Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש בעל מיקצוע שמיתעסק בייצור כבלים לפתיחת מכסה מנוע וכבלי גז וקלאץ, רצוי מאיזור המרכז,

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מאירמן בפ"ת מייצר כבלים (בין היתר)

רק תקפוץ אליו עם הכבל הישן - גם אם הוא לא תקין.

אגב, אתה לא מעדיף להזמין כבר כבלים מוכנים?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אני יודע שכבלי גז וקלץ אפשר להזמין מחו"ל, אבל אני צריך כרגע כבל למכסה מנוע שניקרע לי, ולא הצלחתי למצוא אותו ב-EBAYזה כבל מאוד פשוט ללא שום תפסנים בקצוות והוא צריך לעלות מאוד זול, לכן אני רוצה לקנות לפי מטר ולהתקין אותו לבד,

אני אנסה אצל מאירמן.

תודה

אופיר

פורסם
אני יודע שכבלי גז וקלץ אפשר להזמין מחו"ל, אבל אני צריך כרגע כבל למכסה מנוע שניקרע לי, ולא הצלחתי למצוא אותו ב-EBAYזה כבל מאוד פשוט ללא שום תפסנים בקצוות והוא צריך לעלות מאוד זול, לכן אני רוצה לקנות לפי מטר ולהתקין אותו לבד,

אני אנסה אצל מאירמן.

תודה

אופיר

כבלים פשוטים אפשר למצוא בחניות לתיקון אופניים ואופנועים. הולך לפי מטר רץ ואתה קונה את החיצוני ואת הכבל הפנימי בנפרד וזה ממש בשקלים. גם אם אתה צריך סוגרים יש מכול הסוגים ומכול המינים וגם כן ממש בשקלים.

אין שום סיבה לקנות אורגינאלי או להביא מהאי ביי.

אתה יכול לחפש כבלים ישנים (שבד"כ נקרעים בקצה) במוסכים לדומא כבל קלאטש ישן של טרנספורטר יספיק לך לכול החיים.

לא חסר צריך רק לחפש.

בהצלחה.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

פוצקין - אני מאוד מקווה שאתה צוחק....

עד שסופסוף - בארץ הקודש יש אנשים שמנסים להימנע מקומבינות...

למה להרוס?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
כבלים פשוטים אפשר למצוא בחניות לתיקון אופניים ואופנועים. הולך לפי מטר רץ ואתה קונה את החיצוני ואת הכבל הפנימי בנפרד וזה ממש בשקלים. גם אם אתה צריך סוגרים יש מכול הסוגים ומכול המינים וגם כן ממש בשקלים.

אין שום סיבה לקנות אורגינאלי או להביא מהאי ביי.

אתה יכול לחפש כבלים ישנים (שבד"כ נקרעים בקצה) במוסכים לדומא כבל קלאטש ישן של טרנספורטר יספיק לך לכול החיים.

לא חסר צריך רק לחפש.

בהצלחה.

מה איתך האורך קובע וגם העובי.

כבל של אופניים יהיה קצר מידיי,וכבל קלאץ יהיה עבה מידי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
פוצקין - אני מאוד מקווה שאתה צוחק....

עד שסופסוף - בארץ הקודש יש אנשים שמנסים להימנע מקומבינות...

למה להרוס?

אודי, הכבל שיש לי היום הוא אורגינאלי והוא ניראה כאילו חתכו אותו מגליל לפי מטר, לכן לא חשובה לי האורגינליות בדבר הזה,

אצלי הכבל הוא לא עשוי מכבל סיבים כמו של אופניים אלא כבל אחיד שעובר בתוך צינור בצורת קפיץ,

אני גם לא יכול להישתמש מכבל ישן של גז או קלץ כי הכבל שלי ארוך מאוד בערך 2 מטר,

אופיר

פורסם
אודי, הכבל שיש לי היום הוא אורגינאלי והוא ניראה כאילו חתכו אותו מגליל לפי מטר, לכן לא חשובה לי האורגינליות בדבר הזה,

אצלי הכבל הוא לא עשוי מכבל סיבים כמו של אופניים אלא כבל אחיד שעובר בתוך צינור בצורת קפיץ,

אני גם לא יכול להישתמש מכבל ישן של גז או קלץ כי הכבל שלי ארוך מאוד בערך 2 מטר,

אופיר

1.אין בעיה למצוא כבל של 2 מטר ... ולידיעת כל החסידי אורגינל.. לרוב ה"קומבינות" כמו שאתם נוהגים להגדיר יותר טובות מהמקור...כמובן כל עוד זה נעשה בצורה מקצועית ולא ערב....

2.הכבל שבודאי יש אצלך הוא מחוט ברזל מלא... טיפ ... אם תשתמש בכבל סיבים יהיה לך יותר קל לפתוח מכסה מנוע ופחות סיכוי שידיות (במיוחד מפלסטיק) ישברו...

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

• תוכן חדש...