Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך שיפוץ caravelle carat

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שפרקתי את הגיר האוטומטי לשיפוץ אני מקווה לסיים את שיפוצו בשבוע הבא התחלתי לשקם את פנים הרכב שיפצתי את לוח השעונים ועכשיו אני בשלב של ניקוי השטיחים ומה שמיתחתם השלמת בידודים מתחת לשטיחים. לשמחתי לא נימצאו ריקבונות מיתחת לשטיחים די נדיר לרכב בן 20 עידכונים נוספים בהמשך

תמונה 088.jpg

תמונה 089.jpg

תמונה 081.jpg

פורסם

סתם מתוך סקרנות, הרכב נמצא בחיפה ? או היה שייך לחיפאי, כנראה עשיר למדי ?

לפני כ 17-18 שנה למדתי בבית ספר בחיפה עם בחור שאביו ייבא קראוול קראט בצבע הזה בדיוק, בייבוא אישי. מעניין אם זה אותו הרכב. אפשר היה לראות אותו מסתובב אז באיזור שכונת אחוזה בחיפה.

פורסם

בזמנו הוא היה שמור ומצוחצח (טוב הוא היה חדש, זו לא חוכמה).

בעל הרכב היה איש עסקים אמיד, בעסקי הספנות, שגר בשכונת אחוזה, בנו למד איתי בחטיבת ביניים. אני יכול לשלוח לך שם משפחה וכתובת משוערת בה"פ.

מעבר לכך אני לא יודע הרבה.

חיים

פורסם

קראט היתה רמת הגימור הגבוהה ביותר.

רמות הגימור של הטרנספורטר היו כדלקמן:

C היתה הפשוטה ביותר.

CL היתה מעליה,וכללה לדוגמא,מושב נוסע ניפרד לצידו של הנהג.

GL שכללה בנוסף מושבים מיתכווננים בעלי מישענות ראש,מגב אחורי וריפודי קטיפה.

לקאראט היו מושבים ניפרדים בעלי אפשרות סיבסוב,מד סיבובי מנוע,צביעה כפולה כסטנדרט,שטיח ריצפה מהודר ועוד.

גירסאת הקאראט לא יובאה לארץ באופן סדיר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן פיספסת רמת גימור אחת שניקראת קומבי והיא היתה הפשוטה ביותר וכללה חלונות וספסלים מקוריים ודיפון קרטון ללא שטיחי גומי . מה שהגיע כסטנדרט בקרוול c . שיובא לארץ רק מ89 . כמו כן השם קרוול התחיל אני חושב רק מ84 . עד אז ניקרא הדגם bus ד"א יש לי את הקומבי אפשר ליראות אותה בתמונה צבועה כמו קרוול בצהוב לבן. בקארט יש עוד הרבה תוספות שלא ניראות לעין כמו מרכב מבודד בריצפת הרכב ריצפת תא הנוסעים מוגבהת ומבודדת אני מגלה את כל הדברים האלה תוך כדי פרוק וגם יש לי למה להשוות אי אתה מיתעניין אתה מוזמן לבא ליראות

פורסם
בזמנו הוא היה שמור ומצוחצח (טוב הוא היה חדש, זו לא חוכמה).

בעל הרכב היה איש עסקים אמיד, בעסקי הספנות, שגר בשכונת אחוזה, בנו למד איתי בחטיבת ביניים. אני יכול לשלוח לך שם משפחה וכתובת משוערת בה"פ.

מעבר לכך אני לא יודע הרבה.

חיים

חיים אני אשמח ותודה רבה
פורסם

עבודה יפה ויסודית- כל הכבוד!!! תמשיך כך ותמשיך לעדכן , ובקשר לרקבונות מתחת לשטיחים - אני בטוח שאיכות החומר והצביעה של פולקסווגנים מהשנים האלו לא מפתיעה אותך- אם זכרוני אינו מטעה אותי ראית את הרצפה בבאס 78 שלי.

חג שמח לכולם ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תוכן חדש...