניות רבות, אבל יותר מכל מסע עולמי, הזוית השונה שבה הוצגו יעדים בעולם, על אף שהייתי שם, פשוט תענוג היה לראות זאת דרך העיניים של איל, ומהכרות אישית למרות ההתעסקות רבת השנים שלו, האיש לא אבד את ה- התרגשות והרגשנות והייתה לי העדנה לשבת לידו במסיבת ה-20 ולצפות בו מהצד ובתגובותיו כאשר הוקרן הסרט שלו על המועדון - למרות שזה לא היה מסע עולמי עדיין האיש היה עם מן ברק בעיניים ונרגש (בעצם אולי זה היה בכל בגלל הבירה ששפכתי עליו..:roll: סורי), כדקה לפני הסרט הוצג הצפרדע הנודניק - איל קצת (בלשון המעטה) נלחץ והכחיש שייכות לדבר עם הרבה תנועות גוף, ולמי ששאל זו הייתה העבודה על איל.

איל "לחיים" :beerchug: בהצלחה בתחום המדיה

ולמי שלא זוכר, סקירה היסטורית מעניינת של התוכניות מתוך הפורטל של טלעד

http://www.telad.co.il/prog1048.asp

new_hp_top.jpg

פורסם

הפתעה לא נעימה לשמוע שהתכנית תחסר לנו אבל כולי תקווה שיהיה לך אייל משהו

מעניין לא פחות , ולנו את הכבוד לראות או לשמוע חוויות .

בכל מקרה - בהצלחה רבה , וספר לנו מה בעתיד לבוא ,

לפחות האובטומוביל זוכה ליחס חם ומקצועי !

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

איל היקר,

שיהיה בהצלחה בהמשך, דלת אחת נסגרת ורבות אחרות תיפתחנה.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

תודה לאירית ולכל החברים על המילים היפות.

הפרידה של טלעד מהמסך מלווה אצלי בתערובת של עצב עמוק, תסכול לא קטן, גאווה (על כל מה שנעשה ב-12 שנים) וגם.... פנאי. הרבה פנאי.

ועד שהעתיד יתבהר ונמשיך לעשות טלוויזיה אצל זכיין אחר, נראה לי שפשוט אחפש פרויקט שיפוץ ראוי ואצרף עוד אחות צעירה לטריומף ולוולוו.

שוב, תודה.

איל

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

אני כבר מתחיל להתגעגע לטלעד.

הזכיין הכי מגוון שייצר את התוכניות הכי מעניינות (ומצחיקות!)

אבל (כמו שאמרו), עכשיו יהיה לנו ערוץ 2 שכול כולו מוקדש לתרבות-הכוכב-נולד-טייב-לרקוד-סעדו-צביקה הדר. אז ישנה נחמה כלשהי :?

יוואפייי.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
תודה לאירית ולכל החברים על המילים היפות.

הפרידה של טלעד מהמסך מלווה אצלי בתערובת של עצב עמוק, תסכול לא קטן, גאווה (על כל מה שנעשה ב-12 שנים) וגם.... פנאי. הרבה פנאי.

ועד שהעתיד יתבהר ונמשיך לעשות טלוויזיה אצל זכיין אחר, נראה לי שפשוט אחפש פרויקט שיפוץ ראוי ואצרף עוד אחות צעירה לטריומף ולוולוו.

שוב, תודה.

איל

ועד אז נחזור לראותך יושב לצידנו ושותה בירה, חסרת לנו במפגשישי ואני משוכנעת שאני מדברת בשם חן רן וירון ויולה שעדיין מחכה שתגיע

חיבוק

אירית

פורסם

אייל

זוכר שנפגשנו לצילומים של הקורטינה בגן היער ,וככה דיברנו שלושתנו על עבודה,עיסוקים,ומכוניות.

סיפרת לנו כמה אתה עסוק,ושבגלל זה קשה לך להתפנות לתחביב הגדול שלך :מכוניות!

אז הנה כמו שקודמיי אמרו:דלת אחת נפתחת ,שתי דלתות של מכונית תפתחנה:wink: .

מחכים לראות אותך במפגשישי עם הקלאסיות שלך.

והנה רעיון: תעלה חזרה לטלויזיה עם זכיין אחר בתוכנית על ... מכוניות.:-P

שבת שלום,

לירון

פורסם

מסיבת הפרידה של טלעד.

בשישבת האחרון אני רואה את התכניות שאהבתי ב 12 שנים בהן שידרו טלעד ונהנה מכל רגע.

דבר אחד מפריע לי. החרצופים לא יודע מי כתב להם את המילים ביומים האחרונים?. זה נראה כמו ילד מעצבן בכיתה ג' שמלגלג לחבר שלו שלא קיבל סמיילי בסוף יום הלימודים.

והנה רעיון: תעלה חזרה לטלויזיה עם זכיין אחר בתוכנית על ... מכוניות.:-P

גם אני מקוה שבארץ תעלה איזו תכנית שתשקף את שוק הרכב הישראלי. ולא ניצטרך לרעות בשדות זרים: ערוץ דיסקברי ביס (כל ערב מ 19:00 עד 20:00 תכניות על רכבים :מלכת המשופצות, אוברול, ועוד...) ו bbc עם top gear ועוד ערוצים זרים שלא משקפים את המציאות הישראלית.

איל פלד להתראות בהמשך (על המסך ובמפגשי ואירועי המועדון).

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ראיתי את הלקט של מסע עולמי ונראה שהיית בכל מקום בעולם, ואפילו היו כמה דקות שהוקדשו אך ורק למכוניות :beerchug:

בהצלחה בהמשך!

• תוכן חדש...