Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר קיבלתי בדואר את האבטומוביל ובכלל זה גם את הקלסיקון. שם הופיעה ידיעה על ארוע חוה"מ סוכות של המועדון בבית גוברין. כמובן שמיד התכווננתי עם המשפוחה ליום כיף עם המון מכוניות וחברים בבית גוברין.

היום בבוקר יצאנו לדרך ולאחר נסיעה איטית של שעה וחצי הגענו בסביבות השעה 12:00 למקום . שם עמדנו בשיירה בכניסה למתחם בפקק במשך חצי שעה. וכשסוף סוף הגענו לשער הצגתי את תעודת החבר של מועדון החמש ואז הודיעה לי חגיגית הנערה שבשער באלו המילים : " חברי מועדון החמש צריכים לשלם בכניסה אלה אם כן הם באים עם מכונית קלאסית". ואני שאכן הגעתי עם רכב שנת 2003 ולא עם אחת משתי הענתיקות שלי, אמרתי לה שזה לא הגיוני ואין שום סיבה שעלי לשלם עבור ארוע של המועדון שבו אני חבר שנים. ואז היא ירתה את המשפט הבא "הבעיה שלך ידועה. באו כמוך הרבה אנשים שהוטעו ע"י מארגני הארוע, אתה רוצה תצטרף לחברה האלו שעומדים בצד הם גם חברי מועדון שלא רוצים לשלם."

מאחר והייתי עם האשה ושני ילדי שכבר נמאס להם מהישיבה ברכב שילמתי עבור שני מבוגרים ושני ילדים ונכנסתי.

לדעתי זה פשוט לא תקין שהמועדון עורך ארועים מזמין חברים ומטעה אותם בקשר להסדרי התשלום.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

היי חצקל

אני עונה לך כאדם פרטי וכחבר מועדון, אין לי תפקיד בוועד או כד'.

הבוקר באנו בשיירה של רכבי האספנות מתל אביב, ובעומדנו בתור להכנס (בחינם אומנם), הגיע הבחור מהחברה לשמורות הטבע והגנים אל צליק שהיה המפקח מטעם מועדון ה-5 "בשטח" ואמר לו שיש כאלה שלא באו עם רכבי אספנות ויצטרכו לשלם.

צליק הודיע לו מיד ובאופן נחרץ "אם לא תכניסו בחינם חברי מועדון שיציגו בפניכם תעודה אני מוציא מיד את כל רכבי האספנות שהגיעו ונכנסו כבר פנימה, ונבטל את השתתפותנו".

הדבר היה בערך בשעה 10:45.

כנראה שלאחר שעה כשכבר היינו ברובנו בפנים וחברי ההנהלה לא ידעו מה קורה בכניסה, התחילו "לעבוד" עליכם.

אני מציע שתגיש למזכירות המועדון תלונה בעניין, ותבקש מהם לדאוג להחזר הכסף ששולם על ידך.

אבקש גם שתיידע אותנו מה עשית ומה נעשה. הדברים חשובים לך היום, גם מבחינת הכסף אך גם מבחינת ההרגשה, ומחר יכולים להיות קשורים אל כל אחד אחר.

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

וכדאי מאוד לציין אם עולה כניסה ,

לדוגמא : חברים בלא רכב אספנות ישלמו כניסה בסך : _______ ש"ח .

אז הכל יהיה יותר ברור וימנע טעויות !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בלי שום קשר לתשלום חברי מועדון החמש( אולי כן ?). מה שהתרחש היום בבית גוברין פשוט חמדנות מסוכנת של הרשות, הם הכניסו לשמורה מאות מכוניות בלי אבחנה,היו פקקים ארוכים, אני עמדתי בפקק מעל לשעה כדי להגיע לתערוכה של המכוניות , כידוע השבילים הם חד סטרי, כך שאין אפשרות לחזור אחורה.

אפילו בכניסה למערות היו פקקים אנושיים.

הסכנה! - אם חס וחלילה ילד היה נעקץ או נפגע והיה צורך לפנות אותו ,פשוט לא הייתה אפשרות כזו,גם לא ראיתי אמבולנס חירום באיזור, גם במערות היה עומס של אנשים ובשניות היה עלול לקרות אסון,הפיתרון הוא פשוט. היו צריכים להציב אוטובוסים בכניסה, שהיו משרתים את הנכנסים לשמורה.

בכוונתי לכתוב מכתב חמור לרשות על כל ההתנהלות היום בשמורה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

גם אני הגעתי הבוקר בשעה 09:51 ברכב הפרטי הרגיל שלי ברכתי את אחד החברים שעמד בשער לשלום ושאני עם הכרטיס חבר שלי,שאלתי אותו אם זה חינם נאמר לי ממנו שצריך לשלם מה לעשות אבל אני יכול להחנות את הרכב בתחנת דלק ולהכנס עם אחד החברים ברכף האספנות,שילמתי ונכנסתי למתחם שמורת הטבע,שיצאתי הונחתי לקבל את הכסף חזרה אך בקופה סרבו להחזיר את הכסף,ארוע מכובד ומייצג את מועדון החמש רק חבל שבפרטים הקטנים ישנם חוסר תאום...............................

עופר בן צבי

פורסם
בלי שום קשר לתשלום חברי מועדון החמש( אולי כן ?). מה שהתרחש היום בבית גוברין פשוט חמדנות מסוכנת של הרשות,

הסכנה! - אם חס וחלילה ילד היה נעקץ או נפגע והיה צורך לפנות אותו ,פשוט לא הייתה אפשרות כזו,גם לא ראיתי אמבולנס חירום באיזור, גם במערות היה עומס של אנשים ובשניות היה עלול לקרות אסון,הפיתרון הוא פשוט. היו צריכים להציב אוטובוסים בכניסה, שהיו משרתים את הנכנסים לשמורה.

בכוונתי לכתוב מכתב חמור לרשות על כל ההתנהלות היום בשמורה.

לא הייתי באירוע ואין לי שום קשר לחברת הטבע הזאת אלא רק ניסיון טוב עימם. לכתוב "חמדנות" בגלל דמי כניסה שהם לגיטימיים (אולי לא באותו יום - אבל כפי שמובן כאן, הדבר היה בגלל אי הבנה)?? יש לך מושג איזה תקציבים עלובים מקבלים חברות הטבע/גנים למיניהם? יש לך מושג כמה עבודה נשארת להם אחרי הנזקים שהישראלי הממוצע משאיר אחריו? יש לך מושג מהי משכורתו של פקח/עובד שלהם? יש לך מושג איך היו מתנהגים ישראלים אם בכניסה היו עוצרים אותם ומבקשים מהם להיכנס לאוטובוסים? אם היה קורה אסון, חס וחלילה, אז דע לך שבמדינת ישראל, בניגוד אולי למדינות מתקדמות אחרות בעולם, ירימו מסוק באויר לצורך חילוץ אותו נפגע, לא משנה זהותו/מינו/אזרחותו ובלבד כדי לחלץ אותו. כך שגם הצפיפות לא ממש מהווה עילה לתלונת "חמדנות". הישראלי הממוצע עדיין היה דואג לחלץ נפגע רגלית מתוך קהל אנשים, מניסיון. האם כול מקום צפוף הוא עילה לתלונה? יכול להיות שהייתה טעות בהתנהלות הדברים באותו יום, בתיאום של מועדון ה- 5 לבין הגופים הרלוונטיים ואני בטוח שהמארגנים (שמשום מה אני חושב שאינך נמנה עליהם...) ילמדו ויפיקו לקחים. מכאן ועד כתיבת מכתב תלונה על "חמדנות" הדרך רחוקה.
פורסם
לא הייתי באירוע ואין לי שום קשר לחברת הטבע הזאת אלא רק ניסיון טוב עימם. לכתוב "חמדנות" בגלל דמי כניסה שהם לגיטימיים (אולי לא באותו יום - אבל כפי שמובן כאן, הדבר היה בגלל אי הבנה)?? יש לך מושג איזה תקציבים עלובים מקבלים חברות הטבע/גנים למיניהם? יש לך מושג כמה עבודה נשארת להם אחרי הנזקים שהישראלי הממוצע משאיר אחריו? יש לך מושג מהי משכורתו של פקח/עובד שלהם? יש לך מושג איך היו מתנהגים ישראלים אם בכניסה היו עוצרים אותם ומבקשים מהם להיכנס לאוטובוסים? אם היה קורה אסון, חס וחלילה, אז דע לך שבמדינת ישראל, בניגוד אולי למדינות מתקדמות אחרות בעולם, ירימו מסוק באויר לצורך חילוץ אותו נפגע, לא משנה זהותו/מינו/אזרחותו ובלבד כדי לחלץ אותו. כך שגם הצפיפות לא ממש מהווה עילה לתלונת "חמדנות". הישראלי הממוצע עדיין היה דואג לחלץ נפגע רגלית מתוך קהל אנשים, מניסיון. האם כול מקום צפוף הוא עילה לתלונה? יכול להיות שהייתה טעות בהתנהלות הדברים באותו יום, בתיאום של מועדון ה- 5 לבין הגופים הרלוונטיים ואני בטוח שהמארגנים (שמשום מה אני חושב שאינך נמנה עליהם...) ילמדו ויפיקו לקחים. מכאן ועד כתיבת מכתב תלונה על "חמדנות" הדרך רחוקה.
ברצוני להבהיר!!

"החמדנות" היא לא בהקשר לתשלום הכניסה,ואני מסכים איתך התקציבים שמקבלת חברת הגנת הטבע הם עלובים,ולפי דעתי אפילו אם יגבו דמי כניסה כפול לכל שמורות הטבע(לפי דעתי זה בסדר) אני אשלם בכיף, כי אני אוהב לטייל בטבע.

החמדנות שנעשתה היא להכניס כמה שיותר רכבים,ונכון אנו הישראלים מפונקים ורוצים להיכנס עם הרכב לכל מקום,ואם לא ניכנס עם הרכב לא ניכנס בכלל,והרשות יודעת את זה טוב מאוד.

אבל ידידי לא על חשבון הבטיחות שלנו !!!!

תאמין לי קרו מספיק אסונות במדינה הזאת רק בגלל חוסר אחריות של מארגנים.

"(שמשום מה אני חושב שאינך נמנה עליהם...)" לגבי המשפט הנ"ל אני כן קשור לנושא (אפרט לך בה"פ)

נ.ב יכולתי להיכנס חינם בגלל תפקידי אבל שילמתי מתוך עיקרון, וכמובן כדי לתרום לרשות שלפי דעתי עושה עבודת קודש ,אבל שוב לא על חשבון הבטיחות שלנו.

בברכת חג שמח

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

דווקא אני נהניתי מהחוויה, למראה הפקקים השארתי את הרכב בין העיצים ונכנסתי ברגל, טיילנו כשעה, ובסביבות 15:30 נהניתי למראה הענתיקות הפורשות כנפיים בחזרה לביתן.

לטעמי זה נראה קצת מוזר לראות מכוניות בנות 50 שנה עומדות בפקקי הכניסה ביחד עם כל שורת מכוניות הליסינג(הרוב השולט כיום באתרי הטיולים בארץ).

• תוכן חדש...