Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חזרתי אתמול משבועיים בציריך.

אני מאוד מעוניין לנצל את הפורום כדי להתנצל בפני אלעד.

אלעד קיבל לפני כחודש אופל מנטה B במתנה, בכדי להעביר אותה טסט היו חסרים לו בית פילטר אויר ורדיאטור, חלקים אשר קצת קשים להשגה ואצלי נמצאים בשפע.

לצערי (ובודאי לצערו של אלעד) כל העניין נפל על בלאגאן שלם עיסקי אצלי, תוכניות להרחבת העסק, מפגשים עם רועי חשבון, יועצי השקעות וישיבות ארוכות עם מנהל הבנק.

כך דחיתי את אלעד מהיום למחר, תבוא תלך, מחר מחרתיים וכו'.

נקצר בסיפור... הייתי מאוד עסוק וכדי להביא את העיסקה לכדי השלמה, הייתי חייב לנסוע לציריך.

לסיכומו של עניין, למרות שלל התירוצים שלי, חודש עבר ואלעד עדיין ללא החלקים.

ועל כן, אלעד, תרשה לי לנצל את אוירת יום הכיפור ולהתנצל כאן בפומבי. חטאתי, פשעתי!

ס ל י ח ה ! ! !

אם אתה עדיין זקוק לחלקים, אני שם ביום שני ואני אביא אותם.

שוב... סליחה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי לכפר על זה, יש רבנים שממליצים על מסירת חלקים ל-205GTI שאולי נשארו לך, למישהו אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...