Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4--עזרה!!

אליה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל--מה המחיר הריאלי לרנו 4 80' שנראית טוב מאד אבל זקוקה לשיפוץ מנוע?

דבר שני, מנוע 900 לדברי המוכר-אני מניח שזה נפח 845, זקוק לשיפוץ מסוים או החלפת מנוע.

האם אפשר להשיג חלקים למנוע הזה בארץ? או מנוע שלם וטוב?

לאיזה עוד מכוניות יש מנועים זהים או מתאימים?

בבקשה, אם יש למישהו מנוע טוב\גרוטאה עם מנוע\חלקים לרנו 4 שיצור איתי קשר(טל' בחתימה).

זהו לבינתיים ותודה רבה!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

צריך להיות לי איפשהוא מנוע .....שעפה לו בוכנה....ואולי עוד כמה חלקים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

איליה

אני מכיר אחת בחיבת ציון , אין לי הרבה פרטים לגביה , רק מיקום .

מקווה שזה לא רחוק לך מדי.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

פעם ראיתי אחת בגבעתיים עומדת, במצב לא רע, רק לא זוכר איפה זה היה... ולא נראה לי, בכל מיקרה, שהאוטו שאתה רוצה, צריך לעלות יותר מ-1000, וגם זה בהגזמה - האוטו בטח גם ללא טסט ואגרה, ותצטרך ישר לקחת אותו לתיקון, עוד לפני שבכלל תעלה לכביש, תקן אותי, אם אני טועה! הייתי נותן לו 500ש"ח... פחות- זה פשוט קצת פאדיחה, בכ"ז... אצלי עם הפיירמונט זה עבד-הוא בעדינות ביקש 1000, נתתי 500 ולקחתי את האוטו (שתוקן ונוסע עכשיו)...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איליה

אני מכיר אחת בחיבת ציון , אין לי הרבה פרטים לגביה , רק מיקום .

מקווה שזה לא רחוק לך מדי.

פצצות!!

אני גר בכפר הרא"ה שזה צמוד!

מה המיקום?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בשדה ליד שכונת תל-ברוך בתל-אביב יש רנו 4 מוזנחת שאף אחד לא נוגע בה וחבל???????????????

סיפרתי בעבר עליה בפורום ואף אחד לא רצה בה.

יום אחד היא הגיע לשדה .לא יודע איך. לאחר כחודש בשדה התחילו להפשיר את האדמה לבניה . וטרקטור פשוט הזיז אותה 10 מטר אם הכף וגרם לה נזק חבל.

עדיין אפשר להציל אותה אם מישהו מעונין לדעת פרטים אני השמח לכוון אותו לרכב.

תמונה מצורפת.

ירון

קודם כל--מה המחיר הריאלי לרנו 4 80' שנראית טוב מאד אבל זקוקה לשיפוץ מנוע?

דבר שני, מנוע 900 לדברי המוכר-אני מניח שזה נפח 845, זקוק לשיפוץ מסוים או החלפת מנוע.

האם אפשר להשיג חלקים למנוע הזה בארץ? או מנוע שלם וטוב?

לאיזה עוד מכוניות יש מנועים זהים או מתאימים?

בבקשה, אם יש למישהו מנוע טוב\גרוטאה עם מנוע\חלקים לרנו 4 שיצור איתי קשר(טל' בחתימה).

זהו לבינתיים ותודה רבה!

DSC00791.JPG

DSC00792.JPG

פורסם

האמת היא שה 4 זה אחלה רכב. פשוט, פרימיטיבי, ספרטני, הגה רועד ב100 קמ"ש וב 120 זה מפסיק, לדגמים הצה"ליים היתה יכולת עבירות מדהימה בשטח...

רכב שווה

אין לו ערך אספני רב רבל מהנה ונחמד.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

ליד כיכר מילנו בתל אביב יש רנו 4 מסחרית שנת 84 נטושה, עם מדבקת פינוי של העיריה.

יכול להיות שהעיריה כבר שלחה אותה למותה.

• תוכן חדש...