Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אהבה חדשה? או:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שירדתי מפרויקט המרצדס מהרצליה ,לאחר שיכנועים והסברים מחברי הפורום, חוסר הצלחה באיתור הבעלים, וקיומם של עוד המון אקזמפלרים דומים במחירים מצחיקים (מדי...)

ואני עדיין רוצה רכב אספנות... למי שכבר הספיק להכיר אותי, יודע שאני חובב אמריאיות ומרצדסים גדולים, ולכן כרגע אני מתלבט בין שני רכבים:

האחד: (האפשרות המועדפת)

אולדסמוביל NINETY EIGHT שנת 78~ נמצאת בחניה פרטית של בניין בפתח תקווה, ללא טסט משנת 2003 ולפי הסמלים המיוחדים על הרכב הוא ניראה יבוא אישי, במצב חיצוני די טוב, ללא חלודות נראות לעין, אבל לצערי כרגע משמש כמחסן, וכבית למשפחה של חתולים. :mad:

לקח לי יומיים של חיפושים למצוא את הרכב, הושאר פתק, ונכון לעכשיו, לא נוצר קשר. השלב הבא הוא יציאה לשטח ואיתור הבעלים.

השני:

מרצדס S קלאס של סוף שנות השבעים, נמצאת ברעננה, מצב לא ידוע, אני נוסע כנראה מחר לבדוק לגבי מצבה.

אבקש את דעתכם בנושא...

מצ"ב תמונות של הרכבים:

בתודה,

דימה.

אולדסמוביל 1.jpg

אולדסמוביל אחורה.jpg

אולדסמוביל.jpg

מרצדס קדימה.jpg

מרצדס.jpg

מרצדס1.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם כבר- הייתי הולך על ה"אולדס" - אולי, כי אני פשוט פחות אוהב את הדגם הזה של המרצדס... אבל זה אני. ראיתי עוד כמה דברים בסגנון בחולון, למכירה כזכור לי (אמריקאיות), לא זוכר מה בדיוק ואיפה, אם אראה- אעדכן אם אתה רוצה! והיום ראיתי משהו מכוסח, לא עצרתי לראות מה זה בדיוק, אבל משהו גדול ומסוף 70-תחילת ה-80, פשוט לא היה לי זמן לעצור, האוטו היה עם חלון קידמי מרוסק, אבל בחניה של בית העסק בחולון... לפני כמה שנים, עמדה אצלי בשכונה ביויק כזאת, שהייתה שייכת למישהו, שכנראה היה חושב עצמו ל"סוחר", רק שעד כמה שזכור לי, לא הצליח למכור אף רכב, שהיה ברשותו, והיו לו כמה- כולם התפגרו...:?

הביויק הייתה יפיפיה, ובמצב חדש, ואני ממש הייתי דלוק עליה, אבל לא ממש רציתי להיתעסק עם הבחור המוזר הזה, וגם הייתי חייל ללא יותר מדי כסף.

היה מאד עצוב לראות אותה מחלידה למוות ומתפוררת ממש לחתיכות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנדיי, כמו שבטח שמת לב עד עכשיו, הטעם שלנו במכוניות די דומה... ואודה לך מאוד אם תעדכן לגבי אמריקאות שתראה!

בתודה,

דימה.

פורסם

הדגם שבתמונה הוא -88 ולא 98 כפי שכתבת. טיפ קטן - תכין הרבה אבל הרבה כסף ! .

בעוונותי החזקתי בעבר אולדסמוביל כזו שהייתה יפייפיה ( קטיפה כחולה, שני צבעים - כחול ותכלת מטאל ,טסות שפיצים מקוריות וכו') מנוע 5700 8 צילינדרים ומכרתי אותה למוביל דלק שכן הייתי צעיר ולא הייתה לי האפשרות להחזיקה . באשר למרצדס , לאבי היה אוטו דומה ועלויות השיקום והאחזקה הרקיעו שחקים וזה עוד בתקופה שניתן היה להוציא רכבים לשטחים (מומחים במרצדס).

עצתי לך , לך על אמריקאיות סולידיות יותר כדוגמת הקאטלס (מנוע יותר קטן, 6 צילינדרים וחדיש יותר) שעדיין נשארו בו האיכויות האמריקאיות המוכרות . אופציה נוספת היא קאפריס קלאסיק - עד 89 שדומה מאוד ל-88 .

פורסם

הדגם הוא 98 ולא 88, רק הגירסה הפחות מפוארת, ומנוע קטן יותר.

וכמו שבטח שמת לב, לפי הכינוי שלי, אני לא אחד שמנוע V6 מספק אותו...

בברכה,

דימה.

פורסם

בקצרה מאוד..... אם תרצה אני אפרט יותר מאוחר כשאני קצת אתפנה..

האולדס. הוא רכב נחמד מאוד, אבל בלי שום ערך אספני/קלאסי כזה או אחר. היה לי כזה רכב, במצב טוב, עם מנוע V8, מכרתי אותו לפני שנתיים ב-2500 ש"ח.... קשה מאוד להשיג לו חלקים קוסמטיים בארץ וגם בעולם ((א מייצרים לו חלקים חדשים) חלקים מכאניים גם הם לא ממש בנמצא, שכן למרות שזהו רכב מבית GM, בישראל רוב החלקים הם לשבקולט ופונטיאק, הרבה פחות לאולדס. קאדי. וכו'. אם הרכב במצב נסיעה, בזול, בלי הרבה השקעה, אז למה לא, יכול להיות נחמד. אך אל תצפה ליותר מדי..

לגבי המרצדס.... במקרה הזה, אישית, אני לא בטוח שהייתי מתקרב לפרויקט כזה...עלויות החלקים, כל החלקים, הינן יקרות משמעותית מכל דבר אחר (סטייל אמריקאיות). יש מישהו שאני מכיר מר"ג שרכש מרצדס דומה, למרות שבזמנו אמרתי לו שהשיפוץ יעלה לו הרבה יותר מה-20-30 אלף שהוא תכנן... כיום הוא עומד כבר על 55 אלף השקעה והרכב עדיין לא זז מטר. יש לפחות עוד 15 השקעה... לקח לו 25K רק להביא את הרכב למצב "זז"... כשקונים מרצדס ישנה, במקרה והיא לא דגם קלאסי/אספני, כדאי לבדוק מראש טוב טוב מה עלויות חלקי הקוסמטיקה (לרבות עלויות משלוח וייבוא), החלקים המכאניים (אוברול יעלה הרבה יותר מאשר לאמריקאית) וכו'.... חוץ מזה, זה רכב נפלא :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כשאזהרה כזאת באה מגדול המשפצים ואליל בעלי מכוניות מכוניות אספנות, מושא הערצה לכל מי שאי פעם נכנס לאתר (אני מתחנף שתעזור לי אח"כ בשיפוץ ;-) ) אני בהחלט אדע להיתרחק מהמרצדס הזאת... אבל שום דבר לא יגרום לוותר על אמריקאיות, וגם אתגרים לא מפחידים אותי...

תודה על המידע,

דימה.

פורסם

מוזר , למיטב ידיעתי ה- 98 הוא דגם יותר מאוחר אבל "מכל מלמדיי השכלתי".בכ"מ יש לך את האופציה של הקאפריס שמאוד דומה במימדים (עד שנת 89) ויש כאלה שמורות ומשופצות . אם תרצה , יש בלוח יד 2 רכב כזה קצת יקר לטעמי אבל זו רק הפתיחה.

לעניין המסך, קניתי אותו אתמול מאבי יחד עם עוד 2 רכבים נחמדים (דגמים כמובן).ראוי לציין שיש לכם שם עסק מדליק , היה לי קשה לצאת!!! בכ"מ אני אמור להגיע אליכם מחר כפי הנראה ואוכל כמי שמתעסק עם רכבים "משוגעים " כ- 16 שנים לערך ,לתת לך כמה טיפים .

פורסם
ראיתי עוד כמה דברים בסגנון בחולון, למכירה כזכור לי (אמריקאיות), לא זוכר מה בדיוק ואיפה, אם אראה- אעדכן אם אתה רוצה! והיום ראיתי משהו מכוסח, לא עצרתי לראות מה זה בדיוק, אבל משהו גדול ומסוף 70-תחילת ה-80, פשוט לא היה לי זמן לעצור, האוטו היה עם חלון קידמי מרוסק, אבל בחניה של בית העסק בחולון...

אם אנחנו מדברים על אותו הרכב אז אתה מתכוון לקאדילק דוויל (אם לא טעיתי בזיהוי, יכול להיות גם פליטווד) משנות ה-70 שעומדת ברחוב המכתש באיזור התעשייה חולון בחניה של עסק בשם קלאס דלת. הרכב כבר עומד שם מספר חודשים והשמשה הקדמית שבורה.

אסף

פורסם

amksky- תודה...תתחדש, תיהנה מהמכוניות, ואני מקווה שנדבר מחר....

assafo - מה שזה לא יהיה, אני אלך לראות אותו השבוע ואני כבר אפרט יותר לגבי הדגם.

פורסם

השני:

מרצדס S קלאס של סוף שנות השבעים, נמצאת ברעננה, מצב לא ידוע, אני נוסע כנראה מחר לבדוק לגבי מצבה.

אבקש את דעתכם בנושא...

מצ"ב תמונות של הרכבים:

בתודה,

דימה.

דימה

מהמרצדס הספציפית הזו הייתי יורד - יצא לי לבחון אותה מקרוב והיא ר-ק-ו-ב-ה ברמות על.

ואני לא מדבר רק על הדלתות והכנפיים אלא על הרצפה ואיזורים מבניים של השלדה.

אין לי מושג מה עבר עליה אבל תמיד הייתי בטוח שמרצדסים עמידים יחסית - עד שראיתי את זו...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

האולדסמוביל יפה מאוד, כדאי שתבדוק גם עוד רכבים:

בזמנו הייתי רואה פונטיאק בונוביל תחילת שנות ה-80 בבת-ים הייתה חונה ברח' שמגיע עד לטיילת במלון סאן. בנוסף, ברח' מקביל לטיילת הייתה חונה ביואיק פארק-אבניו שחורה ודי מוזנחת.

למה לא תיקח את הביואיק ריגל שפורסמה לאחרונה ע"י בחור מאריאל ?

המחיר סביר, המנוע V8, האגרות שולמו, לרכב הזה יש פוטנציאל של רכב שרירים ומבנה קופה יפה וניתן להזמין חלקים דרך UMI.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

1303ls- למראת שהמרצדס כבר ירדה מהפרק תודה רבה על ההזהרה שלך... אני לא מאמין שיש אדם בעולם שירשה לכזה רכב להידרדר למצב כזה... זה פשע של ממש.

kanfi- אני יותר מעוניין ברכבי סדאן (4 דלתות) מסיבות פרקטיות, אבל ביואיק מוגדרת כרכב יוקרה, ולהחזיק אותה עד שתגיע לאספנות לא בא בחשבון, פונטיאקים אף פעם לא משכו אותי, אבל לאומת זאת- אולדסמוביל... זה כבר משהו אחר לגמרי...

תודה לכם,

דימה.

פורסם
אני יותר מעוניין ברכבי סדאן (4 דלתות) מסיבות פרקטיות, אבל ביואיק מוגדרת כרכב יוקרה, ולהחזיק אותה עד שתגיע לאספנות לא בא בחשבון, פונטיאקים אף פעם לא משכו אותי, אבל לאומת זאת- אולדסמוביל... זה כבר משהו אחר לגמרי...

תודה לכם,

דימה.

.....

• תוכן חדש...