Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סוחר ברזל שיקח, ואם אפשר אז גם שישלם כמה גרושים, על שאסי של רכב שפירקתי ועומד באיזה מוסך.

הכל כבר מפורק (נשאר רק שאסי ערום), כך שסוחרי גרוטאות רכבים שדיברתי איתם מנתקים ישר שהם שומעים "רק שאסי".

למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג את השירות הזה? או שאני יזרוק לצפרדע כמו שעשיתי פעם לחיפושית?

עריכה - אזור המרכז, ראשל"צ.

No worries 8)

פורסם

בכביש אזור יש כמה מיגרשים, תשאל אותם - בטוח מכירים מישהו, שעובד "בקטן"!

אגב, זה המקום לציין, אם כבר, שיש עוד אנשים ישרים בארצינו - לא מזמן ראיתי באחד המיגרשים האלה עומדת משאית כמו שלי (טוב, לא בדיוק עומדת, ולא בדיוק משאית -יותר מה שנשאר ממנה:? ), שאלתי את הבעלים, כמה ירצה עבור ידית ווינקר (קונסולה שלמה על ההגה)- תשובתו הייתה: תבוא ותפרק ככה, רק תעשה את זה בשעות שאני פתוח (באתי דקה לפני שסגר). חודש אחרי הצלחתי לבוא סופסוף, הבחור זכר אותי, וישר אמר "לך תיקח", ואפילו מישהו מאצלו בא לעזור לי לפרק!

אז, יש עוד אנשים ישרים, שלא באים להוציא מכולם כסף סתם על כל דבר! ותודה לו על כך! :beerchug::king:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בכביש אזור יש כמה מיגרשים, תשאל אותם - בטוח מכירים מישהו, שעובד "בקטן"!

אגב, זה המקום לציין, אם כבר, שיש עוד אנשים ישרים בארצינו - לא מזמן ראיתי באחד המיגרשים האלה עומדת משאית כמו שלי (טוב, לא בדיוק עומדת, ולא בדיוק משאית -יותר מה שנשאר ממנה:? ), שאלתי את הבעלים, כמה ירצה עבור ידית ווינקר (קונסולה שלמה על ההגה)- תשובתו הייתה: תבוא ותפרק ככה, רק תעשה את זה בשעות שאני פתוח (באתי דקה לפני שסגר). חודש אחרי הצלחתי לבוא סופסוף, הבחור זכר אותי, וישר אמר "לך תיקח", ואפילו מישהו מאצלו בא לעזור לי לפרק!

אז, יש עוד אנשים ישרים, שלא באים להוציא מכולם כסף סתם על כל דבר! ותודה לו על כך! :beerchug::king:

אולי יש שם באחת הפרוקיוט לילנד רויאל טיגר אני מחפש חלקים

פורסם

יש אוטובוסים ישנים, אבל במצב זוואתי... לא נראה לי, שיש "רויאל"... ויש (או היה לפחות) איזה גרר מאאאאאד ישן, נידמה לי אפילו, שזה ביבר הראשון, המתכתי! אבל אני ממש לא בטוח, ולא זוכר אפילו, האם קיים עדיין שם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב, בכביש, שבא מצומת "הכפר הירוק" לכיוון הצהלה/רמת החייל, קצת לפני התחנת הדלק של פז, בשדה של מישהו, עומדים נידמה לי שני אוטובוסים מאד ישנים, כמובן חצי-מפורקים, אבל לך תדע, מה עוד נשאר... אני לא ממש מבין באוטובוסים, ככה שלא יודע מה זה בדיוק!

פורסם
אני מחפש סוחר ברזל שיקח, ואם אפשר אז גם שישלם כמה גרושים, על שאסי של רכב שפירקתי ועומד באיזה מוסך.

הכל כבר מפורק (נשאר רק שאסי ערום), כך שסוחרי גרוטאות רכבים שדיברתי איתם מנתקים ישר שהם שומעים "רק שאסי".

למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג את השירות הזה? או שאני יזרוק לצפרדע כמו שעשיתי פעם לחיפושית?

עריכה - אזור המרכז, ראשל"צ.

באיזה רכב מדובר וכמה משקל אתה מעריך שיש לו ?

פורסם
אגב, בכביש, שבא מצומת "הכפר הירוק" לכיוון הצהלה/רמת החייל, קצת לפני התחנת הדלק של פז, בשדה של מישהו, עומדים נידמה לי שני אוטובוסים מאד ישנים, כמובן חצי-מפורקים, אבל לך תדע, מה עוד נשאר... אני לא ממש מבין באוטובוסים, ככה שלא יודע מה זה בדיוק!

אני מכיר את זה שאוטובוסים עומדים בתוך שדה יש קרוב לבית שלי שדה שבחלק ממנו יש מנחת טיסנים וחלק עזוב אם רכבים ישנים ועוד זבל ועומד שם לילנד שרואים רק ממש קצת מימנו יום אחד נכנסתי לשדה ואני רואה שגנבו את כל הפחים מהאוטובוס [הם מאלומיניום] אבל שהתקרבתי עוד ראיתי שם לילנד כמעט שלם אם כל מה שאני מחפש + מנוע וגיר שנדיר היום לראות

אבל אי אפשר להכנס סתם ככה לשדה ולקחת מה שרוצים זה היה נקרה פעם גנבה

אז אם אתה מבקר עוד פעם בפרוקיות באזור תבדוק אם יש שם טייגרים ואם יש להם חלקים כמו הגה דש בורד ידית הילוכים שעונים כיסא והדוושות כי אני מחפש את החלקים האלה ולא מצליח להשיג ואני על סף יעוש

• תוכן חדש...