Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי חיפש Ford Sierra Ghia 2000 ?

udical
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שמישהו פה בפורום חיפש ואני לא זוכר מי אבל יש אחת בהודה"ש.

פרטים וטלפונים בתמונות.

לי אין קשר לאוטו, רק ראיתי אותו ברחוב.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

איפה יובל?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הבעלים של הרכב עסוק כרגע, הוא הבטיח לדבר איתי מחר.

אתה.... אתה..... ווואאאללללעעעקק אתה!!!!!!!! :shock::twisted::snipersmi8):puzzled::shock2::crazyeyes:D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני חיפשתייייייייייי אבל לא סטיישן!! איזה באסה!!

מה יהיה איתך יקי?,דיברנו שאתה יורד מזה ,לא?

הסיירה שלך כל כך יפה וכל כך מושקעת ,ואתה עדיין מחפש גיאה?:roll:

אני סומך עלייך שתעשה את הסיירה שלך לא פחות טובה מגיאה.ואתה בדרך הנכונה:mm_yeah: .

פורסם

כן כי אני רוצה לשים מנוע 2000 ואי אפשר לאשר ברישיונות!!! זה באסההה אני חייב לאשר ברישיונות חייב שהאוטו הזה יהיה חוקי כי גם אחותי אמא שלי ואבא שלי נוסעים על האוטו הזה אתה מבין!! לא רוצה שיסתבכו

יקי!!!

פורסם

לפי מה מזהים חיצונית סיירה גיאה ?

ומה מבדיל אותה מסיירה רגילה בכלליות, אני יודע על בלמי דיסק מאחורה שקיימים בה, מה עוד ?

אני בטוח שאודי יענה על זה ובאותה הזדמנות אני מעוניין באתר של סירטונים של קפרי שאני בטוח שיש לאודי קישורים לאתרים כאלו.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לפי מה מזהים חיצונית סיירה גיאה ?

ומה מבדיל אותה מסיירה רגילה בכלליות, אני יודע על בלמי דיסק מאחורה שקיימים בה, מה עוד ?

אני בטוח שאודי יענה על זה ובאותה הזדמנות אני מעוניין באתר של סירטונים של קפרי שאני בטוח שיש לאודי קישורים לאתרים כאלו.

תודה

אופיר

חיצונית אממ יש סאן רופ, ברקסים אחוריים דיסק כולל מתלים שונים מאחורה שנותנים שיפוע לגלגלים האחוריים כתוב מאחורה 2.0i ,יש טמבון קידמי עם פנסי ערפל !

בתוך האוטו אתה תראה 4 לחצנים של החלונות חשמל אתה תראה במושב האחורי מן משענת יד ליושבים מאחורה ומקדימה גם יש משענת יד הדפנות של הדלתות מן כמו סקאי כזה ויש שני צבעים זה שדמוי סקאי שחור ויש עוד אחד בצבא אפרפר כזה אני חושב.

יש עוד דברים אבל שאני לא יכול להסביר דרך כאן אבל זה בגדול!!

יקי!!!

פורסם
אני חיפשתייייייייייי אבל לא סטיישן!! איזה באסה!!

יש אחת כחולה שמורה מאוד ליד הבית שלי ברמת גן (בד"כ היא חונה באזור במפגש בין רחוב לוחמי סיני לרחוב הרוא"ה). היא בבעלות בנאדם מבוגר מאוד, אין לי מושג האם הוא מעוניין למכור ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה אם מישהו שומע על מישהו שרוצה למכור אבל שהבודי של האוטו יהיה יפה כי זה מה שאני מחיפש באוטו בעיקר שידבר איתי !!

תודה!!

יקי!!!

• תוכן חדש...