Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא צריך לראות תמונה, עכשיו רק חזרתי מהעבודה וחג עכשיו, אני אתקשר בהקדם, השאלה היא מה זה אומר מחיר מציאה, אסקורטים שכאלו נמכרים גג ב2500 ש"ח, כאלו שנראות רע נמכרות ב1000....

השאלה היא מה מבחינת המוכר זה מציאה. קובי בטח זוכר את המוטנג 69 החלודה כולה שבעל הרכב רוצה 400K ש"ח כי זה רכב מרוצים אספנות.... רכב ש10K זה יותר ממוגזם בשבילו.

haters will hate

פורסם
חפש לך איזו אסקורט זרוקה.

חבל שתשביט רכב עם פוטנציאל רק בשביל איזה פרויקט "של הרגע" כמו באגי וכיו"ב.

אסקורט זרוקה: בחצר באבן גבירול בת"א, אסקורט בדיוק כמו זאת, שהייתה לעידן, רק כמובן במצב הרבה יותר גרוע. לא זוכר את המספר, אבל החצר ליד הבניין הגבוה, כשנכנסים לחניון של הבניין-רואים את האוטו. יש שם גם פגר של פולקסווגן טרנספורטר (ישן)- חד קבינה, עם אני זוכר נכון. כל המידע נכון ללפני כמה חודשים- הרבה זמן לא הייתי שם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כולם מדברים על הרכבים הללו ,לבניית פרוייקטים.

חלקם אף מתכוונים להלביש מנוע 2000,ואני שואל: איך מנוע 2000 ייכנס באסקורט?:roll:

כמו שקיפודים עושים אהבה... לאט ובזהירות... :roll:

מנוע של סיווק ניכנס במיני? גם מנוע 2L יכנס באסקורט...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כולם מדברים על הרכבים הללו ,לבניית פרוייקטים.

חלקם אף מתכוונים להלביש מנוע 2000,ואני שואל: איך מנוע 2000 ייכנס באסקורט?:roll:

ככה!!
פורסם

למי שמחפש את האסקורט שבאיבן גבירול היא נמצאת מאחורי בניין השקם לשעבר או בפינת ז'בוטינסקי.

ולמי שמעוניין מצאתי שוב את האסקורט 68 עם הסנרוף -המחיר המבוקש אחרי מיקוח 3000K .

פורסם
למי שמחפש את האסקורט שבאיבן גבירול היא נמצאת מאחורי בניין השקם לשעבר או בפינת ז'בוטינסקי.

ולמי שמעוניין מצאתי שוב את האסקורט 68 עם הסנרוף -המחיר המבוקש אחרי מיקוח 3000K .

3000K = 3,000,000 ועוד לאחר מיקוח??? הוא בטח היתכוון ל - 3K וגם זה לא זול במיוחד.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...