Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטראבאנט,מכונית מיזרח גרמנית שיוצרה בעיר צויקאו,ניקראה P-601(איזה שם מפוצץ!)ויוצרה כמעט ללא שינויים עד...1990.

מרכב הטאראבנט(שכונתה בחיבה גם טראבי או טראבנצ'ה)יוצר מזבל,תרתי משמע.

חומר הבנייה העיקרי היה קרטון דחוס ומחוזק בדבק.

לטראבאנט היה מנוע 2 פעימות בנפח 600 סמ"ק,2 בוכנות והנעה קדמית.

ההספק עמד על 23 כ"ס בדגמים הראשונים,ועלה ל 26 כ"ס החל משנת 67.

למכונית היו 4 הילוכים,כשההילוך הראשון לא היה סינכרוני.

אפילו מד דלק לא היה,והנהג נידרש לבדיקה ידנית בעזרת מדיד שנכנס למיכל,שמוקם מעל המנוע-בטיחותי מאד...

תא הנוסעים היה כמובן ספרטני מאד ולא כלל אפילו דברים שהמערב מזמן הפסיק לייחס להם חשיבות(מגבים החוזרים למקומם אוטומטית,מנוף איתות חוזר אוטומטית ועוד).

כצפוי,במדינות הגוש הקומוניסטי היא זכתה להצלחה עצומה(למה היתה להם ברירה?)והתור לרכישתה היה ארוך.

עם נפילת הגוש הקומוניסטי ירדה לגמרי קרנה של הטאראבנט ותוך שנתיים ניסגר המיפעל,לא לפני שהוצגה גירסה משודרגת עם מנוע 1.0 ו..צמיגים רדיאליים!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מי צדק ?

לי זה נראה הילמן , אבל נראה שטעיתי .

ביי

דרור .

מהידע שלי אני מסכים עם חן (שאי אפשר לערער על הידע המדהים שלו).

חג שמח.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לא מזמן הייתה כתבה על איזה גרמני שעשה כסף מהניחוח המדהים של הטרבנט.

הם הכניסו צמר גפן לאגזוז, ונתנו לו לספוג את אדי הריח, ולאחר מכן דחפו אותו לצנצנת.

מסתבר שהניחוח הנוסטלגי שבה את ליבם של אלפי גרמנים, והתור לצנצנות אורך וגדל... הקונספט הצליח.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מצורפת תמונה של מנועי Trabant לאחר שיפוץ שצילמתי אצל חבר שלי במזרח גרמניה ב 1997. היה לו אז מפעל לשיפוץ מנועים, והוא כיום המומחה מס' 1 לשתי פעימות גרמניים. הטרבאנטים הם עם כיסויי הפלטיק הממוספרים, וברקע גם ד.ק.וו. עם ציר עליון למניפת קירור (כמו בסאאב עד שנת 1964) ואלו עם כיסוי הפח בצבע שחור וירוק הם של Wartburg.

trabant.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
מצורפת תמונה של מנועי Trabant לאחר שיפוץ שצילמתי אצל חבר שלי במזרח גרמניה ב 1997. היה לו אז מפעל לשיפוץ מנועים, והוא כיום המומחה מס' 1 לשתי פעימות גרמניים. הטרבאנטים הם עם כיסויי הפלטיק הממוספרים, וברקע גם ד.ק.וו. עם ציר עליון למניפת קירור (כמו בסאאב עד שנת 1964) ואלו עם כיסוי הפח בצבע שחור וירוק הם של Wartburg.

הי

ד.ק.וו. יצרו גם אופנועים לקרוב שלי יש אחד מודל 56 שהטלטל פרץ את הבלוק, יש אפשרות ראלית להשיג מנוע כזה או לחלופין בלוק וטלטלים?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מניסיון שלי עם טלטלים שפורצים בלוקים, בדר"כ הקראנק נשבר- וגורר טלטל שפורץ בלוק.

רן, מקווה שבמקרה שלך אני טועה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מניסיון שלי עם טלטלים שפורצים בלוקים, בדר"כ הקראנק נשבר- וגורר טלטל שפורץ בלוק.

רן, מקווה שבמקרה שלך אני טועה...

גם אם לא זה רק עושה את הסיפור ליותר מעניין........"הרחבנו את גבולות המעטפת של הבלתי אפשרי-" מ-הקומנדו הימי.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...