Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, או-טו-טו מסתיים השיפוץ הארוך והמיגע(3 שנים, באשמת הפחח הדביל) של המנטה (I 200).

השלב הבא הינו בדיקת מעבדה/מכון תקנים.

משיחות עם אנשים שעברו את זה הבנתי שאין כ"כ ממה לפחד וזה בעצם טסט קצת יותר קפדני, מצד שני בחיפוש שביצעתי פה בפורום ממש ניבהלתי מתגובות של אנשים שעברו את זה.

אז בבקשה, אנשים שעברו את זה בלבד, למה לצפות? יש מקומות שיותר כדאי מאחרים?

הכי קרוב אלי זה איזה מוסך בנתניה שמבצע את זה, נדמה לי מוסך "כפיר"?

תודה,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני אשמח לשמוע קצת על הבדיקה הזאת,למרות שהג'יטי שלי לא חוייבה בבדיקה הזאת,זה מעניין לשמוע במה זה כרוך.

שמעתי סיפורי זוועה על כך שהרבה מכוניות מורדות מהכביש,ועל מכונות מיוחדות שבודקות בדקדקנות את הרכב.

תודה מראש.

פורסם

יש לנו חבר מועדון עם קאמרו 79.

הוא פשוט החליף את כל הגומיות ואת כל התפוחי הגה לחדש.

בדק שאין נזילות וכל הצינורות תקינים.

ועבר תוך 5 דקות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יניב,

השד אכן אינו נורא.

יבקשו ממך אישור ממוחשב ממכון פרונט על זויות 4 אופנים, אז רצוי לבוא מוכן. בגדול הם מחפשים חלודות חודרות ונזילות שמן חריגות. מעבר לכך, אולי יבדקו מרחקי סרנים בשני הצדדים של האוטו על מנת לוודא שהם תקינים.

בהצלחה וחג שמח,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...