Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך השבוע האחרון נגנבו מחצר ביתי חלקי סוסיתא מדגם כרמל דוכס שנת 69', אותה אני משפץ.

החלקים הגנובים כוללים גיר, סטרטר, דינמו, רדיאטור ועוד.

בארץ קיימות במספר מועט מאוד של מכוניות מדגם זה, במצב נסיעה או בתהליך שיפוץ.

במידה ויש בידי מישהו מידע או שקנה חלקים בלי לדעת את מקורם, אבקש ליצור עמי קשר בפורום זה.

החלקים מסומנים ויש באפשרותי לזהותם.

פורסם

לצערי, נראה לי, שזה ניגנב לצרכי ברזל, ולא חלקי חילוף, ואם ככה - סיכוי שתמצא משהו מזה, מאד קטן! לחבר שלי, מוסכניק, לילה אחת באו עם מנוף (כנראה), ופשוט הוציאו מהחצר, מעל הגדר, את כל המנועים/גירים/חלקים נוספים, שהיו מונחות לו שם בערימה! לא יאומן, מה אנשים יעשו בשביל כמה מאות שקלים, עד כמה נמוך ייפלו ויהיו מוכנים להיסתכן! פשוט טירוף!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בין מחלף נתניה לנתניה דרום זרוקה בצד סוסיתה טנדר אולי שם יהיה לך משהו ראיתי אותה לא מזמן שם לא מרימים אותה כי אין מספיק ברזל

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
במהלך השבוע האחרון נגנבו מחצר ביתי חלקי סוסיתא מדגם כרמל דוכס שנת 69', אותה אני משפץ.

למכר גנבו כרמל דוכס שלמה עם טסט במצב נסיעה לפני למעלה משנה...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
גם היא נגנבה להתכה?

נמרוד

קשה לי להאמין שאת המרכב התיכו (אין לי מוסג אם ואיך מתיכים פיבר :wink:).

אני יודעים שרכבים מתוצרת אוטוקארס יוצרו עם עם שלדה נפרדת. כך שיש חלקים מכאנים ואת השלדה שאותם אפשר להתיך...

לי נראה שהרכב "נעלם" לצורך ח"ח או ילדים משועממים.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

סביר להניח שמי שגנב רדיאטור,סטרטר ודינמו,ידע בדיוק מה הוא גונב.

הערך שלהם כברזל הוא בערך 10 ש"ח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתפלא: יש לא מעט אנשים, שמסתובבים ברחובות, ואוספים אפילו את החלקים הקטנים ממתכת, כדי למכור אותם! כאן אנחנו לא מדברים על ה"קרישים" הגדולים, שמרוויחים מליונים על הברזלים, אלא על האנשים, שמוכרים את כל מה שמוצאים לקבלנים, שאחר-כך יודעים לעשות מזה הרבה מאאאאאד כסף! אז, אל תהיה כזה בטוח - 10 ש"ח, ועוד 10 ש"ח, ועוד.... ומה עם אלא, שאוספים פחיות?

אלה, שבאים עם מנוף- אלה כבר יותר "רציניים"....

בכ"ז, נקווה, שמישהו גנב את החלקים לשימוש ה"מקורי", ושיתפסו אותו איתם ביחד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פחיות שתייה זה סיפור אחר-כל פחית שווה 25 אג' ללא קשר לשווי המתכת שבה.

תופעת גניבת החלקים ממכוניות אספנות לא נולדה היום,לצערנו.

אני מכיר חלק מאוספי הרזל שמיסתובבים עם סוס ועגלה,סה"כ הם אנשי קשי יום שמלקטים שאריות מתכת ממפעלים,וזה לא הוגן להאשים אותם בגניבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המסקנה המתבקשת (אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה):

1. אין להתייחס לחצר הפרטית שלכם כאל מבצר אלקטרז...

2. יש להקפיד להסתיר את כל הדברים הקוראים לגנב (וגנב שקרואים לו בא) במקומות סמויים מהעין.

3. לנטרל את הרכב מהיכולת להעלם בנסיעה כל אחד כיד הדמיון הטובה עליו...

4. רכב החונה ברחוב שווה לכסות טוב, טוב (מעביר מס' הצהרות: הרכב שלי ויקר לי, אף אחד לא צריך לדעת מה יש מתחת לכיסוי, פחות פתח לשכנים לתלונות,).

5. להרגיל את עצמך והסביבה לבדוק את הרכב בכל זמן, (אצלי אם מישהו מתקרב ללמברטה, מערך המודעין השכונתי מדווח לי בזמן אמת.... ומוכן לתגובה חריפה!!!)

6. רוטווילר, אמסטף ופיטבול, ידידיו הטובים ביותר של האספן...קשורים מחוסנים ובהתאם לחוק......

7. לא מומלץ לירות על גנבי רכב למרות שזה משחרר המון זעם.....אבל אסור על פי חוק...

8. ואף פעם לא מזיק לפרסם בשכונה שבעל הבית משוגע ולא כדי להיתעסק איתו.....

בהצלחה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

החלקים הגנובים כוללים גיר, סטרטר, דינמו, רדיאטור ועוד.

בארץ קיימות במספר מועט מאוד של מכוניות מדגם זה, במצב נסיעה או בתהליך שיפוץ.

במידה ויש בידי מישהו מידע או שקנה חלקים בלי לדעת את מקורם, אבקש ליצור עמי קשר בפורום זה.

החלקים מסומנים ויש באפשרותי לזהותם.

שלום לך...

יש לי רכב סוסיתא כרמל דוכס...

קודם כל מצטער על הגניבה!!!

רציתי לדעת אולי יש לך מושג מאיפה אני משיג דיסטרבוטור.???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...