Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי bmw 730

carisma kfir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בצהרים הייתי ביוקנעם אצל ידידה, דיברנו ככה על מכוניות בעיקר אספנות, והיא אומרת לי שהיא רוצה להראות לי משהו, יורדים שביל כזה מהבית שלה, לכיוון איזו רפת, והיא שואלת אותי מה זה הרכב הזה, אני בהתחלה לא מזהה, ואז קולט bmw עקנית, ממש כמו ספינה, צורה ישנה יפה כזאת, אני בהתלהבות פותח את הדלת רואה את המצב הפנימי, פשוט לא להאמין חדש הכל חדש בפנים, אפילו הסאן רוף הידני עובד, הרכב בכלל מקורי לגמריי, צבע מקורי טאסות מקוריות שלו, ממש מדהים, יש לו ממש קצת חלודה באזור מכסה המנוע והגג.

אני רואה גם שטסט אחרון נעשה ב 97.

תוך 5 דקות איתרנו את הבעלים, הוא מבקש עליה 5000$

לא עניתי לו כלום, הוא גם אמר שהמנוע תפוס ולא זז, ואין לו מושג לגבי המצב של הגיר האוטומט, כמו כן אמר לי שהרכב אצלו מ 92 והוא לא זוכר למה הפסיק להשתמש בו, הרכב משנת 73.

כמה לדעתכם שווה רכב כזה?

אני אשתדל להעלות תמונות היום או מחר.

פשוט ספינה מהממת, היא מדימה המכונית הזאת, נמוכה כזאת רחבה, נראת כמו יאכטה בפנים, הכל מקורי ממש מדהים.

האם שווה לי להציע לו 3000$ ולרכוש את הרכב?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

'73 would not be a 730, I think -

more like a Bavaria or 3.0S

00688.jpg

A 730 should look like the following:

1.jpg

I have no idea what the prices are in Israel - but in the US, a car like this, that is not working and with no current road tags would be a $1,000 at most.

פורסם

הרכב משנת 73.

כפיר

כפיר,

תנסה לדייק יותר בדגם.

אין 730 שנת 73, אין כזאת חיה.

אולי 3.0S ?

או אולי עדיף 3.0CS?

או 3.0 CSI?

או פיסגת החלומות 3.0 CSL?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל שווה או לא רק אתה יכול להגיד לפי כמה אתה רוצה את האוטו.

אני לא אוהב את הרעיון של אוטו עם נעלמים רבים מדיי - יש להביא בחשבון שאתה עלול להטרך לשפץ/להחליף מנוע וגיר בהשקעה גדולה למדיי.

מצד שני, אלו רכיבים שאפשר יחסית בקלות להחליף, כמו כל המכניקה, פנים וגוף במצב טוב זה Priceless.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין לי מושג איך נקרא הדגם, אבל אני אהיה שם מחר או מחרתיים ויצלם כמה תמונות ואתן לכם לשפוט כמה שווה הרכב מהערכה גסה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אין לי מושג איך נקרא הדגם, אבל אני אהיה שם מחר או מחרתיים ויצלם כמה תמונות ואתן לכם לשפוט כמה שווה הרכב מהערכה גסה

האנלוגיה פשוטה ביותר....כמה שפחות תשלם ברכישה, ככה יהיה לך כסף להחזיר לה את נישמתה-

לגבי הרכב עצמו....קח בחשבון שהרכבים הנ"ל יקרים לאחזקה ולתיקון, אם מדובר בדגם שלא היה נפוץ גם בתקופתו תחשב גם עלות חלקים ויבוא מחו"ל....מוסכים נותני שרות לסוג זה של רכבים, רגילים שהלקוחות שלהם לא מתחשבנים איתם על כל שקל, ובדרך כלל אין להם סבלנות להיתעסק עם עם לקוחות בעייתים כמונו...עלות החזרת הרכב לכביש לא נמדדת רק בהפעלת המנוע והגיר, יש משתנים רבים נוספים והם בעייתים לפעמים אפילו יותר... סט של ארבעה צמיגים טובים, המתאימים לסוג זה של רכב יכול להגיע לסכום ארבע ספרות לבד....גומיות, פלסטיקה, ופחחות יעמיסו על התקציב סכום נאה נוסף....טיפולים שוטפים, דלק וביטוחים אסור שישכחו.... וכגודל המנוע גודל העלויות והחור בכיס....בקיצור הרפתקאה לא זולה ועוד לא דיברנו על גרירה והעברת בעלות....רכישת המעומדת, היא החלק הקל והזול בדרך כלל בכל הסיפור....

אתה יודע איפה אתה מתחיל....אבל אף פעם לא היכן זה נגמר-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...