Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הבייבי שלי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם רואים הרכב סבל הרבה ב-5 שנים האחרונות ...

שנה אחת הוא נסע על הכביש, הבעלים ה"נחמד" עשה את כל ה"יישורים" (תאונות למי שלא הבין) האלה, אח"כ הוא העמיד את הרכב למשך 4 שנים בחצר בקרית אתא. האנשים ה"נחמדים" שיש בקרית אתא ראו רכב עומד וחשבו לעצמם "איזה כייף, באו נז^%#$ לו את הצורה", הם שברו בפנים כל מה שאפשר לשבור, הדשבורד במצב שפשוט אי אפשר לשחזר גם אם רוצים, את המד מהירות פשוט שברו (מילא תקחו אותו אבל למה לשבור??? :shock:) ...

עכשיו כל אלה שלקחו להם את המערכת צריכים להגיד תודה שלא עשו להם ברכב מה שעשו לי !!! אם אני הייתי שם אני הייתי נותן להם את המערכת מתנה, אפילו הייתי שם להם אותה באריזה המקורית בשביל שיהיה להם יותר קל למכור אותה אח"כ. בקיצר, הייתי עושה הכל בשביל שלא ישחיטו את הרכב כמו שהם עשו ...

יש לי עוד תמונות שאני לא מוצא עכשיו, אני אוסיף אותם בקרוב ...

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:D

האוטו פשוט יפהפיה אחרי שיפוץ הוא יהיה עוד יותר יפה!!!

אני מאחל לך רק בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומקווים לשמוע איך הולך לך איתה

Vw Polo GTI

פורסם

היא באמת במצב לא טוב... :?

צריך הרבה אומץ ועצבים בשביל פרויקט שכזה (ונראה לי גם כסף :wink: ) אבל אם התוצאה הסופית היא כזו , אז שווה :mm_yeah:

פורסם
:D

האוטו פשוט יפהפיה אחרי שיפוץ הוא יהיה עוד יותר יפה!!!

אני מאחל לך רק בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומקווים לשמוע איך הולך לך איתה

תודה רבה על המחמאות, גם אני וגם הבייבי שלי מסמיקים :oops:

כרגע יש לה מנוע 1200 סמ"ק (כמובן גיר ידני!!!), בעתיד (כשיהיו לי קצת ירוקים) אני מתכנן לשים לה מנוע 1900 סמ"ק (90 כ"ס) וכמובן לצבוע אותה בכחול כהה (למרות שהצבא הזה נחמד, אבל כחול כהה הרבה יותר יתאים לה) ...

פורסם

כואב הלב לראות את האוטו במצב הזה , אני כולי תקווה שתחזיר את האוטו לכביש מהר מאוד כי זה באמת אוטו יפה עם פוטנציאל שמקומו הטבעי בכביש אז שיהיה לך בהצלחה !

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

"בלי אמונה גם צסק"א לא היתה אוכלת אותה"!!!!! :wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

איזה בחור טוב אתה ממש מעודד התגובה שלך !

"יש הרבה מה לעשות כפי שאני רואה " .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

בשביל לא לבעס את אלעד אני לא יפרסם תמונות של המנטה שלי! :lol: (פשוט רוע לב מיצידי).

אבל אל דאגה בגלל שאני יוגע מהתמונות בדיוק איזה חלקים חסר לו אז אני יכול להגיד לכם שיש לי בישבילו:

דשבורד כולל לוח שעוניים במצב פי 1000000 יותר טוב מישלו.

יש לי הגה בישבילו,

מושבים,

גריל קידמי,

פנסים,

כנפיים במצב יותר טוב.

דלת נהג במצב יותר טוב מישלו

ועוד הרבה חלקים.

חלקים למנוע אני לא יכול לתת לו כי בשתי המנטות שלי יש מנוע 1600cc והמנוע של אלעד הוא 1200 כמו של אופל kadett, ככה שזה אומר שלא יהייה לו בעיה להסיג חלקים.

יש מנוע כזה קומפלט זרוק במיזבלה של כרמיאל.

ככה שזה אומר שאין לו מה לחפש יותר מידי חלקים למנטה שלו חוץ מהפנס איטוט שמאלי שנמצה על הכנף שאין לי אחד כזה לתת לו כי יש לי רק אחד אם בכלל.

אז כמו שנאמר בהצלחה לך בשיפוץ ויש לך עוד שלוש שנים לשפץ אותה עד שהיא תיחשב לאספנות.

ירין (בעלים של שני מנטות אחד גיר רגיל ואחת אוטומטית שניהם משנת 72)

פורסם

בהצלחה בשיפוץ , אני מקווה שתהנה בזמן הזה

ואולי יום אחד היא תראה כמו שבתמונות של נמרוד

וגם נשמח לראות אותה במפגשים שלנו 8)

תעדכן אותנו :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
באסה.... :shock:

שיהיה בהצלחה!!

שילמת עליה כסף?

היא מתניעה?

קודם כל תודה לכל המגיבים ...

הרכב נראה במצב על הפנים מבפנים ומבחוץ אבל המצב המכאני שלו פשוט מושלם !!!

לרכב אין נזילות, הרכב עבר רק 150K ק"מ כפי שאתם יכולים לראות, הבולמי זעזועים במצב טוב (האוטו לא מתנדנד ואין נזילות), הרכב אומנם לא מתניע אבל זה כנראה בגלל שאין דלק ...

ולאדם, קניתי את הרכב במחיר זנות, 1500 ש"ח ...

פעם ראשונה שראיתי מנטה בחיים שלי זה היה אצל דרור, מהרגע הזה התאהבתי ברכב ...

אני ודרור מדברים הרבה ובין השיחות שלנו ניסיתי לשכנע אותו למכור לי את המנטה שלו (למנטה שלו יש בעיית רשיונות והיא 1600 סמ"ק אוטומט :?) ...

יום אחד הוא שולח לי אימייל שחבר שלו (מוסכניק) יודע איפה יש מנטה זרוקה. אז דרור עשה לי קצת בירורים על הרכב, המוסכניק הזה טיפל ברכב הזה במשך שנים (ומכאן אני יודע גם מה מצבו המכאני) עד שהבעלים הנוכחי החליט להעמיד את האוטו (לטובת אופנוע !!! איזה בזבוז :mad:) ...

אחרי כמה ימים דרור חוזר אליי ואומר לי שהוא איתר את הבעלים של הרכב ושהוא מוכן למכור ב-2K ש"ח אבל אפשר להוריד אותו ל-1500 ש"ח. אני אמרתי לדרור, "לא אכפת לי אם ב-2K ש"ח או ב-1500 ש"ח, מצדי אפילו תשלח לי רק שלדה, במחיר הזה אני לוקח את הרכב לא משנה מה המצב שלו". עוברים עוד כמה ימים ודרור אמר לי שהוא שכנע אותו לרדת ל-1500 ש"ח, נפגשתי עם הבעלים, עשינו את ההעברה וכו' ואחרי כמה ימים היא הגיעה על גרר, עם פי 4 יותר אבק ממה שיש עליה היום (שטפתי אותה לפני איזה חודשיים שלוש) ...

חבר'ה, אין לכם מה לדאוג, הרכב עובר טסט בלי בעיות (רק צריך לבדוק מנורות ולסדר קצת את המערכת חשמל, להחליף טמבון קדמי והרכב כמו חדש!!!) ...

הבעיה הרצינית היא לשחזר את כל הסלון מבפנים והעבודת פחחות (כבר התחלתי לשים כסף בצד בשביל הפחחות) ...

פורסם

כל הכבוד.

מגיעות לך כל המחמאות ואף מעבר לכך.

ממש מעורר הערצה לראות שיש אנשים כמוך שלא נבהלים משיפוץ מקיף ויסודי.

אז יאאלה לעבודה, סיים את השיפוץ וצחק על כולם כל הדרך אל החופש :wink:

ואל תשכח לפני כן לפרסם תמונות של התוצאה הסופית, כדי שמי שלא האמין - יאכל את הכובע ( או אולי את הדשבורד...) :)

פורסם
כל הכבוד.

מגיעות לך כל המחמאות ואף מעבר לכך.

ממש מעורר הערצה לראות שיש אנשים כמוך שלא נבהלים משיפוץ מקיף ויסודי.

אז יאאלה לעבודה, סיים את השיפוץ וצחק על כולם כל הדרך אל החופש :wink:

ואל תשכח לפני כן לפרסם תמונות של התוצאה הסופית, כדי שמי שלא האמין - יאכל את הכובע ( או אולי את הדשבורד...) :)

תשמע, בשורה התחתונה, האוטו שווה את זה !!!

לפי דעתי המנטה והאופל GT היו המכוניות הכי טובות של אופל עד היום (במיוחד מבחינת עיצוב!!!) ...

אין הרבה מנטות כאלה על הכביש, במשפחה שלנו (אני ירין ודרור) יש 4 מנטות (לירין ה^%$&^ הזה יש 2), ידוע לנו על מנטה אדומה באזור באר שבע, עוד אחת שמישהו רשם בשרשור למעלה בנתניה (אני עדיין צריך ללכת לבדוק אותה) ואולי עוד אחת שמסתובבת בת"א (גם אני וגם ירין שמענו שמועות עליה אבל אף אחד עדיין לא הצליח לתפוס אותה) ...

שבוע הזה אני דיי עמוס, לא יצא לי כנראה לעבוד עליה, שבוע הבא אני בטוח מתניע אותה (אולי יהיה לי גם זמן להחליף דלת/דשבורד/טמבון קדמי) ...

שוב, תודה רבה לכולם על התגובות, באמת הרכב נראה גרוע אבל בכל הקטע המכאני הוא כמעט מושלם (נשאר לי רק לבדוק עוד כמה דברים קטנים כגון משאבת מים תקינה, רדיאטור לא סתום, תרמוסטט לא תפוס, הגיר קצת קשה אבל אני חושב שהחלפת שמן גיר תפתור את הבעיה, הקלאץ' כנראה זקוק להחלפה וכו') ...

• תוכן חדש...