Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הרכבתי את הדשבורד בחזרה אחרי תקופה ארוכה, פתאום הבחנתי שהמגבים לא חוזרים למקומם אחרי שמכבים אותם, כלומר הם נעצרים בדיוק מתי שאני מכבה אותם, הדבר הזה לא היה לפני כן,

רציתי לדעת מה גורם לבעיה האם זה פיוז או ממסר דפוק, ואיפה הוא צריך להיות, בתוך תא המנוע או מתחת לדשבורד?

בנוסף לכל האורות גבוהים לא עובדים לי במצב הקבוע, הם עובדים רק אם אני "מאותת" איתם ואני שומע את הממסר "מתקתק" שזה סימן שהממסר עובד, אבל במצב הקבוע אני לא שומע את הממסר,

האם הבעיה היא גם במימסר דפוק ? האם יש ממסר לאור גבוה קבוע ועוד ממסר לאור גבוה "זמני"? נראה לי שהידית אורות תקינה כי פרקתי אותה וניקיתי ולא יצאו שברים.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ממליץ לך להרים טלפון לבני ל (לפי מה שהבנתי כבר בקרת אותו). אצלי הוא התעקש מאוד שהמגבים יחזרו למקום (בשבילי זה לא כזה קריטי כי האוטו לא נוסע בכלל בחורף), לפי מה שאני זוכר הבעיה הייתה בחיבור למנוע של הוישרים. לפי מה שאני זוכר יש 3 מצבים אבל אני לא זוכר מה כל אחד עושה. לכן עדיף שבני או רפי לין יענו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מגעים, לדעתי! קודם כל, תבדוק כל החיבורים של כל המפסקים, שיושבים בדשבורד - ממש תיפרק אותם, תנקה ותשפריץ ספריי מגעים.

אחר-כך, תבדוק את כל החיבורים בתא המנוע - לאורות יש ממסר אחד או שניים (אצלי יש כמה, כי עשו "קומבינות", אני כל הזמן רוצה להחזיר ל"מקורי"!)- תבדוק גם שם ותנקה את כל המגעים- מניסיון, במכוניות הישנות, כל המגעים רופפים/מלוכלכים/שרופים, ויש איתם "סרטים"! אצלי גם יש כל מיני תופעות כל הזמן, כבר הפסקתי להיתייחס לזה... בקאפרי פעם האורות עובדים, פעם לא, פעם מתחילים לעבוד אחרי כמה זמן לבד... בפיירמונט עכשיו (בלילה כשיצאתי ממפגש האחרון) גיליתי שהאורות לא עובדים פתאום-קודם עבדו, האוטו עבר טסט! לך תבין...:?

אה, ותבדוק ותנקה את כל הפיוזים (בתא מנוע, בצד שמאל)- גם הם אוהבים לעשות את הצרות האלה... בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אופיר

אם כבר אתה עובר על מערכת החשמל המלצה-ברכב ישן בתנאי החום והלחות, יש נטיה חזקה לחוטי החשמל להיסדק וליצור נתקים מקריים- השיטה היא לעבור על החוטים החיוניים הצורה מושכלת ולא באופן מיקרי, יש עבור מיציאות מהמצבר, דרך תיבת הפיוזים ולאורך כל החוטים בשיטתיות, לא לפסוח על מגעים בתי הנורה ומחברים...כל חלק שיש לך אפילו חשד לגביו, החלף.... מדובר בהוצאה לא גדולה ומשתלמת.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אופיר

אם כבר אתה עובר על מערכת החשמל המלצה-ברכב ישן בתנאי החום והלחות, יש נטיה חזקה לחוטי החשמל להיסדק וליצור נתקים מקריים- השיטה היא לעבור על החוטים החיוניים הצורה מושכלת ולא באופן מיקרי, יש עבור מיציאות מהמצבר, דרך תיבת הפיוזים ולאורך כל החוטים בשיטתיות, לא לפסוח על מגעים בתי הנורה ומחברים...כל חלק שיש לך אפילו חשד לגביו, החלף.... מדובר בהוצאה לא גדולה ומשתלמת.....רן

מצטרף להמלצה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נסה להעזר בשרותיו של חשמלאי רכב שהיה בזמנו במוסך פורד והוא מומחה לרכבים אלו:

חיים אגמי שברח' מרדכי אנילביץ' 38 (ליד היכל הספורט) יד אליהו ת"א,

טל' 03-6884445 ותגיד לו שאני הפניתיך.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...