Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי הרכב בעזרת עור צבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחרונה קניתי עור צבי ה"אוטו דיפו".

קודם כל שמתי לב שהעור נמכר גזור בצורה לא סמטרית (יכל להיות כדי לשוות מראה של עבודת יד.)

העור היה דק במיוחד, נעים למגע ומאד עדין.

העור היה גם במקומות מסויימים, עם שריטות כאלה שחרצו את המרקם.

לאחר שטפת העור במקומות בהם היו שריטות נוצרו חורים.

ברור שהלכתי בחזרה לחנות והחלפתי, אבל התברר שהיבואן סיפק הרבה יחידות כאלה.

לאחר שפתחנו כמעט את כל היחידות מצאתי אחת שהיא די עבה וללא שריטות.

אבל שאלתי היא בנוגע לתחזוקת העור.

לפי הוראות היצרן יש לנקות את העור ללא חומרים שיכולים לעכל את העור ולייבש לאחר השימוש במקום מוצל וללא שמש.

ואכן עשיתי כך.

נכון, אני יודע שאפשר להשאיר את העור לח עד לשימוש הבא.

אבל האם יש אפשרות לייבש את העור ולהביא למצבו המקורי כדי להשתמש בו לשימושים אחרים?

ייבשתי את העור ובמצבו החדש הוא היה קשה ולא פרוותי כמו שניקנה.

בברכה:

יעקב.

פורסם

מה זה עור צבי תגיד לי... זה ג'ילדה!

אני לא יודע איזה תחזוקה אתה עושה לסמרטוט אבל פשוט תן לו להתייבש ופעם הבאה שאתה בא לנקות איתו תרטיב אותו לפני והוא מוכן לעבודה.. מה הסיפור פה?

פורסם

כנראה קנית חיקוי, אני רכשתי מאוטו דיפו ג'ילדה בקופסה שקופה, משהו מאעפן שצבר בלאי גבוה.

קניתי אחר כך ג'ילדה מקורית בקופסה הצהובה, זה כבר היה איכות, היא מנקה יותר טוב ולא משאירה סימני מים על החלונות, מחזיקה מעמד גם עם כתמים קשים ובולטים (מה שהראשונה הייתה נקרעת) בקיצר היא נמצאת באוטו תמיד וברגעי שיעמום אני מוציא אותה (היא תמיד לחה) ועובר על חלקים של האוטו.

המאעפנה עלתה 13.90 והאיכותית 24.90

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

רק מסיבה פציפיסטית לגמרי קניתי את הג'ילדה

הסינטטית - החזיקה 8 שנים ו-11 מכוניות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ההוא מהדואר.
אההה.

זה הפקיד שעושה העברת בעלות ומשלמים לו דוחות בסניף דואר לייד הבית.

לא ידעתי שקוראים לו צבי :?.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה גם לא הפקיד.

זה ההוא מהסמל, שכלוא בתוך עיגול.

חתיכת חמדן הצבי הזה, לא רק שיש לו חוזה שמן עם GM והוא מתנוסס בגאווה על קורות של שברולט אימפלה, הוא גם פעם בשנה עושה חלטורה מהצד אצל סנטה קלאוס...

לך תבין צביים, תנו לחיות לחיות...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
זה גם לא הפקיד.

זה ההוא מהסמל, שכלוא בתוך עיגול.

חתיכת חמדן הצבי הזה, לא רק שיש לו חוזה שמן עם GM והוא מתנוסס בגאווה על קורות של שברולט אימפלה, הוא גם פעם בשנה עושה חלטורה מהצד אצל סנטה קלאוס...

לך תבין צביים, תנו לחיות לחיות...

וזה בכלל אייל הצפון רודולף אדום האף יחד עם דונר ובליצן, אבל למה שתדע, שינו אותך בגיל 8 ימים....

אירית

פורסם
וזה בכלל אייל הצפון רודולף אדום האף יחד עם דונר ובליצן, אבל למה שתדע, שינו אותך בגיל 8 ימים....

אירית

אירית

שמעתי שניקוי בעזרת עור-לה יוצא יותר טוב....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...