Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר לסמוך עליהם אז אם ביקרתם באתר של מועדון החמש אחת מהמכוניות שלו זאתי קרייזלר ניו יורקר לפי מה שכתבו שמה אומרים שיש 30 מכוניות במצב נסיעה בעולם ואני מצאתי באי ביי בול אותה מכונית למכירה

3uLLdoZer!

פורסם

כשאתה קונה משהו מאיביי, אתה לא קונה את זה מאיביי עצמם אלא מאדם\חנות המפרסמים דרך איביי, ככה שזה תלוי בבן-אדם ואתה יכול לקרוא פידבאקים, שנכתבו ע"י אנשים שהתנסו בקניה\מכירה מ\לאותו אדם.

איביי מספקת ביטוח עד סכומים מסויימים, הכול נמצא בתקנון שלהם.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

קח בחשבון שמה שתקנה ב-ebay תצטרך גם להוביל וגם לשלם מכס...

המכס נקבע ע"פ מחירון עולמי של רכבים קלאסיים (נדמה שלנמרוד רחמימוב יש כזה)

אני חושב שהכפלת המחיר של מה שתקנה ב-ebay ב-4 יכול לתת לך סדר גודל של עלות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שעולה 2000 דולר פי כמה עולה המכונית כולל המיסוי וכולל הקנייה והמיסים כמה המכונית תעלה לי בסוף???

זה כמו שאני ישאל - אני רוצה לקנות אוטו. מישהו יודע כמה הוא עולה?

מחיר הרכישה שלך מול המוכר לא מעניין אף אחד. אתה משלם מיסים לפי מחירון

של המכס. צור קשר עם נמרוד רחמימוב ותשאל אותו אם הוא יכול לבדוק לך. אם כן

תוכל לקבל הערכה לגבי הסכום שמדובר עליו.

גיא

פורסם

בהנחה שרכשת רכב בארה"ב בחוף המזרחי ובסכום של 2000$ ובהנחה שמחיר הרכישה הוא זהה למחיר שיקבע ע"י המכס בהתאם למחירון (שלוקח בחשבון גם את מצב הרכב) אזי בהערכה גסה ובהנחה שלא תגלה הפתעה בדרך תשלם בערך כך: 2000$ הרכב, כ-1500-2000 עבור הובלה וביטוח (תלוי איפה נרכש הרכב,מרחקו מהנמל והאם המוביל צריך לאסוף אותו מבית המוכר) למען הממוצע נעריך ההובלה ב-1700$ סה"כ עד כה הוצאת 3700$,על סכום זה תשלם 130% מכס (אם הרכב אמריקאי,אם אירופאי 146%) ,סה"כ עד כה שילמת 8500$, על זה תוסיף אגרות,דמי אחסנה,שמאי לפי הצורך וכל מיני הוצאות נוספות ואתה מגיע ל9000$. יכולה להיות סטיה של 10-20 אחוז בהתאם לתעריף ההובלה וכן בהנחה שטעית בהערכת רמת מצב הרכב. כך בחשבון שלגבי רכב שבין רמה אחת לשניה יש לפעמים הפרש מחירון של 100 או מאתיים אחוז!! ויותר!!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בשורה התחתונה - רק למי שממש ממש חייב.

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

איך אפשר ליצור קשר עם נמרוד שאתם מדברים עליו?

ומאיפה ניתן להשיג את המחירון שלו? (אם יש)

• תוכן חדש...