Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מביקור קצר בהולנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי לפני כמה ימים מביקור קצר בהולנד. עושה רושם שההולנדים ממש אוהבים מכוניות קלאסיות, ורואים המון מהן על הכביש. יש המון סיטרואן DS, וגם המון מיני וסיטרואן 2CV, אבל שני האחרונים בעצם יוצרו עד לא מזמן, אז חלק מהם לא ממש ישנים.

הנה כמה תמונות שצילמתי:

מישהו מזהה את זה? אני לא הייתי מודע לקיומו של דגם כזה ואני מניח שהוא די נדיר. לצערי לא יכולתי לצלם אותו מקדימה, כי לא רציתי ליפול לתעלה.

mini-IM000766.jpg

mini-IM000767.jpg

לנציה. זה מדהים כמה הדגם הזה דומה לקרמן שלי. זה עיצוב של גיאה במקרה?

mini-IM000768.jpg

טריומף 2500 (נדמה לי).

mini-IM000769.jpg

וולוו 164 עתיק במיוחד:

mini-IM000770.jpg

כאמור יש המון כאלה:

mini-IM000857.jpg

אין לי מושג מה זה, אבל יש בינינו כאלה שבטח יידעו:

mini-IM000873.jpg

כן, זה אמיתי:

mini-IM000874.jpg

שנים לא ראיתי אחד כזה:

mini-IM000880.jpg

mini-IM000881.jpg

עוד DS:

mini-IM000884.jpg

אופל קופה:

mini-IM000897.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

I have to admit that I do not see too much similarities between the Karman Giha and the Fulvia Coupe.

Nice pictures. I am getting the feeling that I need to get me some ownership time with a Lancia like this.

פורסם

שלום

יש בהולנד מועדון רציני של אופל קדט B.

זה הקישור לאתר המעניין שלהם(הרוב בהולנדית-אפשר לעבור לתרגום לאנגלית בחלק הטכני וההיסטורי אבל בכל אופן יש שם אחלה תמונות למי שמתעניין):

http://www.kadett-b.nl/Index/index.html

תהנו

ניר.

NIR .Y

פורסם

הסטיישן האדומה היא Borgward Isabella Combi, מסביבות שנת 1960. מנוע 4 בוכנות בנפח 1493 סמ"ק, 60 כ"ס.

זו מכונית נדירה למדי. ידועה בארץ איזבלה אחת, אבל קופה 2 דלתות. כתבה עליה שפורסמה באתר של מועדון החמש, כולל קצת היסטוריה על המותג Borgward, נמצאת בקישור הבא: http://www.netvision.net.il/~dror/My_car/borgward/borg.htm

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
The first car is Bogward Isabella produced from 54 to 61

נכון. אני זיהיתי אותו רק בזכות הסמלים. לא ידעתי שלאיזבלה היה דגם סטיישן כזה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
ככה? ובלי רנו 16?

אחלה תמונות.

ראיתי כמה רנו 16, אבל לא הספקתי לצלם אותם. יש לי תמונה של רנו 16 TX שצילמתי שם לפני שנתיים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
נכון. אני זיהיתי אותו רק בזכות הסמלים. לא ידעתי שלאיזבלה היה דגם סטיישן כזה.
אז עכשיו אתה בטח אוכל את הכובע שלא נכנסת לתעלה לצלם......רן :-)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הגולף מדהימה, הכל שמור ומקורי! הגריל הקדמי, הפסי קישוט, המדבקות, אפילו הסמל VW בצבע שחור כמו שהיה רק ב-GTI.

ואם תתעמק בגריל מעל לוו-גרירה הקדמי, אתה תראה בתוכו את המצנן שמן שבא היישר מהמנוע של החיפושית 1300... (אפילו אותו מק"ט)

No worries 8)

• אחראי פורום
פורסם

ייסלחו לי בעלי הסיטרואן והאופל היפות ,

אני פשוט לא יכול להוריד את העיניים מהגולף...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
I have to admit that I do not see too much similarities between the Karman Giha and the Fulvia Coupe.

Nice pictures. I am getting the feeling that I need to get me some ownership time with a Lancia like this.

כמה דומות הן צריכות להיות עד שתחשוב שהן דומות?

Lancia_Flavia_72_Yellow_fs.jpg

Scott%20t341.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...