Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלבוט סמבה - תצפית מכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בטלבוט סמבה שנת 1982, מקורית כחדשה, יש טסט, יד 2, מנוע של פ'גו 104 עם 60000 ק"מ.

שאלותי הן: מה שוויו של הרכב?

האם יש לו ערך אספני?

בתודה

אורן

פורסם

רגילה, לא קבריולה?

אז אין לה ממש ערך אספני. שווה לדעתי 3000 ש"ח +-.

בכל אופן, אם במקרה אתה לא קונה, בבקשה תן לי את הטלפון של הבעלים! אני מת לאחת כזו!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
רגילה, לא קבריולה?

אז אין לה ממש ערך אספני. שווה לדעתי 3000 ש"ח +-.

בכל אופן, אם במקרה אתה לא קונה, בבקשה תן לי את הטלפון של הבעלים! אני מת לאחת כזו!

בחיפה בדרך פרויד בכיוון הירידה לים,לבנה,יפה ולמכירה כבר חודש או יותר! (אולי זה הרכב שאורן נתקל בו..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יש אחת בנס ציונה, לדעתי מודל 84, עם סאן רוף מקורי וג'אנטים צהובים...

חונה באזור רחוב תל-אביב, בנס ציונה.

היא לא סבמה ראלי במקרה?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עומדת למכירה במערב ראשל"צ טלבוט סימקה 1100, שנת 82, יד ראשונה.

הרכב, כמו שרשמתי פעם בשרשור הענתיקות, נראה די טוב יחסית לגילו ומוצאו.

מישהו כאן מרים את הכפפה?

No worries 8)

פורסם

למעוניינים - זו טאלבוט סמבה רגילה (לא ראלי) נמצאת בחיפה, מחיר נדרש - 3.5K גמיש

טל. 0545919485

אין לי קשר אל המכונית מעבר לתצפית.

בהצלחה:wave:

• אחראי פורום
פורסם
הזבל של היום, הוא האוצר של מחר. ע"ע פיקאסו.

או טווינגו. :evil:

הייתי חייב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הלו הלו, זה יהיה אספנות יום אחד. (ע"ע אלפאסוד. פעם הן החלידו בדרך לפה, היו הן מחלידות בדרך מכאן).

הכל הדדי.

סימקה 1100/1200 נוספת, ירוקה ועומדת המון זמן בחברתן של גולף סימן 1 ופיז'ו 204/304 קבריולט בבניין בקרית ים.

משכנתא זה קל

פורסם

סימקה 1100/1200 נוספת, ירוקה ועומדת המון זמן בחברתן של גולף סימן 1 ופיז'ו 204/304 קבריולט בבניין בקרית ים.

היי ניר,

האם ידוע לך מה המצב של הפז'ו? האם היא עומדת למכירה במיקרה? האם יש לך פרטים של הבעלים של הרכב הנ"ל?

שבוע טוב, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הרכב עומד במקומו, לפעמים מכוסה ולפעמים לא, מאז שאני זוכר את עצמי. לבעלים כנראה אין כוונות לשפץ אותו במהרה. הרכב לא עומד למכירה, אבל לך תדע. הרכב מכוסה כעת, אך מהפעם האחרונה שראיתיו הוא בצבע ירוק כהה, עם פח סביר ולא חלוד מאוד. ברכב גם קיים גג, שאין לדעת על מצבו או פעילותו.

כמו שאמרתי, אם תרצה אברר לך עוד פרטים. אבל הרכב ידרוש המון אהבה, הוא עומד 10 שנים בערך.

שבוע מצוין,

ניר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...