Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מכונית שעומדת כבר המון זמן באותו המקום עם חלון נוסע שבור מבלי שאף אחד מתייחס אליה , לאחר בדיקה מול המסוף של המשטרה נאמר לי שהרכב הורד מהכביש על ידי הפקדה , אין לי מושג מה זה אומר , אין שום פגיעות ברכב והוא לא גנוב או משהו כזה .

השאלה שלי היא , במידה ואצליח ליצור קשר עם הבעלים האחרון של הרכב ולהעביר בעלות האם יש דרך להחזירו לכביש בהנחה שיהיה תקין לעבור טסט?

פורסם

כן. מפקידים את הרשיונות כדי לא לשלם אגרה שנתית. הבעלים צריך לגשת למשרד הרישוי עם טופס ההפקדה שהוא שמר ולהפשיר את הרכב. לאחר מכן נדרש לעבור טסט מחדש.

dirty old man

need love too

פורסם

... ומעבדה מוסמכת , אם מדובר ברכב בן יותר מ19 שנה , אך פחות מ30 ועברו יותר משנתיים מאז הפקדת הרשיון..

פורסם

לפני הטסט הרכב חייב מעבדה מוסמכת עם עברה שנה ולא שנתיים כפי שצויין. מדובר כאמור ברכב בין הגילאים 19-30. מיום שמלאו לרכב 30 אינו חייב מעבדה מוסמכת

פורסם

הרכב חדש יחסית ולא מדובר ברכב אספנות, פשוט שאלתי בפורום הזה כי יש כאן לאנשיים נביון בעניין.

תודה לעונים , עכשיו צריך לראות עם הבעלים יסכים לתת אותו, האמת שלא פתחתי עדיין את המכסה מנוע אפילו לראות מה קורה שם, אולי אים שם כלום חוץ מעכבישים:-P

פורסם

כל זאת נכון אם ה"הפקדה" בסלנג היא "הפקדה זמנית"בלשון הרישוי.

בקיצור - הפקדה זמנית ניתן לבטל ולחזור לכביש , כמובן בהגבלות שתוארו לעיל.

הפקדה קבועה - כבר הרבה יותר בעייתי.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הפקדה קבועה - כבר הרבה יותר בעייתי.

בעייתי? עד כמה שידוע לי בילתי אפשרי.

אם ידוע לך על אפשרות להחזיר לכביש רכב שעבר הפקדה קבועה, אשמח מאוד לשמוע.

יש לי לפחות 2 מכוניות כאלה להחזיר.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברגע, שהבעלים אינו מעוניין יותר שהרכב יסע (הרכב הושבת, למשל), והוא רוצה למכור אותו לחלקים/סתם שהרכב לא יהיה יותר רשום על שמו, הוא ניגש למשרד הרישוי וממלא טופס "ביטול הרכב", מחזיר רישיון המקורי, ומקבל במקום טופס כתום, שעליו מצויינים נתוני הרכב והבעלים, וכתוב בפרוש "הרכב הורד מהכביש" או משהו בסיגנון, ומרגע הזה, הבעלים יכול או למכור אותו לחלקים (כולל מנוע, עושים "שטר מכר"), או ליזרוק אותו, אבל לנסוע בכביש האוטו הזה כבר לעולם לא יוכל, לא חוקית, בכל אופן!

ההפקדה- אותו התהליך, רק לצורך, שהרכב שעומד מסיבה כלשהיא כמה שנים (ומתוכנן שמתיישהו ייסע שוב) לא יצבור חובות רישוי. אתה מקבל טופס הכתום, שאגב דומה מאד, רק שבטופס צויין, שהרישיון הרכב הופקד, ואסור לנסוע איתו כל הזמן, שזה ככה. אין בעיה בכל רגע ללכת למשרד הרישוי, ולבטל את ההפקדה, ולקחת רישיון רגיל, ולעשות את כל התהליכי החזרה לכביש "הרגילים".

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני כ15 - שנה מישהו מהמילואים החזיר לכביש רכב שרשיונו בוטל. הדבר היה כרוך בזמנו בביצוע תקינה מחודשת לרכב, לא בדיקת מעבדה, אלה ממש תקינה לרכב במכון התקנים הישראלי כמו כל יבואן שמביא רכב חדש לארץ. בזמנו עלתה לו הבדיקה כמה אלפי שקלים, לפני התיקונים, והרכב קיבל מספר חדש לגמרי. אינני יודע אם אופצייה זו עדיין קיימת. שווה בדיקה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...