Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי מושג מה זה, אבל זה מגניב! יובל, בהצלחה (אם אני מבין אותך נכון:wink: )! ואני רואה שם עוד משהו, שמתחיל ב-F :-) , לדעתי, עומד מאחוריו, או שאני טועה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מהמר על Chevrolet Capitol Tourer מסוף שנות העשרים. התמונה המצ"ב היא של מודל 1929 - תשווה את קווי המתאר של הרדיאטור, את מבנה הכנף הקדמית, ואת הפאנל בין מכסה המנוע לחלון הקדמי. החישוקים שונים, אבל יתכן שהם הוחלפו. לחישוקי העץ המקוריים יש כמובן נטיה להרקב עם השנים.

מאיפה אתה מוצא את כל האוצרות האלו, יה ממזר...

בברכה,

קובי

29chevy.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

גם אני ראיתי אחד כזה ,משהו מדהים ומעניין,הרכב עומד לו שם כבר כמה שנים, בקריית חיים ברחוב הנוטר,אם מגיעים דרך משה שרת,לוקחים שמאלה בשיטרית ואח"כ ימינה בנוטר,בית פרטי עם גדר וחנייה פרטית ,אחד הראשונים מצד שמאל , בחצר של בית,בחנייה מקורה,הגדר קצת גבוהה וקשה להבחין מהמדרכה אך אני קלטתי אותה, נראה אותה צורה בדיוק , רק רכב יותר גבוהה ויותר ארוך, הרכב יושב לו בחנייה כבר כמה שנים מכוסה חלקית, אפשר ממש להבחין שמדובר במשהו באמת נדיר, לפי מה שראיתי, הוא ממש במצב טוב, אולי שווה להתדפק על דלתות הבית ולשאול אם הוא מעוניין למכור.

אז למי שמעוניין במשהו באמת נדיר,והוא נמצא באיזור - שווה ביותר לבדוק את העניין.

פורסם
גם אני ראיתי אחד כזה ,משהו מדהים ומעניין,הרכב עומד לו שם כבר כמה שנים, בקריית חיים ברחוב הנוטר,אם מגיעים דרך משה שרת,לוקחים שמאלה בשיטרית ואח"כ ימינה בנוטר,בית פרטי עם גדר וחנייה פרטית ,אחד הראשונים מצד שמאל , בחצר של בית,בחנייה מקורה,הגדר קצת גבוהה וקשה להבחין מהמדרכה אך אני קלטתי אותה, נראה אותה צורה בדיוק , רק רכב יותר גבוהה ויותר ארוך, הרכב יושב לו בחנייה כבר כמה שנים מכוסה חלקית, אפשר ממש להבחין שמדובר במשהו באמת נדיר, לפי מה שראיתי, הוא ממש במצב טוב, אולי שווה להתדפק על דלתות הבית ולשאול אם הוא מעוניין למכור.

אז למי שמעוניין במשהו באמת נדיר,והוא נמצא באיזור - שווה ביותר לבדוק את העניין.[/QUO

רק קח בחשבון שאתה עלול להיתקל בכמה אמסטפים עצבניים, ובמקרה של צרורות קצרים ממולץ להיתכופף ולהיתחפף.....אף פעם אי אפשר לדעת כמה רגישה האצבע על ההדק או כמה מדויקת העין!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

התמונה קצת חסרה בפרטים - אבל, האם לא מדובר בפורד מודל A??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
פורד A ללא ספק!
ללא ספק? זו קביעה קצת נחרצת על-סמך תמונה חלקית של גרוטאה חלודה...

תשווה עם התמונות המצורפות של מודל A משנים שונות - הצורה של הרדיאטור שונה מהתמונה שצילם יובל, וגם הפאנל בין מכסה המנוע לחלון הקדמי.

בנוסף, לא מצאתי שום תעוד לכך שהיה דגם "Tourer" פתוח עם 4 דלתות למודל A.

אני עדיין סבור שמדובר בשברולט, אבל בהחלט "עם ספק"...

בברכה,

קובי

81_12.jpg

92_1_b.jpg

1929_Ford_ModelA_coupe.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

התמונה כנראה צולמה במצלמה אולימפוס ולרכב מאחור יש סיפרה Z באנגלית אז או שזה בחול או שזה אצל אזרח זר אני חושב שזה שברולט ואפילו בטוח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
....ולרכב מאחור יש סיפרה Z באנגלית אז או שזה בחול או שזה אצל אזרח זר ....
זה לא "Z", זה "2", והתמונה הזו צולמה בארץ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...