Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צבע בסיס "סיגמרין"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי את מזלי בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" והמליצו לי לנסות כאן אז השאלה היאט כזאת:

יש ברשותי צבע סיגמרין שהוא צבע בסיס.

נאמר לי שהצבע הוא צבע מיוחד שנועד לצביעה גם על חלודה ושהוא בעצם הורג אותה...

האם זה נכון????

אני רוצה לעשות בעזרתו תיקוני חלודה ע"י ליטוש החלודה ניקוי ומה שנשאר מהחלודה לצבוע עם הצבע...

האם התיקון הנ"ל יחזיק???

פורסם
ניסיתי את מזלי בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" והמליצו לי לנסות כאן אז השאלה היאט כזאת:

יש ברשותי צבע סיגמרין שהוא צבע בסיס.

נאמר לי שהצבע הוא צבע מיוחד שנועד לצביעה גם על חלודה ושהוא בעצם הורג אותה...

האם זה נכון????

אני רוצה לעשות בעזרתו תיקוני חלודה ע"י ליטוש החלודה ניקוי ומה שנשאר מהחלודה לצבוע עם הצבע...

האם התיקון הנ"ל יחזיק???

לא ציינת מה אתה רוצה לצבוע רכב סורג גדר פסל... מה התנאים שהוא יהיה בם... תן יותר פרטים ותוכל לקבל תשובה טובה, מקום נוסף לקבלת יעוץ דרך יועצי טמבור יצרני הצבעים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני מתכוון לצבוע איתו את הרכב... התיקוני חלודה הם של הרכב שלי (סקודה פיבוריט) בעיקר בחלקים הפנימיים של הדלתות ובתוך התא מנוע וכ"ו...

והצבע הוא תוצרת חו"ל אנלא בטוח שיש לטמבור גם צבע בשם הזה...

:|

מישהו מכיר אותו???

פורסם
אני מתכוון לצבוע איתו את הרכב... התיקוני חלודה הם של הרכב שלי (סקודה פיבוריט) בעיקר בחלקים הפנימיים של הדלתות ובתוך התא מנוע וכ"ו...

והצבע הוא תוצרת חו"ל אנלא בטוח שיש לטמבור גם צבע בשם הזה...

:|

מישהו מכיר אותו???

אני עבדתי עם צבעים האלו בצבא ... אם אתה רוצה לצבוע על חלודה זה לא אפשרי היא תצוץ שוב (כמו כל יסוד)... תצתרך לנקות את החלודה עד לקבלת פח נקי ואז תוכל לצבוע איתו הוא יעשה את העבודה אני ממליץ לתת לו להתיבש כ 6 שעות.. ואז לצבוע עליו צבע כלשהוא לשכבת הגנה טובה יותר..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

• תוכן חדש...