Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FROGS FROGS (על משקל צחוק) אבל יודעים לעשות מכוניות :lol:

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אפרופו צפרדעים......

מידי פעם...כשאני כשאני צריך להגיע לאיזה חלק בds שבלתי אפשרי להגיע...ואתה לא מבין מי זה ה"חולה רוח" שתכנן את זה כך....אני מקלל את "זוללי הצפרדעים"

קל מאד לבנות משהוא מסובך.....

לבנות משהוא פשוט.....לא כל כך פשוט

אריה

DS 72

בעיקר סיטרואן

פורסם
אפרופו צפרדעים......

מידי פעם...כשאני כשאני צריך להגיע לאיזה חלק בds שבלתי אפשרי להגיע...ואתה לא מבין מי זה ה"חולה רוח" שתכנן את זה כך....אני מקלל את "זוללי הצפרדעים"

קל מאד לבנות משהוא מסובך.....

לבנות משהוא פשוט.....לא כל כך פשוט

אריה

DS 72

בעיקר סיטרואן

בזה אני מברך את רנו על הפשטות היחסית של ה 16. עדיין, בשביל למתוח שרשרת טיימינג צריך להוציא מנוע... אבל לבטח לא כמו ה DS.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

בשביל זה יש את פורד, במיוחד מנוע ה COLOGNE (מנועי ה-V, רק בארץ קוראים להם מנוע טאונוס).

אין שרשרת טיימינג ! :D

ואין יותר פשוט מהם !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
בשביל זה יש את פורד, במיוחד מנוע ה COLOGNE (מנועי ה-V, רק בארץ קוראים להם מנוע טאונוס).

אין שרשרת טיימינג ! :D כמו בסובארו.

ואין יותר פשוט מהם ! יש. מישהו אמר סובארו? :wink:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אין שרשרת טיימינג ! :D

ואין יותר פשוט מהם !

אין שרשרת טיימינג אבל יש גלגלי טיימינג עם שיניים מניילון !!!

אנחנו בסאאב מחליפים לסט גלגלים ממתכת (פלדה / אלומיניום) שלא מתקלקל.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אחת המכוניות הכי אהובות עלי....

CHECK IT OUT

http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?g=c5992624-3102-4929-a330-850ecf5eb539

שלום לכולם,

חזרתי היום מפריז וכמובן שהייתי במהלך שלושה מתוך ארבעת הימים של המסיבות ובתהלוכה שהייתה בסופה (נסיעה שתוכננה סביב הארוע הזה כיחצי שנה מראש...).

אומנם לא הבאתי את ה DS שלי לשם, אך היו שם כל כך הרבה סוגי DS שונים ומיוחדים ביניהם ממש חדשים וכאלה שבעליהם השקיעו בשינויים שונים (גג פתוח, הפיכה לקבריולה, החלפת מנוע לזה של ה SM - MAZERATY ועוד) חלפים ועוד, שהצליחו להכהות את זכר ה'אלה' שהשארתי בבית.

אני מניח כי נכתוב את חוויותינו (אישתי ואני) בקרוב.

נרקיס.

אין כמו הצרפתיות... הן פשוט מדהימות..!

• תוכן חדש...