Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה !!

metrix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורשה 550 של ג'יימס דין (או ערימת המתכת שנותרה ממנה לאחר התאונה) נעלמה זמן קצר אחרי האירוע, בעודה מתיירת ברחבי ארה"ב על גב משאית כחלק מתצוגה למען בטיחות בדרכים.

מיקומה לא נודע מאז.

לאחרונה הוצע פרס שמן למי שישיבה.

פורסם
הפורשה 550 של ג'יימס דין (או ערימת המתכת שנותרה ממנה לאחר התאונה) נעלמה זמן קצר אחרי האירוע, בעודה מתיירת ברחבי ארה"ב על גב משאית כחלק מתצוגה למען בטיחות בדרכים.

מיקומה לא נודע מאז.

לאחרונה הוצע פרס שמן למי שישיבה.

זה מאוד יפה שהיא שימשה כמוצג לשיפור הבטיחות בדרכים

אבל בהתחשב בעובדה שג'יימס דין עצמו הופיעה בתדשדיר לבטיחות בדרכים

תוך שהוא אומר משהו בסגנון של " אל תשתוללו בכבישים - נהיגה מהירה היא עניין למקצוענים" וכמה שבועות אח"כ

נמרח בעצמו בנהיגה פזיזה - זה נראה פטטי להשתמש בו שוב

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

תוך שהוא אומר משהו בסגנון של " אל תשתוללו בכבישים - נהיגה מהירה היא עניין למקצוענים" וכמה שבועות אח"כ

פטטי אולי, אבל בטוח מעביר את המסר....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני דווקא שמעתי שהמכונית הגיעה לפירוק וגם שהיא ידועה כמקוללת. אחרי התאונה היא נפלה מהגרר והרגה בן אדם, ושמכוניות בהן הושתלו חלקים שפורקו ממנה היו מעורבות בתאונות פטאליות.

עדכון - בדקתי את העניין באתר אגדות אורבאניות והגעתי לסיפור הזה:

http://www.snopes.com/autos/cursed/spyder.asp

שאיננו מאומת.

האתר הזה אגב, מומלץ בחום. אתם יכולים למצוא שם המון סיפורים ששמעתם ולגלות אם הם בולשיט או אמת צרופה.

פורסם

עם כל הכבוד, ג'יימס דין לא "נמרח בנהיגה פזיזה." הוא נהרג עקב חוסר תשומת לב של נהג מצויין ושומר חוק.

אבל כמובן הרבה יותר קל היה להאשים את הנהג של פורשה, ידוע בתור סקאנדליסט לא קטן, בנהיגה פזיזה מאשר את הנהג של פורד המשפחתית, סטודנט למופת, בן למשפחה טובה, בזריקת ז' על הסובבים אותו על הכביש. במיוחד כאשר הנהג של פורשה מת.

זה גם מסר חינוכי מצויין...כמובן, תלוי למה מחנכים.

ג'יימס דין היה נהג מרוצים מוכשר, מיומן וזהיר ביותר. עובדה - הוא נהג לעלות את ה550 ספיידר שלו, רכב בעל התנהגות קיצונית ביותר שהרבה נהגים מצויינים התקשו להשתלת עליו, למסלול המרוצים - וגם השיג תוצאות לא רעות לנהג מרוצים חובב.

התאונה קרתה כאשר אותו סטודנט, נוהג בפורד המשפחתית שלו, פנה שמאלה לדרך צדדית מטרים ספורים לפני החרטום של פורשה הקטנה. דין עוד ניסה להתחמק (בגלל זה הרכב שלו הסתחרר) אך לא היה מקום ו לא היה לגוף אלומיניום הקל של פורשה שום סיכוי מול פורד של שנות החמישים :(

ודרך הגב, לפי שיחזורים ממוחשבים, שנעשו לא מזמן, מהירות של פורשה הייתה קרובה ל55MPH (כ90 קמ"ש.)

זהו.

פורסם
עם כל הכבוד, ג'יימס דין לא "נמרח בנהיגה פזיזה." הוא נהרג עקב חוסר תשומת לב של נהג מצויין ושומר חוק.

אבל כמובן הרבה יותר קל היה להאשים את הנהג של פורשה, ידוע בתור סקאנדליסט לא קטן, בנהיגה פזיזה מאשר את הנהג של פורד המשפחתית, סטודנט למופת, בן למשפחה טובה, בזריקת ז' על הסובבים אותו על הכביש. במיוחד כאשר הנהג של פורשה מת.

זה גם מסר חינוכי מצויין...כמובן, תלוי למה מחנכים.

ג'יימס דין היה נהג מרוצים מוכשר, מיומן וזהיר ביותר. עובדה - הוא נהג לעלות את ה550 ספיידר שלו, רכב בעל התנהגות קיצונית ביותר שהרבה נהגים מצויינים התקשו להשתלת עליו, למסלול המרוצים - וגם השיג תוצאות לא רעות לנהג מרוצים חובב.

התאונה קרתה כאשר אותו סטודנט, נוהג בפורד המשפחתית שלו, פנה שמאלה לדרך צדדית מטרים ספורים לפני החרטום של פורשה הקטנה. דין עוד ניסה להתחמק (בגלל זה הרכב שלו הסתחרר) אך לא היה מקום ו לא היה לגוף אלומיניום הקל של פורשה שום סיכוי מול פורד של שנות החמישים :(

ודרך הגב, לפי שיחזורים ממוחשבים, שנעשו לא מזמן, מהירות של פורשה הייתה קרובה ל55MPH (כ90 קמ"ש.)

זהו.

אל תירתח ירחמיאל

בתאונה, כל תאונה! מה שקובע היא התוצאה הסופית (תרתי משמע)... אתה יכול להיות הכי צודק בעולם אבל...מת - הפעם הטיבו כותבי הסיסמאות, בכביש אל תהיה צודק, היה חכם... לצערי תחום תאונות הדרכים אינו זר לי. ושככזה אני מעדיף לנקוט הכל דרך אפשרית לצימצום התופעה....

וסתם אם הבנתי נכון, רכב פנה לפניו והוא נכנס בו? מקרה קלאסי של אי שמירת מרחק, ונהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך....אני אהיה בסדר, אתה תהיה בסדר, את תהי בסדר, הוא יהיה בסדר, היא תהיה בסדר, כולם יהיו בסדר-זוכרים?-סעו בזהירות-רן

פורסם
אל תירתח ירחמיאל

בתאונה, כל תאונה! מה שקובע היא התוצאה הסופית (תרתי משמע)... אתה יכול להיות הכי צודק בעולם אבל...מת - הפעם הטיבו כותבי הסיסמאות, בכביש אל תהיה צודק, היה חכם... לצערי תחום תאונות הדרכים אינו זר לי. ושככזה אני מעדיף לנקוט הכל דרך אפשרית לצימצום התופעה....

וסתם אם הבנתי נכון, רכב פנה לפניו והוא נכנס בו? מקרה קלאסי של אי שמירת מרחק, ונהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך....אני אהיה בסדר, אתה תהיה בסדר, את תהי בסדר, הוא יהיה בסדר, היא תהיה בסדר, כולם יהיו בסדר-זוכרים?-סעו בזהירות-רן

דווקא, אם אני הבנתי נכון - הפורד פנה מנתיב אחר, ו"חתך" את הפורש, רק ככה אפשר להסביר את זה, שהוא נכנס בו בעוצמה! אחרת, לפחות קצת היה בולם! לא יודע, מה בדיוק קרה שם, אבל ממה שכתבו כאן עד עכשיו, זה מה שאני הבנתי, ואולי אני טועה! ומי כמוך אמור לדעת, כמה אופנוענים ניפגעו/נהרגו בגלל אנשים כאלה, שפתאום "באמצע החיים" ללא כל אזהרה פונים/מחליפים נתיב, ועוד ללא איתות?! אני בעצמי כמעט נהרגתי בדיוק ככה, בגלל מטומטם, שבצומת גלילות בנתיב ימני של פניה ימינה ניזכר, שבעצם צריך לפנות שמאלה, רק שהוא שכח, שיש עוד נתיב, ובמיקרה היה עליו אופנוע, שנסע באותה מהירות (חוקית, אגב) לידו! ולי באמת לא היה שום סיכוי להגיב הזמן! אז, לא חייבים להאשים באמת תמיד את הנהג "המהיר", שלא תמיד אגב באמת "מהיר" באותו המיקרה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ולגבי הסיפור באתר - נראה לי די הזוי, משהו... אבל, לך תדע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה שקרה הוא שרכב הפורד הגיע ממול לפורש של דין(כביש דו סיטרי) ביקש לפנות שמאלה

ו/או שלא הבחין בפורש או שפשוט ניסה "לגנוב" ,לדין שניסה לברוח מהפורד כמובן לא היה

שום סיכוי במהירות שכזו והם התנגשו חזיתית בעצמה.אגב המכונאי ואיש האחזקה של הפורש

שישב לצידו של דין הועף מהרכב אבל שרד את התאונה.

פורסם
מה שקרה הוא שרכב הפורד הגיע ממול לפורש של דין(כביש דו סיטרי) ביקש לפנות שמאלה

ו/או שלא הבחין בפורש או שפשוט ניסה "לגנוב" ,לדין שניסה לברוח מהפורד כמובן לא היה

שום סיכוי במהירות שכזו והם התנגשו חזיתית בעצמה.אגב המכונאי ואיש האחזקה של הפורש

שישב לצידו של דין הועף מהרכב אבל שרד את התאונה.

שלושה במושב הקדמי....הינה הסיבה....:-) רן

פורסם
אל תירתח ירחמיאל

???????????

מה אתה רוצה ממני? אני לא אמרתי כלום...

שום דבר אישי, ידידי רב המעללים ועז הרוח....פשוט הגירסה הירושלמית לגבריאל ועזריאל.....רן

פורסם
אל תירתח ירחמיאל

???????????

מה אתה רוצה ממני? אני לא אמרתי כלום...

זה היה טוב! :-):-D

פורסם
ולגבי הסיפור באתר - נראה לי די הזוי, משהו... אבל, לך תדע...

לא הייתי אומר שהוא כולו הזוי, כי בסופו של דבר השם שיצא לפורשה הזאת, של רכב שקשה מאוד לשלוט בו, ובעל התנהגות כביש לא הכי טובה, מסביר את העובדה שהרבה אנשים נהרגו כאשר נהגו ברכב דומה. אבל לעומת זאת החלקים של הסיפור שאומרים שאנשים נהרגו בהובלה של הרכב, נישמע לי די הזוי...

you decide

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...