Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לעשות הסבה כלשהיא שעוד מוקדם לדבר עליה לחיפושית שלי, בשביל זה אני חייב להחליף את כל האטמים והגומיות שבקרבורטור ובסעפת יניקה לגומיות על בסיס סיליקון האם למשהוא יש מושג היכן אפשר ליצר כאלו או יותר טוב לקנות כאלו תודה תומר.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

למה מסיליקון דווקא?

היתרון היחיד של גומי סיליקון על פני גומי רגיל הוא בעמידותו המאד גבוהה לטמפרטורות גבוהות(עד 600-800 C).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למה מסיליקון דווקא?

היתרון היחיד של גומי סיליקון על פני גומי רגיל הוא בעמידותו המאד גבוהה לטמפרטורות גבוהות(עד 600-800 C).

אני צריך את התכונות שיש לסיליקון במגע אם חומר מסויים שגומי אינו מסוגל.

פורסם

לחומר המסויים הזה שאתה צריך,סיליקון אינו מתאים.

ניאופרין או גומי נטרילי יתאימו בדיוק.

פורסם
לחומר המסויים הזה שאתה צריך,סיליקון אינו מתאים.

ניאופרין או גומי נטרילי יתאימו בדיוק.

למה אתה חושב שלא!?

פורסם

כי הוא יתנפח,ימס ויתפורר.

סיליקון הוא לא מילת קסם.היתרון היחיד שלו על פני כל חומר אחר(גומי כמובן)הוא בעמידותו הרבה בחום,עד 600-800 C.

פורסם

בנוסף לתכונה שחן כתב בקשר לעמידותו של סיליקון , בטמפרטורה גבוהה, לא קיים למיטב ידיעתי אטמים

מסיליקון לקרבורטור !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בנוסף לתכונה שחן כתב בקשר לעמידותו של סיליקון , בטמפרטורה גבוהה, לא קיים למיטב ידיעתי אטמים

מסיליקון לקרבורטור !

בברכה

צביקה

צריך רק את הגרמושקות של הסעפות,גומיות של הסיכות כיוון,וגומי דיאפרגמה של משאבת ההאצה,אני לא חושב ששכחתי משהוא...

הסיבה שאני צריך גומיות על בסיס סיליקוני הוא שגומי רגיל (כמו שיש באורגינל) יתפוררו במגע אם החומר הנ"ל.

זה שאין להשיג אני יודע לכן שאלתי היכן ניתן לייצר..(בהזמנה!).

וסיליקון יש עוד תכונות שהוא עמיד בכמה חומרים שגומי רגיל לא..

• תוכן חדש...