Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה העקרית כשקונים פריט באיביי היא שעלות השילוח גבוהה בד"כ מעלות הפריט.

מצאתי אתר ישראלי שעובד באותה שיטה של איביי.

http://www.pumbit.co.il

שווה לנסות אותו.

אגב, אני מכרתי שם טלויזיה 21" לפני שבוע.

בהצלחה

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

האתר חביב, כרגע ההיצע באתר דל מאוד, במיוחד בתחום הרכבים. אולי בהמשך, שווה בדיקה בעתיד.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
הבעיה העקרית כשקונים פריט באיביי היא שעלות השילוח גבוהה בד"כ מעלות הפריט.

אף פעם לא הבנתי את אלו שמיתבעסים שמחיר מישלוח עולים על מחיר הפריט,

אני לדוגמא הזמנתי סמל לקפרי שעלה משהוא בסביבות 20 ש"ח ועם המשלוח הגעתי לקצת יותר מ-100 ש"ח, עדיין היה שווה לי להביא את הסמל כי בארץ לא ניתן להשיג אותו ובכל מיקרה הייתי מוכן לשלם 100 ש"ח על סמל כזה אם הייתי מוצא כזה בארץ, אז אני לא מיתבעס בכלל, כל המישלוחים שעשיתי עלו יותר מהפריט אבל זה השתלם לי כי הוצאתי את הפריט במחיר נמוך מאוד.

אופיר

d3_1.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר, סמלים זה באמת שטויות. אבל כשאתה רואה בחו"ל ראשי מנוע ומנועים קומפלט נמכרים בכמה לירות אתה מתפחלץ מהעובדה שיעלה לך כמה אלפי שקלים לשלוח את הפריט לארץ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל לפעמים אין ברירה ואין חלקים בשום מקום אחר ולכן שווה לשלם את מחיר המשלוח המוגזם לפעמים אבל זה ישתלם,

קחו דוגמה תאורטית לגמריי:

יש לי קאדילאק דה וויל 73, והלכה לי המשאבת הגה, חרשתי את כל הארץ לאורכה ולרוכבה ולא מצאתי את מבוקשי, ובנוסף לצרה הזאת המשאבה של 74 לא מתאימה ל73 וכן המשאבה של הסה וויל לא מתאימה לדה וויל , אז מה לעשות, להתיאש? הרי זה בלתי אפשרי לתמרן אמריקאית ללא הגה כח, הלכתי לUMI והם דורשים מחיר של 3000 ש"ח, והם לא בטוחים שהחלק תואם.

ואז פניתי לאי ביי ופלא פלא:

מצאתי משאבה של דה וויל בדיוק בשנתון שלי 30$ רק מה, המשלוח עולה לי עוד 70$ אבל עם זאת ההתאמה וודאית, וזה עדיין זול יותר מ UMI אז מה לעשות כבר, מזמינים...

ולמראת שהמשלוח עולה לי יותר מהפריט זה עדיין משתלם לי.

הדוגמא הנ"ל תאורתית לגמריי לכן אבקש להימנע מלתקנה.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...