Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ראה? שמע? יודע על אחת למכירה?

אשמח לשמוע פרטים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

את זה אני יודע

אני גם יודע שיש כמה כאלו שמסתובבות על הכבישים מהשנים 82-84

ואחת כזו אני מחפש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש רופא בתל השומר עם סמבה פתוחה סופר שמורה. הוא יד שניה אם אני לא טועה...

פשוט אי אפשר להפריד אותו מהרכב...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
את זה אני יודע

אני גם יודע שיש כמה כאלו שמסתובבות על הכבישים מהשנים 82-84

ואחת כזו אני מחפש.

בתחילת שנות ה-90 (כלומר, לפני איזה 15 שנה) הסתובבה טלבוט פתוחה כזו במרכז הרצליה. נדמה לי שלפני שנתיים-שלוש ראיתי אותה שוב

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

בעל הסמבה קבריולט הזו הוא לא "סתם" רופא אלה פרופסור לפסיכיאטרייה...

והוא לא מוכן בשום אופן למכור אותה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בעל הסמבה קבריולט הזו הוא לא "סתם" רופא אלה פרופסור לפסיאיטרייה...

והוא לא מוכן בשום אופן למכור אותה.

אין בעייה בכלל...פשוט לדאוג לתת לו את הכדורים שהוא רושם לאחרים והוא כבר ימסור את הרכב במתנה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לאליה מהפורום הייתה סמבה קבריולט...

ולגביי הריטמו ראיתי את הרכב פעם אחת נוסע ברחוב דיזינגוף. זהו וגם זה היה לפני 5 שנים בערך.

haters will hate

פורסם
אין בעייה בכלל...פשוט לדאוג לתת לו את הכדורים שהוא רושם לאחרים והוא כבר ימסור את הרכב במתנה...רן
רן רן רן... כנראה שנאלץ לשלוח אותך לקורס כתיבה מונעת...

מה החבר'ה במפלג יגידו על זה?

:wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בזמנו מכרתי את הסמבה קבריו לבחור מנתניה. הוא רשום בפורום בשם patishh.

הטל' שלו- 052-2735767

תוכל לשאול אותו למי עברה הסמבה(היא כבר לא אצלו נראה לי).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אשמח לשמוע קצת על הסמבה שלך

מדוע מכרת אותה ומה היה מצבה?

מה לדעתך מחירה של אחת כזו?

אם יש לך תמונה שלה....

תודה

פורסם

בשבת שעברה אכן חלפתי על פני סמבה קבריולט חומה ויפה מאוד בכביד 5 לכיוון מזרח (ליד צומת ירקונים). ...מכאו שיש אחת לפחות במצב נסיעה :-). כמו כן - בדיעבד ולאור התגובות הקודמות, הנהג אכן נראה כמו רופא/פסיכאטר, לא שיש לי ח"ח משהו אישי נגד אלו.

אגב- אם תוותר על אסטרטגית השמיים הפתוחים: ליד הבתים האחרונים בדרך פרויד בחיפה עומדת זה מספר שבועות לפחות טלבוט סמבה (סגורה) לבנה למכירה.

לגבי ריטמו פתוחה- חפש בארכיונים את גליון "טורבו" מספר 11- על השער הופיע ריתמו "ישראלית" פתוחה בצבע שחור. השנה- 1982/1983 לערך.

פורסם

זכור לי גליון אוטו לדעתי משנת 82 שבחזיתו מצולמות ריתמו קבריולט, גולף קבריולט ואופל קדט קבריולט

אני בטוח שיש בפורום הזה יותר ממטורף אחד שמחזיק בגליונות ישנים של "אוטו"

פרס למוצא הישר....חולצה ותקליט...

פורסם

אמרתי "טורבו" 11 והתכוונתי לכך:

אוגוסט 1982, ריתמו עם מס. ישראלי 13-111-52 ובחורה עם חלק עליון חשוף וקסדה על הראש בתוכו.

ואגב- רק הריתמו על השער. שאסרוק עבורך?!

טוב נו, תודיע לי איפה אני אוסף את הפרסים :wink:

• תוכן חדש...