Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מיער חדרה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על האיכות והגודל, פשוט זה המקסימום שמותר להעלות לאתר ...

מצטער גם על האיחור, הייתה בעיה בסריקה, חלק מהתמונות גם אבדו, בקרוב אני אפתח אותם שוב ואוסיף את התמונות החסרות ...

בקרוב התמונות יעברו לשרת ותוכלו לראות אותם בגדול ובאיכות מצויינת ...

בנתיים מי שדחוף לו התמונות (את זה אני יודע בגלל שהציקו לי עד עכשיו הרבה בפרטי) יכול לפנות אליי באייסיקיו או באימייל (חייב אימייל שמקבל קבצים כבדים) ואני אשלח לו את התמונות באיכות טובה ...

אני יכול להגיד שנהנתי מאוד, חבל שחלק מהחבר'ה לא הגיעו בגלל החשש מהגשם, ירד קצת גשם חלש אבל זה לא הפריע לחברים ...

תודה רבה למועדון החמש על הארגון המצויין (גם אני עזרתי קצת :oops:), תודה לחברת ALITALIA על המימון ועל הכרטיס טיסה מתנה שהוגרל בין החברים שהגיעו עם רכב אספנות, תודה רבה ל"מוסך אקספרס" על המימון והג'יפ היפיפה שהבאתם אתכם (יש לי גם תמונות שלו, הם יעלו גם בהמשך), ולבסוף תודה לכל החברים שהגיעו עם המכוניות שלהם ...

3.jpg

2.jpg

1.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עוד תמונות ...

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למארגנים ולאלה שהשתתפו,

התמונות שהעלית לאתר מוסיפות חשק למי שלא השתתף - לבוא לאירועים הבאים,

כך שכל הכבוד גם לך !!!

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כל הכבוד לך על היוזמה והתמונות. בסופו של דבר מה שנשאר מאירועים יפים כאלה זה רק התמונות.

ישר כח.

• תוכן חדש...